Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zniewdzieczna dorosla 34letnia corka

Polecane posty

Gość gość
Ze tez ci sie chce tak p******ic. Jak dobrze, ze wakacje sie koncza

Gość gość
Zameldowanie nie chroni córki i jej rodziny - każ jej się wynosić a jak nie zechce wnieś sprawę do sądu. W najgorszym wypadku odwlecze się sprawa w czasie, ale na pewno wygrasz jako właściciel domu. Dogadaj się tylko z mężem jeżeli jest współwłasność żeby nie dał się ugadać córce. Co do sprzedaży domu i kupna mieszkań to kiepska myśl - teraz domy nisko stoją i podejrzewam, że max 2 mieszkanka kupisz za dom i to jakieś nieduże. Nie ma szans pomieścić wszystkich, nawet wyłączając starszą córkę.

Gość gość
Gosciu powyzej(ostatni wpis) zycze ci tez zeby twoje dziecko tak z toba postapilo,nie smiej sie dziadku z cudzego przypadku,bo przyjdzie taki czas,ze wspomnisz,co napisales!Zycze ci tego samego:( $ przykazanie z dekalogu sie klania !!!!!

Gość gość
to nie bylo do ciebie GOSCIU ze str nr 2 ...przepraszam,ale nie doczytalam tej ostatniej strony...sorki . Ten dom jest po moich rodzicach i tylko moj , to ja jestem od 3 lat wlascicielka tego domu i wszystkiego wokol(dzialka) nabylam to wspadku.... z woli testamentow sporzadzonych przez zmoich sp.Rodzicow!!!

Gość 52 KM
? ale sie narobilo tylko wspolczuc takich bachorow i od nich jak najdalej!!!

Gość gość
Ta twoja corka bedzie sie w piekle smazyc nedza!!!!!

Gość gość
najnowsze wiadomosci ..corka wyprowadzila sie z rodzina.przyjechal z wozem do przeprowadzek tesc corki.bardzo im wspolczul takiej mamusi..ale zobacza na pierwszym zakrecie jak to z nimi bywa.......jestem wolnym czlowiekiem.powoli dojde do rownowagi !!ciesze sie,ze musialam podzielic sie przecudna wiadomoscia!!!za ich szczescie kupie pol litra i sie nachleje,moge nawet sie po rzy**ć,ale juz nie z nerwow :)

Gość gość
Super wieść, życzę Ci szybkiego powrotu do równowagi i dużo wypoczynku. Tylko zanim się znieczulisz, zmień zamki!

Gość gość
tak .....znieczule sie dzis bardzo.potrzeba mi tego po 3 latach nerwow....ale klucze oddali ,a raczej rzucili pod nogi i powiedzieli,zeby mnie .....nie powiem ,co ale da sie prtzezyc!!!oddycham cala piersia,jest mi tak lekko na duszy......zaraz sobie chyba pokrzycze ze szczescia..niech zyje wolnosc,wolnosc i swoboda(trzeba sie dobrze zastanowic niz popelni sie taki blad....trzeba gleboko spojrzyc do tylu,bo bylo tyle symptomow i ostrzezen,tylko czlowiek nie wyciagnal wnioskow.....ale teraz odetchnelam!!!!

Gość gość
Pisałam Ci wczoraj, że zameldowanie ich nie chroni, wprawdzie źle mi życzyłaś, ale przeprosiłaś za pomyłkę, więc znowu się odezwę ;-) Super, że się wynieśli, ale nie bądź naiwna i postaraj się jak najszybciej ich wymeldować. Tak na wszelki wypadek, jakby teściowie szybko się na nich poznali i chcieli odstawić do Ciebie... Nigdy już się nie zgadzaj na wspólne z nimi mieszkanie, spłać te zadłużenia /trudno/ i żyj spokojnie bez balastu.

Gość gość
Dziekuje z calego serca za pomoc,za wysluchanie mnie,za wszystko..jest mi tak lzej na sercu !D Z I E K U J E

Gość córa
Współczuje Pani. Należy ich jak najszybciej wymeldować, by już nie mogli wrócić. Ja mam na odwrót- rodzice to pasożyty, za wszystko płacę sama, w tym długi, których przez lata narobili za mieszkanie i słowa dobrego nie usłyszę...Zaraz mnie pozwą o alimenty. Eh, życie...

Gość KM 52
tak bywaja pasozyty w roznych wersjach.ja mialam ich przez 3 lata ,a skrocili mi zycie o 15 lat.....juz nie miala sily na nich...........dzisiaj sie wyprowadzali,wnuk 9 latek krzyczal za mna zdechniesz szmato stara juz nie dlugo,a na jego rodzicach nie robilo to zadnego wreazenia.chcialam dac mu klapsa.powiedzieli ,ze jak to zrobie wezwa policje.u nas policja byla co 2 dni.wstyd przed sasiadami, jak u ostatniej patologi.ona czyli corka chchciala mnie wykonczyc psychicznie i finansowo i prawie jej sie to udalo!!!tylko jak jej wszystkie media powylanczalam i bylo bez swiatla i wody,a po zawezwaniu policji nic sie nie zmienilo.naskarzyli drugim rodzicom czyli tesciom corki i teraz im zycze takiego piekla jak ja mialam przez 3 lata ,bo duzo winy mieli corki tesciowie,podbuzali ja ......jak dobrze ,ze ze strachu przed nimi nie przepisalam im tego domu.dzis pewnie bylabym pod mostem :( DZIS JESTEM NAJSZCZESLIWSZYM CZLOWIEKIEM NA ZIEMI

Gość gość
nie wiem z kad wziol sie ten nic...przepraszam to nie moj!!!

Gość gość
the ende

Gość gość
ALE historia.. ze tez tacy ludzie sie rodza..

Gość gość
Wspolczuje autorko..nie zostaje nic innego,jak starac sie o eksmisje,jak juz ktos tu napisal.Wniesc sprawe do Sadu,poprosic o zwolnienie z kosztow,przedstawic sytuacje.Musisz byc sprytniejsza od Niej.Nie zaszkodzi nagrywac "mile slowka" corki na dyktafon,lub zwykly magnetowon,to posluzy jako dowod w sadzie.Poszukac prawnika,radce prawnego(udzielaja porad bezplatnie w gazecie,z kuponem)i On pomoze Ci,co zrobic,i jak zrobic,zeby nie narazic sie na skutki prawne.POzdr i zycze wytrwalosci