Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florecita

W dzisiejszych czasach mezczyzni nie przejmuja inicjatywy

Polecane posty

Gość gość
Zakład, że wygląda jak typowa studentka teologii :D

Gość gość
A co jak moim hobby jest seks właśnie ?

Gość gość
Dzisiejszym niby mężczyznom to nic się nie chce. Czekają na królerwnę z bajki, która zajedzie pod ich chałupinkę karocą albo mercem. Są leniwi i nic nie warci. Jak któryś wcześniej zauważył koleżanka miała 6 czy 7 związków i żaden facet nie miał pracy. to mówi samo za siebie. Szkoda ze do zrobienia dziecka potrzebny ktoś taki jak niby-chłop.

Gość gość
"Czekają na królerwnę z bajki, która zajedzie pod ich chałupinkę karocą albo mercem. " Tatuś jej kupi bo sama nie zarobi na takiego. "Jak któryś wcześniej zauważył koleżanka miała 6 czy 7 związków i żaden facet nie miał pracy. to mówi samo za siebie." Dokładnie. Panna śmieć to i śmieci wybierała.

"Dzisiejszym niby mężczyznom to nic się nie chce. Czekają na królerwnę z bajki, która zajedzie pod ich chałupinkę karocą albo mercem. Są leniwi i nic nie warci." X Ta nieomylność wynika z faktu znania wszystkich mężczyzn na świecie, czy to kolejny pokaz mitomanii? ;) X " Jak któryś wcześniej zauważył koleżanka miała 6 czy 7 związków i żaden facet nie miał pracy. to mówi samo za siebie." X To mówi jedynie o tym,że kobieta wybierała samych niedorajdów życiowych, co nie oznacza ze każdy taki jest ;) Swoją drogą dziwne jest wybieranie niedorajd życiowych na partnerów, a później wymaganie że oni się zmienią ;) X "Szkoda ze do zrobienia dziecka potrzebny ktoś taki jak niby-chłop." X Idź do banku spermy i się bez faceta zapłodnij. A jak dziecko się o ojca będzie pytać to mu próbówkę pokaż i powiedz, że to jego tata ;)

Gość gość
Jesli kobieta, jest piekna jak aniol, usmiechnieta pozytywna, lubi ugotowac cos mezczyznie, dba o sibie i jest nieziemska w lozku i ten facet jest dla niej wszytkim- stac mnie zeby nie pracowala , wystarczy ze bedzie swoim podejscie mnie motywowala i dbala o mnie. Gorzej jak koebita nie jest piekna jak aniol, i nie bardzo jej sie chce pracowac, dodatkowo czesto boli ja glowa ::/ - :)

Gość gość
Prosta krótka odpowiedź. Czemu miałbym zagadywać do kobiet? i Czemu muszę to robić? Czemu to ja mam to robić? ps. darujcie sobie odp. w stylu facet to facet itp.

Gość MaaBee
Ten kto chciałby się zakładać to przegrałby z kretesem.Seksowna jestem,zadbana jestem, hobby mam, pieniądze na hobby również.Brak mi jedynie kogoś podobnego do mnie.

Gość gość
Gdybyś była taka jak piszesz to dawno byś kogoś miała :P

Gość MaaBee
Miałam.Na razie nie mam,a urlop mi ucieka.

Gość gość
Tylko daltego żeby dziecko miało ojca to kobieta bierze takie badziewie bo innych brak. Zresztą od dawna.

Gość gość
skonczyla sie era ksiezniczek teraz k***wki same powinny podrywac a jak sie nie podoba to mozecie zdechnac same jak fiku miku

Gość gość
To może lepiej przestać narzekać co podejdzie i samej wybrać tego co się na ojca nadaje?!

Gość gość
Nie jestem Cream!

Gość gość
Nudzą mnie te dzisiejsze baby jęczące że faceci o nie nie zabiegają. Jak macie ochotę kogoś poznać kto wam się podoba to same ruszcie d..., chyba że korona z głowy spadnie.