Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet które mają po troje i więcej dzieci. Jak one żyją.

Polecane posty

Gość gość
a może to ty podesłałaś jej link na fb a teraz ci głupio??????????

Gość jak moge sprawdzic meza?
14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Witam mam pytanie....jak bylam w ciąży drugiej mąż pracowal na noce...(firma sprzatajaca) i poznał jakaś kolezanke. Oczywiscie do dnia wydania sie nic nie wiedziałam...:/ dostał godz przed planowanym wyjsciem do pracy smsa hej myszko ja już jade .... czy jakos tak oczywiscie poszedl do pracy a ja sobie zapisalam ten numer i napisalam o co chodzi!!!! ta Koleżanka pow zebym sie mężą swojego pytała co jej naobiecywał i z mężęm bym wyjasnila. Ok przebaczyłam chodz do tej pory do konca nie wiem do czego i jak daleko doszlo miedzy nimi. Może dlatego ze chcial miec syna a ona miala ich 2 a my na tamta chwile jedna córke a 2 w drodze no nie wiem. Teraz 11 maja na swiat przyszedł syn Danielek mąż od 2 msc chodzi na prace spoleczne za jakis stary wyrok jak nie bylismy razem jeszcze i ma zapisane w telefonie Zastępca ciecia numer i dzis jak wrócił z tych prac bo w niedziele chodzi tylko to dostał z tego numeru smsa własnie sie przebrałam!!!!! A tweirdził ze to numer do starszego pana???? Pana który się przebrała i nie wiem jak sprawdzic o co chodzi znów???? Żeby wstydu mu tam nie narobic przez pomyłke jakas bo z tamtej pracy odszedł 3 lata temu jak troszke poubliżałam tej Kobiecie... Poradzcie czy wy tez moze mialyscie taka sytuacje ?usmiech.gif cd : f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5647158

Gość Ja ją znam Magdalenę.
Ja jestem ciekawa kto taki cwaniak i podesłał a teraz wsytd mu się przyznać. Trzeba było napisać na profil prywatnie jak się cos ma do Magdy a nie wyciągac na zewnątrz i się smiać. Ja nic do niej nie mam. A że ma trójkę dzieci to też mi wisi i nie przeszkadza. Dzieci słodkie i sliczne.Ale masz rację ja :) Teraz mnie znajdź. Gdybym to była ja to bym nie stała po jej stronie a sama się z niej śmiała. Ale ja nic do niej nie mam. A jakbym miałą to bym powiedziała na osobności a nie w tak żałosny sposób.

Gość emiliakos
Madzia i jak mąż , w*****ł się?siedzi na fejsie podobno a mi nie odpisał

I po co to kopiujesz,bawi cię ta sytuacja? Mam wrażenię,że piszę z osobą która właśnie dała linka do jej profilu :O Nie mogłaś do niej napisać i prywatnie? Tylko takie świństwo jej robić?

Tak bądź ułomna i wmawiaj sobie,że piszesz z Magdą :O Nie jestem Magdą a jej koleżanką. Mam jedno dziecko nie troje,i nie mieszkam w Śródmieściu!

I czujesz się mega?? Bo podesłałaś? Nie wiem czy to faktycznie zrobiłaś,bo teraz nie mam z nią kontaktu. Ale mam nadzieję że oni was oleją :) Bawisz się cudzym kosztem,żałosna c*po :O

Gość Kokunia szykuje się na wyjazd
do Anglii, ale pracować nie chce, bo dziecko małe hihihi na benefity liczy skubana:D język jak twierdzi zna w stopniu podstawowym czyli jes noł :D oto kilka jej wypowiedzi: 16.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kitasura Witam tez chcialabym wyjechac za granice ale boje sie ryzyka gdyz mam 3 dzieci i jak z mezem nie znajde pracy to nawet na powrot nie bede miala...a slyszalam by wynajac pokoj mieszkanie trzeba byc zatrudnionym czy wiecie moze cos? 16.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia To ja jako Kitasura usmiech.gif Tak do Angli ale ogólnie do krajów UK bym chciala. No własnie wiec w tym problem trzeba wyslac samego meza by zaczal zarabiac i znalazl lokum i dopiero dojechac z tym ze maz ani be ani me po Angielsku smutas.gif 16.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia No wlasnie a ja znam jezyk (podstawy) dogadalabym sie jakos potem coraz lepiej by mi szlo ale jak ja wyjade z dziecmi to nie bede miala szansy podjecia zatrudnienia bo najmlodsze ma 2 msc 16.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Do RoR ja niestety nie pracuje jako np recepcjonistka tylko w sklepie (obecnie macierzyński) wiec nie wiem czy od razu by dogadała się jakbym pracowała za granicą w sklepie z np rodowitymi Obywatelami UK ale idzie się chyba nauczyć tego oczko.gif tak myślę. Koleżanka znajomej wyjechała do Francji również nie znała języka i po 2 msc już się normalnie z lokalnymi osobami porozumiewała...no nie wiem najgorsze to że własnie jak tam się nikogo nie zna to w razie awarii nie ma kto pomóc

I po co to wyciągasz? Ty zmieniasz nicki to pewnie ciężko znaleźc coś na Ciebie. Dobrze,że ja tu nie mam i nie miałam stałego konta,bo całą liste mojego życiorysu by wyciągnęły idiotki.

