Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i co teraz

zdradzilam

Polecane posty

Gość zalamana i co teraz

Zacznę od tego, że mam 28 lat, jestem mężatką z dwójką dzieci. Mój mąż wyjechał, a ja zaprzyjaźniłam się z 2 lata młodszym facetem, który mieszka z dziewczyną. Spotykaliśmy się praktycznie codziennie, najpierw były tylko niezobowiązujące spotkania, kawa, rozmowa i tyle. Z czasem przerodziło się to w coś więcej, zaczęłam do niego coś czuć, on kilkakrotnie powtarzał że się we mnie zakochał, mimo iż nie planował tego. Rzeczywiście widziałam, że mu zależy, to nie były tylko puste słowa, ale także czyny. Po ponad miesiącu poszliśmy do łóżka, a potem co? Kilka miłych sms i cisza. Kiedy oskarzylam go, ze mnie wykorzystal, powiedzial tylko ze nie, ze zle mysle, ze wyszlo tak z innego powodu itp... Czyli ze za bardzo sie do mnie przywiazal. I cisza... od jakiegos miesiaca. Wiem, wiem, ze zaraz znajda sie dobre duszyczki, ktore mnie potepia, napisza jaka to jestem puszczalska itd... ale mnie naprawde go brakuje i tesknie za nim. Dlaczego tak sie zachowal? nie potrafie sie z tego ogarnac.

Gość kaniula20
Mialam podobna sytuacje i mysle ze on sie nie odzywa bo zdal sobie sprawe jak daleko to zaszlo i wie ze to co was laczy jest bez przyszlosci bo jestescie w zwiazkach...myskle ze poprostu zachowal zaimna krew i pierwszy z was sie opamietal ze to do niczego nie prowadzi

Gość IGM
nie dorosłaś do posiadania rodziny i męża. Żal dzieci, żal męża..

To nie rozumiem- Ty jesteś załamana bo zdradziłaś męża i nie wiesz co robić, czy załamana bo kochanek Cię wystawił?

Gość gość
ja jak mam ochote na DZIEWCZYNE , WSZYSTKO JEJ w mowie zeby tylko ja miec, widocze gosc nie kochal cie az tak jak mowil a chcial tylko przeleciec, wiesz jak sie mowi mile zlego poczatki, rozsadek przychodz po czasie dopiero.. Ty zamiast sie uzalac wez sie w garsc i nigdy o tym mezowi nie mow.... a ze zle zrobilas to chyba wiesz , tak sie nie powinno robic masz dzieci i meza i obowiazki , postawilas na wage 5- mimutowej rozkosz szczescie calej rodzina.. na ale widze ze wiesz co zrobilas , zycie jeszcze przed toba , a ciekawe co ono jeszcze przyniesie ...

Gość IGM
Twój mąż pewnie prędzej czy później się dowie. Będziesz odpowiedzialna za to, jeżeli Twoja rodzina się rozwali i dzieci będą miały popsute dzieciństwo.

Gość gość
Muszę się zgodzić z IGM.

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sama

Gość gość
S**********ś życie całej rodzinie koncertowo. Skąd się biorą takie suki?

Gość kaniula20
a ja sie nie zgodze z IMG bo mysle ze maz sie nie dowie...jesli nie przyzna sie sama czego oczywiscie nie powinna zrobic to sie nie dowie

Gość gość
ale wy jestescie puszczalskie kur.wy, moj ojciec sam opowiadal jak sie puszczacie z nim(po rozwodzie jest), mezatki, mlode kure.wki. w*****aja was, powiedza ze sie zakochali a tak naprawde to sie z was smieja. idiotki.

Gość IGM
nie wiem czy się dowie czy nie od razu , ale ten romans na pewno zmienił autorkę więc mąż to zauważy i odczuje. ich małżeństwo nie będzie takie samo więc mąż zacznie dociekać dlaczego.. Takich rzeczy nie da się wiecznie ukrywać. Nie wiem jak można zdradzać. jak się bierze ślub, zakłada rodzinę , to trzeba radzić sobie razem z życiem. jak autorce brakowało czułości to powinna o tym pogadać z mężem, jak wyjazd jej nie odpowiadał to tez powinni razem coś uzgodnić. zamiast z obcym facetem się codziennie umawiać trzeba było do męża zadzwonić.

Gość gość
zdradzisz znowu :-D

Gość gość
Mas wyjechał zarabiać na byt a ta szmata tak się zachowuje

Gość Boje sie BuBY
TYPOWA POLKA NIC DODAC NIC UJAĆ

Gość gość
Powiem jak to wygląda z drugiej strony... Sama jestem mężatką i mam słabość do przystojnych mężczyzn... Upatrzyłam sobie jednego Pana, mega przystojny i oczywiście żonaty, wolni mnie nie interesują. Uwiodłam go. Zaprosiłam na kawkę i tak się zaczęło, no ale zaczęły się jakieś dziwne smsy, czułości zamiast seksu a to mi nie odpowiadało, więc przestałam się odzywać. Nie chciałam zbędnych emocji a jedynie seksu. A to że on cos poczuł to już jego problem.

