Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądra na maxa

JAK TRZYMAĆ FACETA ZA MORDĘ ŻEBY BYŁ GRZECZNY

Polecane posty

Gość szeregowy czereśniak
ważne że te firany mają być czyste

Gość znawca obrzydliwości kobiet
"JAK TRZYMAĆ FACETA ZA MORDĘ ŻEBY BYŁ GRZECZNY" masz sobie babo znaleźć grzecznego z natury faceta z tym że wy tak macie że wasz instynkt mówi "skoro ja się jego nie boję to inni tym bardziej!" dlatego lecicie na bad boyow :o ale grzeczni, mili i odważni są na tym świecie

Gość mataczz
niestety , ale czasem odwaga to głupota

Gość znawca obrzydliwości kobiet
możesz to rozwinąć? grzeczny facet to czasem nieśmiała c**a ale też po prostu dobrze wychowany silny odważny facet tylko że wszelkie przejawy grzeczności to dla kobiet niestety kojarzą się tylko z tym pierwszym

Gość mataczz
sa pewne na tym swiecie "zasady" dla mocnych niestety , bogatych , wpływowych ludzi tylko . takiemu sie nie podskakuje nawet jesli sie ma prawo za soba , stad odwaga to czasem głupota

Gość mataczz
ja zawsze byłem grzeczny i typ ze mnie dzentelmena , zawsze sie to kobietom podobało , zawsze miałem wziecie , do dziś :)

tylko że tych grzecznych,romantycznych gentelmenów dostrzegają tylko dojrzałe kobiety, często po przejściach. Często te które wczesniej wolały wybrać typowych zawadyjnych cwaniaczków.

szkoda że ten temat odwiedziło tak mało kobiet, bo mogły by wyciągnąć jakieś wnioski. Dziwne że wiele kobiet ciągle narzeka na facetów,a nie widzi swoich wad.

Gość co za gość
tu up.a?

Gość gość
pewnie jakiś up.ek

Gość co za gość
no to up

Gość gość007
Kobiety piszą że trzeba sobie wychować faceta zaś wśród facetów jest zdanie że trzeba sobie wychować kobietę. To normalne. Ja natomiast rozumiem to jako "nauka siebie nawzajem", dawanie wzajemnej miłości, szacunku i informowanie za wczasu jeśli coś w związku nam się nie podoba i chcemy to coś zmienić żeby nie wyrabiać nie zdrowych nawyków.

Gość gość
Jakby mi facet powiedział: "o WAŻNYCH sprawach decyduję JA", to chyba bym go śmiechem zabiła. Nie wyobrażam sobie być cichą myszką, która wszystkiemu przytaknie i z radością skupi się na doniosłej roli związanej z praniem firan czy wyborem wykładziny... ;) Dla mnie mądrość to właśnie nie rezygnować z siebie w naprawdę istotnych sprawach, natomiast odpuszczać wszędzie tam, gdzie mogę odpuścić, bo ciągłe konflikty sprawiają, że zapomina się o jasnych stronach bycia razem. Ale prawda jest też taka, że gdy na związku zależy obu stronom w sposób dojrzały, to da się wyjaśnić większość nieporozumień, natomiast jeśli zależy raczej jednej, to zaczynają się schody, gierki i próby "trzymania za mordę".

Gość mataczz
co smiechem bys go zabiła ? to jest mozliwe tylko wtedy kiedy na tych waznych sprawach sie znasz , gdy masz pojecie i rozeznanie w temacie . Sorki ale tak jak ja o tym jakie majtki masz kupic nie decyduję tak ty nie bedziesz decydować na jakich oponach mam jezdzić i choc to nie sa te "wazne " sprawy przykład doskonale obrazuje o co chodzi Sa kobiety oczywiscie ktore sa inne , są madre , maja rozeznanie itd i w dodatku pokazują ze czego sie imają to to wychodzi , są ! i jezeli to pisze taka kobieta to szacun , ale w innym wypadku - mozesz potupac nóżkami , bo to ja bym cie smiecham zabił jak bys chciała decydowac w waznych sprawach . Kazdy ma swoją role , wybiegasz poza nią w zyciu rodzinnym , społecznym , bądz sobie singlem . Decyduj i ponos sama konsekwencje tych decyzji .

Gość zimówka
no tak. Na jakich oponach masz jeździć to ty decydujesz. Ale co pierwsze kupić czy pralkę bo ta zepsuta,czy zimowe opony w lipcu to chyba wspólna decyzja?

Gość gość
Skoro te opony to nie są "ważne" sprawy, to nie wiem czemu w ogóle o tym wspominasz, bo według mnie to nie obrazuje niczego poza Twoją dążeniem do decydowania o wszystkim, o którym już wcześniej pisałeś. Dyktatorskie zapędy mogą się sprawdzać w pracy, ale jeśli chodzi o życie rodzinne, to moim zdaniem masz szczęście, że trafiłeś na kobietę która to toleruje. Ja bym nie była w stanie i pewnie wiele innych kobiet też nie, ale to, że nie dogadałabym się z facetem, który uważa, że wszystko wie najlepiej, chyba nie znaczy, że jestem skazana na życie singla? ;)

Gość gość
ważne decyzje powinny być podejmowane wspólnie, na tym polega partnerstwo. mamy XXI wiek, do cholery. a tyrani płci niby-męskiej niech siedzą cicho, bo nikogo tu ich zdanie nie interesuje.

Gość mataczz
bzdura - wazne decyzje podejmuje ten kto sie na tym zna ! nowa pralka czy naprawa tej uistniejacej tez lerzy w gesti tego kto ogarnia czy warto napreawiac czy nie , a nie wymieniac tylko dlatego ze ta juz brzydka i nie pasuje , albo sie znudziła . to raz ! Tolerancja oczywiscie nie moze ktos wciskac nosa do czegos na czym sie nie zna i nie chce sie poznać . Nie bede sie np ładował w kredyt tylko dlatego z e moja kobieta cos tam chce , co wymaga na dany czas wziecia kredytu , tym bardziej , ze to ja go bede głównie spłacał . Wiec nie udawaj rozgarnietej i obrazonej , ze ja mam zapedy dyktatorskie bo wychodzisz na kretynke , a miałem cie za mądrą kobiete skoro sugerujesz , ze mozesz o waznych sprawach decydowac .

Gość mataczz
jeszcze troche i nikt sie z wami żenic nie bedzie , same zobaczycie ! to tylko kwestia jeszcze jednego pokolenia . choc juz juz to wyraznie widać , wiecej zwizków partnerskich niz małzenskich , a dlaczego ? głównie z racji pasozytnictwa i roszczenictwa kobiet .

Gość mataczz
zeby wspólnie o czyms decydować trzeba byc na tym samym poziomie jak wykształcenia , tak obeznania , znajomowsci wielu spraw , rozgarniecia itd. wtedy dwoje ludzi moze sie bawic w wspólne decydowanie , a ze mało takich zwiazków , decyduje bardziej znajacy temat