Gość emiliakos
przecież dałam moje namiary wysyłając wiadomość do Grzesia :) i pierwszy raz w życiu widziałam na oczy Magde dziś :) jestem z Torunia :)

Gość ach madziu madziu nigdy
się nie dowiesz:P pamiętaj... pod latarnią najciemniej:P i pilnuj Grzesia przy okazji:P

Gość emiliakos
dać namiary na siebie to mało? Grzesiu ci reszte mózgu za te cyrki odbił?????????????

Gość zosiakosiaja
postów nie widać

Gość kokunia pasie słodyczami
i fast foodami dzieci: Dajecie dzieciom mcdonalda,słodycze,serki(danonki,yogobelle),chipsy i inne? :) 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Ja tez daje swoim córką słodycze w miare rozsadku ,zabieram do kfc czy mc donalda dzieciom tez sie przyjemnosć nalezy usmiech.gif a co....w domu jedzą równiez warzywa,owoce umyte, soki typu kubus i wody owocowe. Popieram Pania wyżej w 100 % bo bycie normalnym to nie znaczy odmawiac dziecku wszystkiego i zmuszac do jedzenia marchwi gotowanej na parze... jezyk.gif i tez nie mam otyłych dzieci starsza 6 letnia waży 22 kg ma normalne zeby a młodsza 2,3lat waży 12 kg i tez ma ładne ząbki 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Tak ŻAL to mi tego dziecka co ma taka eko mamunie 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia w liceum znalam dziewczyne zgadzam sie pod kloszem nie wolno chowac bo te dzieci wlasnie pozniej jak maja zabraniane to tego bardziej lakna albo koncza sraczka w autokarze usmiech.gif jak pisala któras osoba. A pozniej jako nastolatkowie probuja innych rzeczy takich jak narkotyki czy cos oczywiscie nie mowie ze trzeba dzieciom dac sprobowac zapalic trawke by nie braly narkotykow w przyszłosci bo zaraz jakoas idiotka napisze ze tak mysle wlasnie... A do tych co piszą ze autorka to debilka to gratuluje rozumu... A może nie jestem EKO mamuska ale mam trójke dzieci 6 lat 2,3lat i 2 msc i daje dzieciom słodycze zabieram w weekendy do mc donald (nie w kazdy weekend) i rzadne dziecko moje pomijam synka 2 msc nie ma próchnicy ani otyłości rzenada dawajcie dziecku marchewke i trawe do jedzenia to bedzie zdrowe!!!!!!!!!!!!! i wode ze studni do picia gratuluje rozumu 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia a mnie żal ciebie bo nie rozchodzi sie o fastfoody ze trzeba nimi dzieci paść tylko kto czasem daje dziecku odrobine poznania smaku innego czy np dziecko polubi. wez idz na inne forum np jak pozbyc sie kompleksów 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia [zgłoś do usunięcia] w liceum znalam dziewczyne ja to juz nie komentuje tych super zdrowych mam bo szkoda nerwy psuc na wieczor pozdrawiam 14.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia pierdziel sie i przykro nie jestem zalozycielka tematu i mam znajome mamy co tez rozne jedzenie daja dzieciom i jakos ich nie krytykuje hmmmm a moze one mnie tez nie jak ty imbecylko pa 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia 5.07.13 [zgłoś do usunięcia] kokunia tez niedorozwij Witam ponownie Pani co pisała ze jestem nie dorozwojem spojrz na swoje dziecko które karmisz ekologiczna zywnoscia dla zwierzat i sie odczep bo tu nikt nie pisze ze ku*** co dziennie je kfc czy kebab tylko okazjinalnie ale dziecko zje a z kebaba to ja corce i to tej starszej a nie mlodszej daje miesko tylko a ilez to matek z dziecmi po fastfoodach chodzi i co podejdz jak jestes taka mundra do niej i powiedz ze jest nie dorozwojem i p*****m bo dziecko tu przyprowadzila jezu ile tu jest idiotek i pewnie kazda co ubliza sra pieniedzmi ze stac ja na wszystko i na upokarzanie innych 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia Na 5 stronie pojawiły sie normalnie myślące osoby a Pani co pisze na górze popieram a na bloga mama 365 dni w roku wejde z przyjemnoscia i nie smaczy mnie osoba co pisze ze osoby przed komputerem sa grube i nic nie robia bo mam 3 dzieci i corki siedza i sie bawia w swoim pokoju mieszkanie o 9 rano juz bylo posprzatane!!!!!!!!!!! a modszy synek spi i mam chwile czasu by zrobic cos i dla siebie na spacery rowniez chodze i napewno nie jedna Pani co sie tu wypowiada tez ma aktywny tryb zycia wiec ogarnij sie kobieto bo nie piszesz tu na temat co za idiotka 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia masz może i zajmij sie swoimi bękartami Locho 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Kokunia [zgłoś do usunięcia] Kokunia masz może i 3 dzieci, ale edukację zakończyłaś chyba wraz z ustaniem obowiązku szkolnego pechowiec.gif Nie było czasu się kształcić, bo trzeba było nogi rozkładać? Ależ Ty byki walisz pechowiec.gif 3 dzieci analfabetów wychowasz... jak pisze szybko to nie raz sie pomyle a ty ruro kiedy nogi rozkladalas po skonczonej pracy w burdello czy przed a nie przepraszam przeciez ty ciagle sie rozkladasz ruchwcu i od moich dzieci z dala lachociagu

