Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość Ja ją znam Magdalenę.
Tak siedzę z nudów. A co nie mozna? Nie mam trójki dzieci to mam więcej czasu ;) Ale Ciebie boli,że Magda ma koleżankę,bo zza Ciebie to nikt by nawet palcem nie ruszył :)

Ale niedługo czas na mnie,bo jutro nowy dzień :P Żal mi was. I powtarzam,Magda raczej by tak spokojnie nie pisała,więc ja nią nie jestem. A jutro ją zapytam,czy faktycznie ta idiotka z kafe wysłała wiadomość do jej męża :D

Zależy co kto rozumie przez młody wiek,ale to moja sprawa :) Na mnie możesz jechać skowronku,mnie to tak nie rusza. Opinie osób pustych mam gdzieś :) Dziecko ma tatę i tata wziął dziecko na piłkę,a teraz śpi dlatego miałam czas dzisiaj. Ale dziwne co? Bo u Ciebie mąż lache kładzie na dziecko i zonę :) I biedna frustatko wiecznie musisz Ty się wszystkim zajmować ;)

Gość gość
Magdalene podam do opieki. Mam kolezanke w MOPS wiec zajma sie ta sprawa. Na zdjeciach dzieci byly brudne, w melinie, smutne. Niech sprawdza. Tam jest niezla patologia, facet pije, zdradza, matka nie zajmuje sie odpowiednio dziecmi. Dane juz podalam kolezance, jutro rusza sprawe.

Policja Cię wysmieje :) Nigdzie nie ma zakazu używania wulgaryzmów. Gdyby mieli z tego powodu zabierać,to by połowa ludzi dzieci nie miała pustaku :) I nie mnie tu strasz :P

Gość gość
dajcie spokoj juz kolezance magdy bo przez was dziewczyna nie zmróży oka ;p

oooo ta nie zmróże ;) Ja tam nic na sumieniu nie mam,żyję w normalnych warunkach. Tylko nie zapomnijcie o kobietach z kilku stron wcześniej. Jeszcze gorzej klęły ;) I co cieszysz się,że na nią zgłosisz? Gdzie Ty dzieci brudne widziałas :D

Gość to mnie dziwi
"pustaku"a tak się składa, ze pracuje w policji:)od dłuższego czasu czytam co piszesz, rozmowa nie na poziomie i jeszcze obrażasz ludzi, wiesz , że na to jest paragraf?ja Ci nie ubliżyłam:)jeśli chcesz to nauczę Cię i pokaże jakie konsekwencje poniesiesz za obelgę w internecie:)

To wyciągnij konsekwencje od reszty kobiet :) Powodzenia :) Czasem macie tutaj stałych klientów co bluzgają,prowokują. Ale co tam lepiej się czepnąć kogoś kto ma własne zdanie :) Może zgłoś laski co najechały na Magdę? Ta z policji :) Już sny masz :)

Gość to mnie dziwi
to się przekonasz jutro:)śpij spokojnie:)

A teraz żegnam was gorąco :) Nie ma co dalej pisać. Bo to jak grochem o ścianę :) Straszyć możecie-męża rozwodem ;) A sprawę zostawiam Magdzie,bo to jej sprawa. I nie wtrącałam się tak jak i nie zamierzam sie wtrącać. Ale to przykre,że wy jako kobiety potraficie tak obrzucić błotem młoda dziewczynę,tylko dlatego bo ma kryzys w życiu. Inne fora lepiej dużo lepiej funkcjonują(ludzie się wspierają,wypowiadają zdania),tutaj to jedno wielkie dno,na które trzeba mieć mocne nerwy. A jak nie przeklniesz tu to cud,jednym słowem cud. I nie jestem Magdą. Mam jedno dziecko i póki co na męża nie narzekam :) . Ja potrafię rozmawiać bez ,,pustaku i innych słów'',no ale z takimi kobietami co się takim słownictwem posługują ciężko,jak pisałam tu trzeba mieć mocne nerwy. Dobranoc :)

Też śpij spokojnie :) Miłych snów,spełnij w nich swoje marzenie bycia policjantką :) Nie rozśmieszaj mnie :) Musiałabyś pół kafeterii zgłosić na policję,bo co ja używałam to pikuś przy innych :) Takie bajki to dzieciom. Kochana dzieciom :)

Gość gość
Z ta policją i mopsem to już wogóle wyskoczyłyście :) Ale tak,może chociaż dzięki temu zapanuje spokój,jak udacie troszkę a te się wystraszą ;)

Gość taaaaaa jasne koleżaneczko
miałaś już godzinę temu iść stąd i dalej jesteś:O madziu nie pogrążaj się coraz bardziej a kto wstawił linka do ciebie i grzesia nigdy się nie dowiesz:P zabawne jest że na swoim facebooku tylko dizeci i dzieci a twój mąż auta i d**y:D tak się tobą interesuje, nawet jego nie potrafiłaś przy sobie zatrzymać

Gość taaaaaa jasne koleżaneczko
myślałaś, że jak zmienisz taktykę i będziesz milutka tutaj to coś ugrasz:D to tylko świadczy o twoim niskim iq desperatko:O i po co ci było pajacować na tym temacie i robić cyrk???

Gość gość
a ja wierze ze to nie była ona tylko jej koleżanka,bo co w tym dziwnego by było. I nie wiem po co jej sie czpiacie,dajcie dziewczynie spokoj,jak naprawde jestescie takie dorosle i madre.

