Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On tylko przeciętny

Czy z przeciętnego można się stać się ciachem

Polecane posty

Gość gość
to zależy jaki jest potencjał bazowy. Np facet jest odbierany jako przeciętny bo ma krzywe zęby, jest źle ostrzyżony, i jest lekko grubszy. Ale rysy twarzy ma ładne i ma w miarę proporcjonalną figurę. To wtedy jak najbardziej. Tłuszczyk zrzucić, zęby zrobić, włosy ostrzyc i jest ciacho. Ale jak facet jest przeciętny bo ma nieproporcjonalną sylwetkę typu krótkie nóżki.Gładziutką cerę, ale małe oczka i wielki nos. No to wtedy się nie da, bo mankamenty są trudno naprawialne. Nos można zoperować, no ale oczu się nie powiększy.

"swoją drogą, czemu ten pavlo zawsze taki nerwowy i daje się tak łatwo sprowokować? czyżby brak seksu" X Głodnemu chleb na myśli? :P Nerwowy? Śmieszna jesteś :D To forum i nic nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi, Ciebie z kolei łatwo wyprowadzić z równowagi i zdenerwować, co idzie zaobserwować choćby na tym temacie, bo zamiast prowadzić dyskusję na temat atakujesz ad personami gdy tylko nie podoba Ci się czyjś punkt widzenia ;)

"Głodnemu chleb na myśli? jezyk.gif Nerwowy? Śmieszna jesteś smiech.gif To forum i nic nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi, Ciebie z kolei łatwo wyprowadzić z równowagi i zdenerwować, co idzie zaobserwować choćby na tym temacie, bo zamiast prowadzić dyskusję na temat atakujesz ad personami gdy tylko nie podoba Ci się czyjś punkt widzenia " | aż ociekasz dystansem tłumacząc się :)

"wychodzisz z tego samego założenia co 100-kilogramowe spaślaki noszące obcisłe sukienki i solary z włosami w kolorze młodego kurczaka " X Powiem tylko tyle - tu gdzie mieszkam taki widok nikomu nie stwarza problemu, bo nie mieszkam w ciemnogrodzie jakim jest Polska. Ba, mało tego kobiety otyłe ubierające się tak potrafią znależć sobie partnera,podczas gdy w Polsce za taki sam ubiór z racji otyłości są szykanowane ;) Dziwne nieprawdaż? ;) X "cóż, przynajmniej już wiemy, do której grupy społecznej cię zaliczyć." X Dla Ciebie mogę być nawet cyganem z kozikiem na nosorożcu. I don't care ;) X "btw. - z "biżuterii" u facetów jestem w stanie znieść tylko zegarek i spinki do mankietów." X Właśnie - ty potrafisz znieść i na podstawie tego wysywasz daleko idące teorie o tym ,że każda tak jak Ty ma. To co reprezentujesz tym tekstem to jakiś rodzaj ograniczenia umysłowego wynikającego z braku akceptacji tego,że każdy jest inny i inne bodźce na niego działają ;)

"aż ociekasz dystansem tłumacząc się" X To się nazywa dyskusja. Śmieszna natomiast jest próba wpierania komuś,że jeżeli z grzeczności prowadzi dyskusję, to od razu jest winny czegoś i dlatego się tłumaczy ;) Co do dystansu to nie chcę słyszeć o nim nic od kogoś kto jest tak zdystansowany do kafe,że kilkakrotnie już z kafe odchodził, a efekty tego odejścia widzi każdy ;)

Gość gość
jestes pedziem?

[zgłoś do usunięcia] Pavlo1985 "wychodzisz z tego samego założenia co 100-kilogramowe spaślaki noszące obcisłe sukienki i solary z włosami w kolorze młodego kurczaka " X Powiem tylko tyle - tu gdzie mieszkam taki widok nikomu nie stwarza problemu, bo nie mieszkam w ciemnogrodzie jakim jest Polska. Ba, mało tego kobiety otyłe ubierające się tak potrafią znależć sobie partnera,podczas gdy w Polsce za taki sam ubiór z racji otyłości są szykanowane oczko.gif Dziwne nieprawdaż? oczko.gif xxxxx o jakim to kraju prawisz, mój drogi? czyżby mlekiem i miodem płynące nowoczesne UK? ;) w takim razie pewnie mówisz o Anglikach, którzy robią sobie dzieci z takimi własnie spaslakami, a potem w kazde wakacje i na weekend lataja do EU Wschodniej / Tajlandii / Malezji itd by bzykac sie niedrogo z ciasnymi, szczupłymi laleczkami o wygladzie nastolatek?;) 'Take me back to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty' ;)