Ale co z twoich namiarów jej? skoro to ktos wstawil jej profil tu z jej znajomych z faceboooka :O nie wiem czy naprawde jej wyslalas czy nie,bo nie am z nia teraz kontaktu....ale dowiem siepewnie....

Gość zosiakosiaja
jaki wstyd a ona dalej w to brnie podkładając się jako swoja koleżanka hahahhah

Gość zosiakosiaja
taaaaaa Madziu

Ona nigdzie sie nie podkłada. Ja jestem jej koleżanką. Trudno wam uwierzyc że ma kolezanki? Opisała mi całą historię i dała linka na kafeterie. Ja już wcześniej tu bywałam,tylko nie opisuje swojego życia tutaj,i nie mam stałego nicka.

Gość gość
haha

I mam jedno dziecko, w obecnym czasie nie chcę więcej,ale marzy mi się drugie .:P Ale tak jestem Magda :O

Błędem tu jest opisywanie szczegułów,bo wtedy kafeteria żyć nie da :) Ja tu zmieniam płeć,wiek jak coś piszę :D bezpieczniej........ Ale i tak proponuję Magdzie się nie przejmować i olać te forum.

Gość gość
Odpowiadajac na temat,bo nie wnikam o co wam po drodze chodzi,to nie ma co tu rozumiec.Dla jednych-jedynak jest duzym wysilkiem w szerokim znaczeniu,dla innych i czworka ,to zaden" luksus".

Gość gość
psiakrew, kretynko, zajmij sie tymi dziecmi. Caly dzien na kafe przepierdziela, dziecko w melinie lazi, ze smoczkkiem w buzi, na zdjeciach widac bylo, ze dzieci brudne i smutne. Maz ja zdradza, w domu burdel a dzieci zaniedbane. A ta calutki dzien smrodzi na kafe. Wez sie Magda stuknij w leb, nie dowiesz sie kto podal linka :P I jak chcesz udawac, kolezanke to nie wal identycznych bykow bo zdradzasz sie co drugim slowem.....a raczej bledem :P

Gość gość
z******e milionerki yto tylko na kafe zdziry gowno macie w majtach a nie kase :)

Gość gość
czy was wali w łeb????? skonczcie juz ta nagonke na ta dziewczyne, a ten kto wkleił jej profil z Fb powinien beknąć za to

Gość gość
Przeczytałam połowę tematu, bo tego syfu czytać się nie da. Tej całej Kokuni to ja się nie dziwię, że ma takie nie inne słownictwo. Po pierwsze broni siebie i swojej rodziny- co jest zrozumiałe, po drugie nie jest jakąś wykształconą i dobrze wysławiającą się kobietą więc być może inaczej nie umie. Jednak załamuje mnie słownictwo rzekomo dojrzałych, bogatych mam na poziomie! Zachowujecie się gorzej niż menel z marginesu. Wieje od was jedną wielką patologią i frustracją. Żadna szanująca się kobieta na poziomie, z jakimś tam wyższym niż średni statusem społecznym głowy by sobie nie zawracała rzucaniem mięsa w jakąś tam Kokunię. Założę się, że sama patologia i bieda tu siedzi. Normalni, wykształceni ludzie się tak nie zachowują.

Gość gość
"Ale i tak proponuję Magdzie się nie przejmować i olać te forum." Forum olac moze......ale niech pomysli, ile osob, ktore do tej pory nie mialy pojecia kim jest jakas kokunia czy jak jej tam na kafeterii, raptem zobaczyly sasiadke, babe z placu zabaw, ile rozpozna ja w sklepie, w przychodni, na ulicy..... Bedziesz juz posmiewiskiem Madzia. I maz tez. Jak facet nerwowy to mozesz zostac sama jak palec :D

Gość gość
skączcie juz pisac wogóle bo ta dziewczyna nie zajmie sie nigdy dziecmi

Ja piszę bo mam czas. Mam jedno dziecko,i nie maleńskie :) No niestety,zastanawia mnie czy jej nie podsunąć tego pomysłu aby poszła to zgłosić. Bo ktoś dla jaj wstawia jej profil........sama jestem ciekawa kto.

Gość taaaaaa jasne koleżaneczko
i od ponad czterech godzin siedzisz na kafeterii i bronisz biednej Magdzi:D kłamczuszko