Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
pytaj kokunia dalej, pytaj :D Placz, tup nogami, udawaj sasiadke albo kolezanke i pytaj. Chcesz odpowiedzi? Oto odpowiedz - :P Hahahahahahaa!!!!!

Gość gość
czego by człowiek nie napisał na forum zawsze jest zbluzgany,ja zawsze piszę grzecznie ale wierzcie mi,że nieraz z chęcią bym sobie ulżyła czytają niektóre komentarze

Gość gość
ja wiem kto wstawił, ja wiem @@@@ KUBUS PUCHATEK

Gość gość
Wiecie co? tak czytam ten topik i az wierzyc mi sie nie chce,ze wypowiadajace sie tu osoby sa mamami i zonami,ze w ogole jestescie doroslymi szanujacymi sie kobietami.Wasze komentarze sa rowne dyskusjom dzieci z piaskownicy nie obrazajac oczywiscie tych dzieci....

Gość gość
Pani kowalczyk stwierdzam że jak mąz wróci z pract i zajrzy na fejsa to będziesz miała niezapomniana noc i tym bardziej nie będzie z tego 4 dziecka

Gość każdy wie że wpadła
mając 16 lat:O kto normalny planuje wtedy dziecko więc nie kompromituj się koleżaneczko vel Kokuniu:P każde następne rodziła żeby zatrzymać faceta, bo myślała że jak mu da syna to faceta u nogi uwiążę:O ale zdziwko, bo dalej ją Grzesiu zdradza:D

Gość Ja ją znam Magdalenę.
Przecież on już dawno jest w domu. I piszę z Magdą cały czas. Zabawne jesteście. Ja nią nie jestem. Ona by taka cierpliwa nie była,bo to ją sprawa dotyczy. Jej mąż wie o tym. A teraz jej wsyztsko przekazuje,jakie jesteście puste i głupie :O

lepiej zapoznaj sie z informacjami kiedy co urodziła. Też młodo urodziłam,i co też mnie zjedziesz jak ją?

Gość każdy wie że wpadła
wpadła w 16 a urodziła jak miała 17. no wiem, że ma same takie mądre koleżanki jak ona:O sama się tutaj chwaliła że wiele jej koleżanek ma 3 dzieci będąc w jej wieku:O

Gość gość
tak, tak oczywiscie. Patologiczny mezulek siedzi wraz ze zdradzana przez siebie zonka i czyta kafeterie. Ja pitole, kokunia jakas ty glupia. I jak widac boisz sie tego meza az srasz w gaciory :D

Zaraz uciekam bo to nie ma sensu. To smutne,że bawi was czyjeś życie. Albo ciężki czas obcej wam osoby. Ona naprawdę jest fajną osobą. I sama cciekawa jestek kto jej taki numer wykręcił. I jeszcze nie ma odwagi się przyznać.

Nie wiem co robią,bo z nimi nie mieszkam. Mieszkam u siebie a nie z nią. Wiem,że jest w domu. Zresztą mi to zwisa,bo to ich sprawa upierdliwa babo. On się z was śmieje tylko....

A jak ja mam to zrobić żeby odpisał? Skoro ja jestem ich znajomą tylko,pomyśl. Ja jej tylko napisałam,że jakaś kretynka zamierza do niego napisać,akurat siedzieli razem na jego profilu idiotko :O Z tym że po co ma ci odpisywać? Nie mają tak zrytego łba jak ty widocznie

Gość emiliakos
smiał się jak dowiedział że zaliczała"wpadki" żeby go przy sobie zatrzyamać taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A co do tematu o ciązy założonego przez nią. To założyła go dla jaj ,wy to łykacie wszystko jak pelikany :D

Gdybm była kokunią to inaczej bym pisała droga Panno. Jestem jej koleżanką,jej dobrą koleżanką. Ona mi pisała. Pisałam z nimi obydwojga........więc odpuść. Teraz nie wiem co robią,bo nie piszę.