Gość gość
ładne jaja heheh przeczytałam od pierwszej strony az do ostatniej niestety link do jej fb nie działa ale z tego co opisujecie to laska ładna patologia.... mąż może niech jej nie zostawia bo szkoda dzieci,widać ze to ona podszywała sie pod swoją koleżanka no bystra to ona nie jest:D współczuje jedynie jej dzieciom bo matki się nie wybiera

Gość gość
piszcie dalej więcej szczegółów z jej życia będę śledzić na bieżąco,nasza bohaterka pewnie też, już całkiem dzieci zaniedba, podeślę linka również do znajomych niech się uśmieją:P

Gość gość
Żałujcie, że nie widziałyście jej znajomych! 34-letnia kobieta pisze np. "wyruz" zamiast "wyrósł". Coś cudownego. :D

Gość gość
więcej szczegółów!:P

Gość gość
słuchajcie,a czy przypadkiem "kolezanka Magdy" tuz po przedstawieniu sie nie pisala ,ze jest wdowa?czy moze ja cos pokrecilam...bo potem pisze ze tatus zabral jej dziecko na piłke...;)

Gość gość
koleżanka magdy zaczęła dawać mniej więcej w tym samym wieku jak magda, zresztą sama się pogubiła i wszystko wskazuje że to magda. topik rewelacja można się pośmiać i

Gość gość
Jak? NORMALNIE!!!!!!!

Gość ~Kasia
Jestem po prostu w szoku. W szoku! Również znam Magdę, co prawda widziałam się z nią ostatni raz 8 lat temu na obozie, wtedy jeszcze dzieci nie miała. Znalazła mnie na Fb i zaprosiła do znajomych. I może nie mieszka w dobrych dla dzieci warunkach, może i ma męża o którym nie będę się wypowiadać bo szkoda czasu. Ale ludzie - jak można być tak okrutnym? Ona dla tych dzieci zrobiłaby wszystko, jak kochająca matka. Może nie zabłysła tutaj intelektem i rozważnymi wypowiedziami, ale dokładnie to samo można powiedzieć o was. Jak okrutnym i pozbawionym uczuć człowiekiem trzeba być, żeby wstawić tutaj jej prywatny profil. Czy wy sobie nie zdajecie sprawy jakie mogą być konsekwencje? Ona może się załamać, to może ją przerosnąć zwłaszcza jeżeli tu wejdzie i przeczyta wasze teksty w stylu: teraz to będą cię rozpoznawać w sklepie i na ulicy. Opamiętajcie się. Żerujecie jak sępy na nieszczęściu drugiego człowieka zamiast zająć się sobą i swoimi dziećmi. Dla mnie posiadanie dzieci w takim wieku jest chore. Nie wiem jak można mieć już troje w tym wieku, ale to nie jest moja sprawa ani moje dzieci. Z tego co wiem niczego im nie brakuje. Ale czasami wychodzi jak wychodzi i już nic nie poradzicie, mam nadzieję że cała ta sytuacja nie odbije się np. na najstarszej córce która już co nieco zrozumie z jakiejś kłótni. Zastanówcie się nad swoim zachowaniem, bo z tego co widzę większość udzielających się tutaj ma dzieci.. Używała takich a nie innych słów wulgarnych dokładnie tak samo jak wy. A kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem jak wszystkie jesteście takie idealne, bez skazy i problemów w życiu osobistym.

Gość ٩(͡๏̯͡๏)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(͡๏̯͡๏)۶
Zgadzam się z Panią Kasią!

Gość gość
czy to nie jest dziwny zbieg okoliczności,że pojawiają się tu koleżanki

Gość ~Kasia
Już ci mówię jak tu trafiłam - Magda na swoim FB ustawiła status z linkiem do tego forum, konkretnie do tego tematu, podpisując to bardzo emocjonalnym komentarzem dotyczącym właśnie wstawienia jej profilu do dyskusji. Weszłam kilka godzin temu, wtedy były chyba dopiero 4 strony całej tej dyskusji. Chciałam potem wejść na jej profil i zobaczyłam że już nie mam jej w znajomych, więc weszłam tu i zobaczyłam, że z 5 stron zrobiło się 13 więc zaczęłam czytać.

Gość gość
ja całego nie czytałam,nawet za bardzo nie wiem o co tu poszło

Gość ~Kasia
poszło o to, że Magda napisała że ma na utrzymanie rodziny 3600 złotych miesięcznie. Kiedy zaczęły się pojawiać komentarze że jest nieodpowiedzialną matką skoro sprowadziła na świat troje dzieci mając takie dochody, zaczęła odpisywać w agresywny i wulgarny sposób. Reszta uczestniczek rozmowy zeszła do tego samego poziomu, a nawet niżej, zaczynąjąc komentować jej zdjęcia z FB, dzieci, męża, pracę, mieszkanie, jej wygląd. Potem ktoś znalazł temat o tym jak pytała w jaki sposób może sprawdzić swojego męża odnośnie zdrady. I zrobiła się z tego kilkunastostronicowa jatka. Jak już wspomniałam, na co dzień w ogóle nie utrzymujemy kontaktu, ale to co się tutaj zadziało to naprawdę gruba przesada, dziewczyna ma nauczkę do końca życia.

Gość nasturcja 123
przeczytałam kilka wypowiedzi, i moim zdaniem ludzie popadaja z jednej skrajnosci w drugą, albo przy facecie zarabiajacym minimum maja po kilkoro dzieci, albo maja dochody rzedu 4 tys na rekę łacznie lub i wiecej i pisza, że nie chce nawet jednego dziecka... moim zdniem z dobrobytu chyba sie przewraca w głowach, bo majac mieszkanie i 4 tys na rekę to zaden problem miec jedno, nawet dwoje dzieci... oczywiscie nie namawiam zeby miec koniecznie dzieci jak ktos nie chce, chyba to po prostu brak checi....