Gość gość
Ojeju ludzie. Autorka nie jest załamana dlatego że zdradziła tylko dlatego że kochaś się nie odzywa. wy jej nie mówcie o mężu o dzieciach bo rodzinę to ona ma w doopie. Doradźcie jej coś żeby się chłoptaś znowu przytulił.

Gość kaniula20
popelnila blad ok rozumiem nie jestem taka zeby odrazu krytykowac.teraz jednak powinna juz zrozumiec ze trzeba to zakonczyc i powrocic o malzenstwa nie pchajac sie wiecej w take romanse

Gość gość
To musi być jakas choroba psychiczna

Gość gość
dziwy bronią dziwy. jakie to typowe

Gość gość
Te które bronią tej dziwy to takie same kurrwy jak ona. Co tam mąż i dzieci, ona sie martwi, że kochaś ją nie chce pierrdolić. Hahaha, oby mąż sie dowiedział i spuścił cie do kibla, lub wystawił za drzwi razem ze śmieciami tam gdzie twoje miejsce.

Gość gość
Dokladnie to kuurwwiatko ma w d***e dzieci i meza. Zalamana, bo kochanek nie chce jej r****c, a tu zaraz 30stka stuknie i panika. Coraz trudniej jej bedzie znalezc r****cza, bo sa mlodsze, atrakcyjne.

Gość marcela525
tez tak mialam ze zdradzilam i nie mialam wyrzutow tylko przykro mi bylo ze tamten sie nie odzywa...takie jest zycie nie robi sie tego celowo to wychodzi z czasem

Gość znawca obrzydliwości kobiet
wy jesteście po to żeby was r****ć i na tym koniec

Gość Franki bez kochanki
xxx "zalamana i co teraz" - proponuję odłamanie i dalsze życie (żyć wszakże TRZEBA!) xxx "mam 28 lat, jestem mężatką z dwójką dzieci" - to jest rzecz dosyć często spotykana xxx "Mój mąż wyjechał" - tak się dzisiaj zdarza zdecydowanie częściej niż kiedyś xxx "zaprzyjaźniłam się z 2 lata młodszym facetem, który mieszka z dziewczyną" - dla PRZYJAŹNI nie ma znaczenia w jakim wieku jest facet i z kim mieszka. Ale już może budzić zdziwienie EKSPRESOWE ZAPRZYJAŹNIENIE SIĘ z jakimś facetem mężatki z dwójką dzieci :( "Spotykaliśmy się praktycznie codziennie" - tak może się zdarzyć (np w osiedlowym sklepie lub na placu dziecięcych zabaw). "najpierw były tylko niezobowiązujące spotkania, kawa, rozmowa i tyle" - a kto się zajmował w tym czasie dziećmi????????????? "Rzeczywiście widziałam, że mu zależy, to nie były tylko puste słowa, ale także czyny. Po ponad miesiącu poszliśmy do łóżka" - o ja pierd....... jaki był sens robienia sobie dobrze paluszkiem przez cały miesiąc jak miałaś ciepły gadżet W ZASIĘGU RĘKI??????? "Kiedy oskarzylam go, ze mnie wykorzystal" - o ja pierd...... przecież to ty skorzystałaś z ciepłego gadżetu.... skąd te oskarżenia??????? " Wiem, wiem, ze zaraz znajda sie dobre duszyczki, ktore mnie potepia" - ależ skąd, dobre duszyczki mogą ci tylko pozazdrościć, że TAK SZYBKO znalazłaś FIUTKA; zanim jeszcze twój mąż zdążył się na dobre urządzić na wygnaniu. ;) " ale mnie naprawde go brakuje" - nikt w to nie wątpi..... " nie potrafie sie z tego ogarnac" - to nie jest nic NADZWYCZAJNEGO, że rozum umieszczony między nogami nie jest w stanie ogarnąć NICZEGO. :(

Gość gość
Do tej kurrwy wyzej. Skoro to wychodzi z czasem jak twierdzisz, wiec dla ciebie to normalka. Pochwal sie tym co napisalas w realnym swiecie.

Gość gość
Do tej kurrwy wyzej. Skoro to wychodzi z czasem jak twierdzisz, wiec dla ciebie to normalka. Pochwal sie tym co napisalas w realnym swiecie.

Gość gość
Muszę z przykrością stwierdzić że to prowo.

Gość Franki bez kochanki
"popelnila blad" kaniula20, CO MASZ NA MYŚLI???????????? nie nadANRZam za twoimi myślami.... czy czekanie AŻ miesiąc było blędem????????