Gość gość
tak, kokunia, wszystko dla ja :D Twoje cale zycie to jedno wielkie jajo :D

Gość gość
hehehe ja nie wierze w to co czytam ;D ale tu jest jazda, a boki zrywam ;D dawajcie dalej..... xD

Skoro znam ją i jej męża to proste że mam ich na fb nie sądzisz czubie?

Gość gość
"pisałam z nimi obydwojga" ty chyba też masz 3 dzieci i szkoły nie skończyłaś hahah :-D

Gość gość
ty jednak glupsza niz dluzsza jestes kokunia :D Daj spokoj Magda! Skompromitowalas sie do cna. Gdyby to jeszcze tylko pod glupkowatym nickiem na glupkowatej kafeterii. Ale mnostwo ludzi zna twoje dane, widzialo twoja twarz, twarze twoich dzieci, meza. Mnostwo ludzi widzialo twoja biede i meline zamiast domu. Skad wiesz, czy ktoras z osob, napotkanych w sklepie, na ulicy, w przychodni nie jest jedna z nas? :D Hahahahaha!!!! :D

Gość gość
ludzie, az wrocilam do 1 strony i wszytskie przeczytalam, o matko, nie wiem kto tu jest glupszy, wcale nie wydaje mi sie ,ze ta wasza Kokunia, ktos sie na nia uwzial strasznie,uwierzcie mi, jaka by nie byla, jest mamą, i ma dzieci, kto ma dzieci, ten wie ,ze to najwiekszy skarb, czemu oczerniacie matke dzieci, a maz ? zdradza ja? to nie ona powinna sie wstydzic a on ja mam kol, co ma 3 corki, jest mlodsza ode mnie, ja mam 30, i jednego 5 letniego synka my mamy na wszystko, wakacje, itp.... oni mało maja, mieszkaja u rodzicow, korzystaja z opieki, maz na rencie po wypadku, ale ludzie ! te dzieci sa zadbane , sliczne madre i zdrowe ! maja kochajacych rodzicow kiedy ona byla w caizy z 3 corka, tez spadaly na nia baty i plotki, a to boli, dzieci nie sa winne , a kiedys wspomna dziecinstwo, ze mozze nie bylo jak z bajki ale bylo szczesliwe ja bylam jedynaczka, a i tak sie nie przelewalo, na wakacjach z rodzicami nie bylam, nigdzie nie bylam... auta nie bylo itp, a i tak wrocilabym sie do tych czasow, pieknych czasow mojego szczesliwego dziecinstwa

Gość gość
dzielnica Targówek? jaki świat jest mały :-D

Nie mieszkam na Targówku. Coś Ci się pomieszało w tej główce. Zresztą nie zamierzam Tobie pisać szczegułów,po co? Żebyś mi wstawiła tez profil tak jak Magdzie? Taka super koleżanka jesteś :O

Gość gość
i wspomną odrapane ohydne 50 metrowe mieszkanie, ojca który zdradza matkę, wiecznie go nie ma w domu a samą matke sfrustrowaną wulgarną, jest czego zazdrościć, cudowne dzieciństwo

Szkoda mi was. Ona napisała aby usunęli konto na kafeterii jej. Ja na szczęscie tutaj stałego nie mam. Więc dziś jestem jutro mnie nie będzie.

Gość gość
madzia wiemy że to ty piszesz... a ty taka głupia myslisz ze kazdy taki tępy jak ty i nas oszukasz

A wy jej nie znacie a ją oceniacie po paru zdjęciach? Żałośni jesteście.

Sobie wiedz co chcesz,a co już uwierzyć nie potrafisz,że może pisać jej koleżanka? Dla Ciebie to nie osiągalny wyczyn? Śmieszna jestes.

A bronię ją,bo to dobra kobieta. A wy ją oczerniacie i ubliżacie a nawet jej nie znacie! Nie wstyd wam?