Gość gość
"przeciętne lub brzydkie kobiety przynajmniej obniżają swoje wymagania" dobre:D

"Właśnie - ty potrafisz znieść i na podstawie tego wysywasz daleko idące teorie o tym ,że każda tak jak Ty ma." 8 8 oh, rly? :D zacytuj mi, gdzie wysnułam taką teorię, skoro wyraźnie pisałam tylko o sobie :D ale może ty po prostu NIE KUMASZ tekstu czytanego? :D 8 "o jakim to kraju prawisz, mój drogi? czyżby mlekiem i miodem płynące nowoczesne UK?" 8 pewnie tak. 8 na tamtejszych ulicach przeciętna, ubrana w strój codzienny polka czuje się jak pełna czaru, smaku i stylu bogini ;)

Pudło sasanko- ja w Holandii mieszkam. Wcześniej w Niemczech mieszkałem,też nie zauważyłem nagonki na ludzi , którzy są otyli,mają garba,krzywy zgryz,krzywy nos itd. Dzięki temu ludzie tacy nie mają rozdmuchanych do wielkości wieży Eiffla kompleksów i potrafią sobie ułożyć życie i znaleźć partnera. Ale lepiej przecież uważać,że nagonka na ludzi wygladajacych inaczej od reszty służy dobrej sprawie,bo dzięki temu osoby takie się zmienią ;) Prawda niestety jest taka,że służy to jedynie dowartościowaniu się kosztem takich ludzi i zmieszaniu z błotem ludzi,którzy niejednokrotnie nie mają możliwości na zmiany z różnych, niezależnych od nich czynników. Naprawdę tak ciężko zaakceptować fakt,że ktoś wygląda tak, a nie inaczej i zyć z nim na normalnej stopie zamiast go szykanować z powodów jego braków wizualnych?

tak wlasnie jest, Alicjo:) wiem, ze jestem niczego sobie :classic_cool: ale takiej atencji, powodzenia i komplementow jakie odebrałam pracujac w angielskiej korporacji pelnej facetow wystarczyloby chyba dla 100 angielek;p

Gość gość
Sasanka powiedziala co wiedziala o końcu swojego nosa

Pavlo, zrozum dziecko, ze nie chodzi o szykanowanie kogokolwiek:) i jesli na cos nie ma sie wplywu, to tym bardziej nalezy zaakceptowac i wspierac. ja jestem jak najbardziej za indywidualnoscia, wolnoscia, asertywnoscia i poczuciem wlasnej wartosci na przekor wszystkiemu. ale niechze np taki piwny grubas, ktoremu nie chce sie nic zrobic ze swoim wygladem, naprawde mierzy sily na zamiary :)

"zacytuj mi, gdzie wysnułam taką teorię, skoro wyraźnie pisałam tylko o sobie ale może ty po prostu NIE KUMASZ tekstu czytanego" X Czytam między wierszami ;) Najpierw piszesz,że błyskotki nie są fajne i naśmiewasz się z tego, później piszesz,że z biżuterii tylko zegarek i spinki do mankietów ;) Wnioski nasuwają się same. Btw mogłabyś starać się wnieść cokolwiek do tematu zamiast jechać ad personami ? Czy za ciężkie jest dla Ciebie jest wypowiedzenie się na temat? ;)

