Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo podobają mi się dziewczęta o żydowskiej urodzie

Polecane posty

Gość gość
Zbliżam się do 30tki. To ten okres, gdy możliwości seksualne faceta są maksymalne i jednocześnie jest na tyle dojrzały psychicznie i emocjonalnie, że może z powodzeniem zakładać rodzinę. Nie ukrywam, że zazdroszczę znajomym mającym dzieci.

Gość gość
Kwestia dopasowania sie, ale masz racje, nie ma co zwlekac. Teraz wlasnie jest najlepszy czas dla ciebie. Nie zwlejaj zbyt dlugo juz. Wiekszosc kobiet chce rodzic dzieci wiec z tym nie powinno byc problemu.

Gość gość
Rzekomo jestem podobna do Żydówki,uwielbiam muzykę zydowską,lubię ich,.Nie wiem skąd biorą się uprzedzenia u ludzi ...??? To prawda,zawsze podobałam sie facetom z powodu mojej urody. Pracowalam u Żydowki,odbierałyśmy na tych samych falach i do dziś mamy bliskie realacje.

Gość gość
Może masz żydowskie pochodzenie tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy :) W Polsce takie coś to nic dziwnego, bardzo wielu Żydów przeszło na katolicyzm i z czasem zapomniało o swoich korzeniach. A co do żydowskiej muzyki: http://www.youtube.com/watch?v=MqBu-lEPKWg

Gość gość
No własnie,że nie mam zadnych powinowaceń zydowskich.Moja rodzina wiązała się z osobami o podobnym pochodzeniu.Niestety,to ja popełniłam mezalians...a ostatnio jeszcze ktoś w rodzinie.No cóż,poszłam za głosem serca.Rodzice męża przyjechali zza Buga.Rodzice bardzo go lubią i jak widac,człowiek jest najwazniejszy,a nie jego pochodzenie.

Gość gość
Ja raczej na bycie ukrytym Żydem nie mam co liczyć, bo po ojcu Ślązaku mam niemieckie pochodzenie, a po mamie - ukraińskie, bo babcia pochodziła z Kresów i miała ukraińskie nazwisko ;)

Gość gość
A na czym ten "mezalians" polegał, jeśli można wiedzieć?

Gość gość
Dziękuję za tę piosenkę.Szkoda,ze nie wiem o czym śpiewa.Ilekroć słucham zydowskich piosenek,robi mi się smutnawo.Wtedy przypomina mi się smutna opowieść osoby,pochodzenia zydowskiego,którego mama jest na liście Schindlera..Poznalam poniewierkę jego, jego rodziców i siostry,o ktorej ślad zaginął.Czytałam o nich ksiązkę i kilkakrotnie robiłam przerwę.Ciężka treść...Po tej książce mam wielki szacunek do narodu zydowskiego.Biedne dzieci,przezyły koszmar,ktory śnił im sie przez wiele długich lat.

Gość gość
Większość Żydów, których znam z dystansem podchodzi do Holokaustu. Twierdzą, że dziś ludzie na całym świecie cierpią niekiedy bardziej, jednak nikt nawet nie wspomina o ich cierpieniu. Niemniej czują się źle, gdy ktoś neguje istnienie masowej zagłady Żydów - a niestety takie antyżydowskie tendencje też się pojawiają w świecie,

Gość gość
Z jednym muszę się zgodzić pod kątem tego tematu. Niektórzy goje są jak stado baranów.Każdy kit im można wcisnąć.Kał im będzie smakować jak cukierek jak się go dobrze zapakuje.

Gość gość
Nie miałbym nic przeciwko zostaniu Żydem. Mogę nosić kippę, obchodzić shabbat co sobotę, przestrzegać zasad kashrutu. Dla mnie to żaden problem z punktu widzenia "proceduralnego" - problem pojawia się w momencie w sensie aksjologicznym - ja po prostu nie wierzę w boga. Żeby móc uchodzić za stuprocentowego Żyda i podlegać hok ha-svhut to trzeba poddać się cholernie trudnej konwersji ultraortodoksyjnej. To, co np. oferuje Polska, czyli konwersja ortodoksyjna w ogóle nie jest uznawana przez państwo Izrael. Konwersja ultraortodoksyjna wiąże się z ogromnym wysiłkiem duchowym, rabini potrafią czytać w Twoich myślach. Oszustwo i brak wiary wykryją bardzo łatwo. Mogą korzystać z prawa wielokrotnej odmowy. Mówią ci, że zamykają przed Tobą drzwi, a ty możesz w nie pukać nawet przez wiele lat, by w ten sposób udowodnić, że faktycznie jesteś godna/godny konwersji. Wcale nie twierdzę, że nie chcę być Żydem. Po prostu obawiam się, że konwersja ultraortodoksyjna by mnie przerosła.

Gość gość
Judaizm to religia elitarna i ekskluzywna. Nie ma nic wspólnego z inkluzywnymi religiami takimi jak islam czy chrześcijaństwo, które przyjmują z otwartymi rękoma każdego śmiecia z ulicy.

Gość gość
Autorze,jeśli nie przeszkadza ci religia,a podoba ci się uroda Żydówek,to w czym problem? Powodzenia!

Gość gość
Tak jak wcześniej pisałem: nie wszystkie Żydówki wymagają od swoich parterów konwersji ultraortodoksyjnej. Żydowski naród nie zatrzymał się w czasie jak islamiści - ogromna większość Żydów to nowocześni, liberalnie myślący ludzie.

Gość muzulmanka_egipt
Sam jestes smieciem jesli ludzi wyznajacych islam tak nazywasz

Gość gość
Mój przyjaciel Rosjanin zwykł mawiać: "mnie nasrać na allaha". Podzielam jego pogląd w tym zakresie. Mam prawo kompletnie ignorować waszą religię, a wy nie macie prawo zmuszać mnie do jej wyznawania. Nigdzie w mojej wypowiedzi nie nazwałem muzułmanów "śmieciami", stwierdziłem tylko, że islam jako religia uniwersalna i inkluzywna wciąga każdego jak bagno - i mądrego i głupiego, i człowieka wartościowego i żulerskiego śmiecia z ulicy. To religia skupiona nie na wartości, ale na ilości, na tym, żeby waginy rodziły jak maszyny, żeby ludzkiego ścierwa było na świecie jak najwięcej - bez jakiegokolwiek zwracania uwagi na jego jakość.

Gość gość
Dla mnie ratio 'Żyd vs islamista' wygląda w ten sposób, że jeden Żyd jest wart tyle, co milion muzułmanów, lol.

Gość gość
Swiat schodzi na psy pochodz sobie po ulicach londynu, popatrz na te mieszanki rasowe, na glupote tych wielokolorowych ludzi, jak debilnie sie zachowuja zero taktu, jakby caly swiat sie mieszal z murzynami, malpami i staczal sie w otchlan debilizmu i biernej konsumpcji Zydzi to rasa panow przy tym gownie

Gość gość
nie nazywaj innych gównem,zero szacunku dla siebie

Gość marianek nieswiezy
Dnia 13.08.2013 o 18:52, Gość gość napisał:

zydówki mają tzipki w poprzek

one majom i jeszcze w poprzek majom dalekowschodnie.