Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia w ciąży

dziunie w ciąży łączmy się

Polecane posty

Gość Andżela 24 latka
Nie moge bo bd gruba :( teraz ladnie wygladam w 8 miesiacu nie chce byc po porodze (cc oczywiscie) wielka i gruba...

Gość gość
Wariatko przecież nie musisz być gruba, rypnij sobie przy cc liposukcję :D

słyszałam, że jak lekarz mówi, że będzie chłopiec, to musisz 3 razy okrążyć jakieś jezioro, staw, ewentualnie kałużę, potem 4 razy krzyknąć; hola i zrobi się dziewczynka

Gość motylekGosc
[zgłoś do usunięcia] supersexymama Motylek jakas tepa jestes :/ty tepa jestes

Gość Andżela 24 latka
Dziunia dzieki za podpowiedz!! :) jutro to zrobie tylko musze pojechac za miasto nad jezioro :) przy okazji sie poopalam , ale kapac sie nie bd bo przez zarazki w wodzie moze sie nie udac :o

Gość mamusiafasolkiamandy
Z tego wszystkiego zapomnialam sie zalogowac. Boo. Pisalam juz ze z kompa to jeszcze gorzej niz z testu ciazowego stoje : D a taka lupo cos tam to sie da noworodkowi zrobic? Niektore to sie takie tluste rodza. Jak bedzie amanda to jak ja takiego tucznika pokaze :( mam jeszcze nadzieje, ze chuda sie urodzi noo. W sumie nie jem duzo. Jestem na diecie o chlebie I wodzie I koktajlach z dodatkiem extra I do tego zumbe cwicze. Mama szczupla to pewnie fasoleczka tez a ja sie na zapas martwie. Zbynio mowi, ze ja za duzo " mysle " ;)

rumcajs też mówi, że ja za dużo myślę, ale raczej komplement, co nie? Ja 2 testy oblałam :O No ale nawet najlepszym się zdarza. Co pijecie, jeśli chodzi o alkohole? ja jedynie drinki na bazie owoców, fajeczki oczywiście jak któraś z Was slimy, żeby nie zaszkodzić

Gość Andżela 24 latka
Chleb jest mega tuczacy :o sama woda to najlepsza dieta. Jak jestem glodna to pije 5 szklanek az nie moge a potem ciagle chce mi sie siku , nie wiem czemuu.. w ciazy ciagle chce sie siku :D

Gość Andżela 24 latka
Dziunia ja pije redsy malinowe i czasem jablkowe ale to nie alkohol przeciez :) cos nam sie od zycia nalezy! Slimy pale ale jak mi sie skoncza to nieraz zapale te co mezus maszynka ukreci ale to rzadko zeby nie zaszkodzic mojej fasolince :)

Gość gość
Ja chleb razowy jem. Tak jak napisane na opakowaniu. Razowy czyli na raz. A potem reszte dnia to woda :) ja winko sobie sacze czasami. Przez slomeczke bo wtedy ten alkochol to wolniej do organizmu wchodzi I przez to juz w slomce sie ulatnia. Psiapsiolka mi poradzila. Sama ma 4 dzieci, wszystkie zdrowe tylko takie jakies niewymiarowe .

Znowu sie nie zalogilam :( pelno tu jakis okienek?, kaza cos wpisywac a ja nie wiem co I jak. Dobsze, ze zbyniu luka znad browca to czasami pomoze swojej pipci :)

Gość Gruzylda
Dziewczyny a słyszałyście że przy tym rodzeniu, to kupę można zrobić, jaki wstyd przed Ryśkiem :(

Nie ma opcji kupy :( na trzy dni przed porodem juz nic nie bede jesc.

Gość Gruzylda
Łatwo powiedzieć :( a skąd ja mam wiedzieć kiedy ten poród?

No ja mam taka ksiazeczke, nazywa sie kartka z ciazy I tam pisze, ze mam rodzic 2 listopada. To ja juz od 30 wrzesnia nic nie jem

A nie przepraszam, po wrzesniu to jeszcze pazdziernik jest chyba :)

Gość Gruzylda
Aaaaaaaa to ty papiery na to masz, to ja chyba będę rodzić na czarno :O

Zbychu naciskal bo to ponoc na tych telewizorkach u doktorowej to widac czy zdrowe czy nie I czy chlopak czy dziewczyna. Bo my to oczywiscie zdrowe chcielismy. Jakby bylo cos nie tak to bysmy powiedzieli zeby przelaczyla na inny program na tym telewizorku.ale sie udalo dobry kanal za pierwszym razem zlapax :)

Gość gość
idiotki... w ciąży nie można chodzić na solarium.. te lampy szkodzą dziecku..

Gość gość
Laski a ile schudlyscie w ciazy?

Gość supersexymama
Kochane ja juz waze mniej niz przed ciaza. I to 10 kilo! Jak to solarium nie mozna,toc to wit.d! Nam nawet do pokoju solarium dla dzieci przywiezli. Pytalam sie czy jest dla doroslych,ale tylko natryski. Ale dobre i to. Dzesice przeklulam juz uszka. Chcialam jedno dzastinowi,ale poczekam. Dam mu wybor,moze zechce sobie sutki przekuc albo napletek. Bede wyrozumialo mamo i mu pozwole. A moze oszczedze mu bolu i teraz to zrbie? Zapisujecie swoje dzieciaczki do przeczkola?

Gość gość
A co sadzicie o imieniu Dzejson?

Gość gość
Dżekson chyba

Gość supersexymama
Dzejson moze byc.nie dzekson. Dzekson to jakos lipnie tak. Masz na mysli jason z amerykanskiego? Dzejson brzmi dostojniej.

Gość gość
A nie lepiej Dżastin? Albo Christiano Ronaldo? Dałabym te dwa imiona. A córci Amanda już zajęte to może Antonina. Lubię imiona na A.

Jakoś się trzymałam do rodzenia na czarno. Przy rodzeniu na czarno, bez papierów oplułam se laptop. Dawno się tak nie uśmiałam ;P Niektóre teksty ni w czapę, ale liposukcja przy porodzie i parę innych wymiata ;P

Gość gość
Ja jestem w 30 tygodniu schudlam juz 10 kg,mam nadzieje ze do porodu uda sie zrzucic jeszcze 5 kg,zdrowa dieta przede wszystkim,jade na samej wodzie i sokach z warzyw