"ja w Holandii mieszkam" 8 tu zacytuję mojego znajomego: "kiedy pojechałem do holandii, po raz pierwszy zobaczyłem NAPRAWDĘ BRZYDKICH ludzi" :classic_cool: 8 sasanko, pavlo chyba czuje się przez nas szykanowany, chociaż ja zupełnie od serca doradziłam mu te różowe oczojebne spodenki. 8 czuję niewdzięczność za me dobre serducho :D

o jakim to kraju prawisz, mój drogi? czyżby mlekiem i miodem płynące nowoczesne UK? "Pavlo, zrozum dziecko, ze nie chodzi o szykanowanie kogokolwiek i jesli na cos nie ma sie wplywu, to tym bardziej nalezy zaakceptowac i wspierac." X Serio? To powiedz mi co to jest jak nie szykanowanie: " w takim razie pewnie mówisz o Anglikach, którzy robią sobie dzieci z takimi własnie SPASLAKAMI, a potem w kazde wakacje i na weekend lataja do EU Wschodniej / Tajlandii / Malezji itd by bzykac sie niedrogo z ciasnymi, szczupłymi laleczkami o wygladzie nastolatek?" X Mam rozumieć,że jak będziesz miała otyłe dziecko to bedziesz do niego czule mówiła spaślaku żeby nie zaniżyć czasem jego samooceny? ;)

"Pavlo, rzucasz sie jak baba" | ugodziłaś jego egusio i teraz wychlipie "rypostę" na co najmniej 12 linijek :P | "Mam rozumieć,że jak będziesz miała otyłe dziecko " | niektórzy mają mózg i nie doprowadzają własnych dzieci do stanu otyłości. ba, nawet dbają o ich rozwój sportowy. serio.

Pavlo, ooo drażliwy temat, uważaj:D spaslakow nie toleruje bo WIEM, ze w 99% sa tymi spaslakami ze swojej winy, lenistwa, obzarstwa itd. plus czesto bledy wychowawcze rodzicow, oczywiscie. a o moje dziecko sie nie martw, otylosc to ostatnia rzecz jaka mu wroze;)

Widać jedno,żeś ograniczona umysłowo. Nigdy nie słyszałaś chociażby o dziedziczeniu cech takich jak grube kości po przodkach? W takim wypadku choćbyś się na żadko zesrała dziecko i tak będzie otyłe i tyle w temaci. Nie zawsze da się osiągnąć zamierzony cel, takie jest życie,Twoje komentarze pokazują jedynie Twoje ograniczenie umysłowe, bo uważasz że na wszystko da się znaleźć złoty środek, a tak po prostu nie jest ;)

"Nigdy nie słyszałaś chociażby o dziedziczeniu cech takich jak grube kości po przodkach?" | buahahahah :D tekst o "grubych kościach" zawsze mnie rozwala, czołowy argument wszystkich tłuściochów próbujących wmówić ludziom, że to nie tłuszcz, tylko kości je pogrubiają :D | spoko pavelku, już wiemy, że jesteś grubasem i dlatego tak się gorączkujesz :) | "W takim wypadku choćbyś się na żadko zesrała" | co za kultura, obycie i słownictwo! ale "rzadko" pisze się przez RZ, panie światowy i tolerancyjny :classic_cool: |

a kto mowil, ze wyjezdzalam z polszy? korporacje miedzynarodowe sa i w Polsce:;) xxxx Pavlo, wez juz nie p*****l mi o grubych kosciach, przodkach itd. tak tak, jakas małpa przed tysiacami lat byla gruba i ktos nieszczesliwie odziedziczyl po niej wielki zad:D dziwnym trafem, dzieci np moich znajomych ktore plywaja o 1 roku zycia, od 5 jezdza na nartach, plywaja zaglowkami i graja w pilke sa szczuple. a te, ktore klikaja non stop w gry komputerowe i marchewke widuja od swieta sa otyle.

W Polsce takie jest podejście ze lepiej żeby dziecko bylo szczuple i mieszkało w domu dziecka niż żeby bylo grubaskiem w rodzinie stworzonej przez dziadków. Dziadkowie malego Macka idą wlasnie do sadu na sprawę która wytoczyl im kurator o odebranie praw wychowawczych do wnuka, bo nie stosowali sie do zaleceń zywieniowych jakie zalecił kurator. Wszyscy w tej rodzinie są szczupli a maly ma wilczy apetyt i jest w trakcie badan genetycznych, byc moze na spieprzona przysadke w mozgu ze tak ciągle glos czuje. Ale co tam, odebrac im dziecko, bo tak dla niego lepiej.

W Polsce takie jest podejście ze lepiej żeby dziecko bylo szczuple i mieszkało w domu dziecka niż żeby bylo grubaskiem w rodzinie stworzonej przez dziadków. xxxx njunia, znow odstawilas leki? :(