Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On tylko przeciętny

Czy z przeciętnego można się stać się ciachem

Polecane posty

Gość mozna
tatuaze sa cool o ile odpowiednie , nie za duzo i nie jakies obciachowe bizuteria u faceta to wiocha,ewentualnie kolczyki, ale to nie pasuje kazdemu, zalezy jaka ma prace i charakter, spokojny i niesmialy informatyk bedzie wygladal w kolczykach jakby sie urwal z choinki, natomiast ktos dynamiczny i pewny siebie calkiem niezle fajne ciuchy, okulary no i zapach.........przyciaga i daje zludne poczucie ciacha

Gość gość
przebiez się za kurczaka albo clowna tez się będziesz wyroznial z tlumu

Gość gość
A rano wychodzi takie ciacho spod prysznica bez zegarka, ciuchów i zapachu i masz prawde o kościstym brzydalu z wydetym bebzolem i szeroką d**a

Fiku zauważ,że pajac,cham i idiota to najczęściej wybierani przez kobiety partnerzy :) To,że Tobie nie odpowiada taki facet nie znaczy,że to nie skutkuje, bo skutkuje i to bardzo dobrze :)

Gość gość
pavlo ma styl odpustowy

Gość gość
Jak facet nie ma osobowości i magnetyzmu erotycznego to musi pajacowac w markowych wdziankach i zlewac sie Hugo bossem

Gość gość
Tak, ale bez tatuażu, bo to cie oszpeci :)

Gość gość
chyba styl cyrkowy

Nic z tych rzeczy, po prostu eksperymentowałem kiedyś jak przekłada się styl ubioru na relacje z płcią przeciwną i wyniki eksperymentów były zaskakujące. Tak długo jak wyróżniałęm się z tłumu na brak powodzenia nie narzekałem. Nieważne było to że jednego dnia nosiłem w c**j biżuterii, drugiego sweter z szpicem, trzeciego fluorescencyjne gadżety itd. Ważne natomiast było to ,że w ten sposób wyróżniałem się z tłumu i zawsze miałem towarzystwo płci pięknej zapewnione z racji właśnie tego,że się z tłumu wyróżniałem. Wystarczyło ubrać się jak przeciętny polak i czar pryskał, a o jakimkolwiek powodzeniu u kobiet można było zapomnieć. To chyba najlepiej ukazuje to,że wygląd nie jest najważniejszy, najważniejsze jest wyróżnianie się z tłumu, bo to dzięki temu ludzie postrzegają nas jako kogoś oryginalnego i chcą z nami nawiązywać znajomości.

Gość gość
jeśli będe nosił spodnie ogrodniczki na szelkach to będe sexy ?

Gość gość
przebiez się za koguta tez będziesz się wyroznial z tłumu:D:D

Gość gość
jak się negatywnie wyróżniasz z tłumu to mogą cie postrzegać jako dziwaka i omijac cie

Pavlo nie sprowadzaj całego świata do swoich osobistych doświadczeń.

Gość gość
Ale pavlo nie twierdzi ze caly swiat do niego przyszedl

Gość gość
ja się chwalę dziewczyną że mam wielkiego pytona w spodniach, jak nie wierzą to pokazuje im przez spodnie (metodą docisku :)) każda na to leci ;)

Gość gość
kiedyś widziałam na ulicy faceta przebranego za kurczaka z jakas reklama i tez sobie dziewczyny robily z nim zdjęcia wyroznial się z tlumu

Gość gość
Pavlo1985 jesteś może Romem? bo oni maja taki sposób myslenia ze jak zaloza na siebie jak najwięcej swiecidelek do będą fajniejsi

"Nieważne było to że jednego dnia nosiłem w c**j biżuterii, drugiego sweter z szpicem, trzeciego fluorescencyjne gadżety itd." " | lol. a jak na to reagowali nauczyciele w twoim gimnazjum? :classic_cool:

Gość gość
Po co przez gacie pokazywales, mogles pytonga wyciągać na wierzch

Gość gość
w klubie nie mogę całkiem wyjąć bo ochrona by mnie wyjebała

"Pavlo1985 jesteś może Romem?" | prędzej ułomem :P | do dzieła, panowie, wdziewajcie fluorescencyjne różowe spodenki, koszulkę z napisem "I'm a virgin" i ruszajcie wyróżniać się z tłumu :D🖐️ laski na pewno zwrócą na was uwagę, może nawet zrobią sobie z wami focię i wrzucą na fejsa jako ciekawostkę przyrodniczą :D

Gość gość
To nic, laski by pobiegly za toba

If ja tylko swoje obserwacje tu napisałem. Nigdzie nie twierdzę przecież,że mam 100% rację w tym temacie :) Ludzie są różni i nie da się z powodu różnic każdej poszczególnej jednostki znaleźć złotego środka. Co nie zmienia faktu,że wyróżniając się z tłumu nawet negatywnie zwiększamy swoje szanse na powodzenie, bo to co jednych odpycha drugich przyciąga i taka jest prawda. Ja romem :O Jeszcze dorób sobie ideologię że na straganie własnoręcznie robione patelnie sprzedaję :O

Tu się zgadzam. Rożnych ludzi przyciągają/odpychają rożne rzeczy. Ja akurat sama nie lubię zbyt natarczywego wyróżniania się z tłumu.

" lol. a jak na to reagowali nauczyciele w twoim gimnazjum? " X Za moich czasów nie było gimnazjów :D Ale miło wiedzieć w jakim systemie edukacyjnym ty zdobywałaś swoją mierną wiedzę o świecie :O X "prędzej ułomem" X Czytaj mi z ust: W*********j krokiem tanecznym ,lub w półprzysiadach :D Nie musisz nadawać mi swojego przydomka ;)

"Co nie zmienia faktu,że wyróżniając się z tłumu nawet negatywnie zwiększamy swoje szanse na powodzenie" | wychodzisz z tego samego założenia co 100-kilogramowe spaślaki noszące obcisłe sukienki i solary z włosami w kolorze młodego kurczaka :classic_cool: | cóż, przynajmniej już wiemy, do której grupy społecznej cię zaliczyć. | btw. - z "biżuterii" u facetów jestem w stanie znieść tylko zegarek i spinki do mankietów. nic więcej.

Gość gość
bo takie sprawiasz wrazenie z tego co napisales ze rajcuja cie swiecidelka a cyganie tak maja

"Ale miło wiedzieć w jakim systemie edukacyjnym ty zdobywałaś swoją mierną wiedzę o świecie" | wiedza o istnieniu gimnazjów = uczęszczanie do niego? | wnioskowanie godne rasowej blondynki :) | swoją drogą, czemu ten pavlo zawsze taki nerwowy i daje się tak łatwo sprowokować? :D czyżby brak seksu? :P

Gość gość
ja tam bujam się w dresiwie gole się na zero jestem chamski i wulgarny (przyznaje się) ;) ale jak pokażę mojego pytona przez spodnie albo przez kąpielówki na basenie to każda jest moja :)