Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusinskaa

Kobiety starające się o maleństwo

Polecane posty

Gość gość
no jak chcesz ale 45 dc bez ruchu w ta czy w ta ,.... no niech bedzie ze ok no chyba Ze masz takie cykle dlugie dziwne a i jeszcze jedno popadasz w paranoje bo robisz test za testem negatywny a na bete pociskasz to jest paranoja

:) Jakoś mało mnie interesują Twoje sugestie :) Jestem pod opieką dobrego lekarza i póki co jest wszystko ok.

Gość gość
spoko to idz na bete ktora wyjdzie nie potwierdzi ciazy

Gość niecierpliwa 84
Gościu my tutaj się wspieramy a to co Ty robisz to ciężko określić co to jest. Karm3lko poczekaj kilka dni i nie przejmuj się, my jesteśmy z Tobą:) Uda się bez CENNYCH RAD!!!!

Dzięki niecierpliwa! :) Ja tam opinii takich "gości" nie traktuje poważnie- niepotrzebnie zaśmiecają nam forum :) i tyle... :)

Gość chyba troche przesadzasz widze ze chyba jestes tu od niedawna bo nawet nie bardzo orientujesz sie który to u karmelki wogóle cykl także twoje rady i sugestie sa t zbedne..Po to jest tutaj to forum aby sie wspierac a nie kogos obrazać... Karmelka rób swoje i sie nie przejmuj ja równiez jestem z Tobą:)

Gość gość
Ja też ja też!! :) Karmelka nie ma co się wkurzać na takich gości:)

Dziękuje dziewczyny :) Najwidoczniej ktoś ma jakieś problemy ze sobą i próbuje zdenerwować innych :) Ja na szczęście mocno to odpieram i nie przejmuje się ani trochę :) A wręcz się uśmiałam :*

Gość niecierpliwa 84
Ratunku!!!!!!!! Już mam dość wymiotowania i mdłości:(

Gość gość
Biedna niecierpliwa :I Az tak bardzo Cię męczy?

Niecierpliwa współczuje musisz sie jakos trzymać i to wytrzymać...A wogóle to w którym tygodniu zaczeły Ci sie mdłości?

Gość niecierpliwa 84
W ciąży jeszcze nie byłam i już miałam lekkie mdłości. Od soboty wymiotuję:(

Gość gość
Karmelka dasz radę trzymaj się! :*U mnie beta 2136 wskazująca na 4 tydzień więc wszystko się zgadza:)

Gość gość
U Ciebie też tak będzie niedługo zobaczysz na pewno!!Mówił Ci lekarz ile cykl może trwać jak bierzesz ten duphaston?

Gość Katarzynka82
Niecierpliwa84 wlasnie ja tez tak mialam silne mdlosci i niechec do kawy jeszcze przed ciaza :( zastanawiam sie czy to jest mozliwe czy to moja wyobraznia,bo jak moze byc objaw pierwszy od ciazy? Obecnie mam mdlosci tylko czasami w ciagu dnia i bardzo slabe,hm

Gość Anax86
Hej dziewczyny. Powinnam 26 dostać okres, ale zastanawiające jest to że wczoraj rano dostałam biegunke, a nigdy nie mam biegunek. Po południu było ok, ale dziś od rana to samo, eh;/męczące to. Zastanawiam się czy to jakieś zatrucie ale nie sądze.

Gość gość
Anax a może to coś stresowego. Myślisz że biegunka byłaby objawem ciąży, skoro w niej ma się raczej zaparcia..

Gość Anax86
ciężko stwierdzić bo kurcze na tych forach wszystko wypisują, ale jesli byłby to objaw to też by było fajnie..

Gość Anax86
Właśnie nawet jak się stresuję to nigdy mi się nie zdarza, a też się niczym nie zatrułąm ;/eh, dziwne to. Jajnik kłuje

Gość gość
No pewnie, że fajnie bo da się przeżyć jeśli tylko rano to jeszcze lepiej i da się przeżyć. Oby, trzymamy kciuki :) czyli testujesz w sobotę /niedzielę?

Gość Anax86
Tak, jeśli ta małpa nie przyjdzie

Gość niecierpliwa 84
Anax wiem,że w Polsce panuje jelitówka zbliżona do rotawirusa :( U mnie w domku od soboty z nią walczymy. Biegunka i wymioty. Synek bardzo się męczy bo w nocy we śnie nie kontrolując puszcza bąka a razem z nim leci KUPKA. Wstydzi się bardzo. Ma tak dziwnie ,że w tym samym momencie jeszcze wymiotuje:( Nic nie je. Możliwe,że te moje wymioty spowodowane są własnie tym wirusem. Przez 2 dni też miałam baaaardzo rzadki stolec. Dziś nie wymiotowałam :)))) No i tyle w tym ciekawym temacie:)

Gość Anax86
No to faktycznie może też mnie dopadło, chodź u nas się nie słyszy o tym;/u nas wszyscy zdrowi, a poza biegunką nic mi nie dolega. No zobaczymy, mam syna w przedszkolu więc może coś przyniósł do domku:)

Gość gość
Ooo to faktycznie nie szałowy ten wirus:( mam nadzieję, że mnie nie dorwie:)

Gość gość
moja znajoma bierze luteine na wywołanie okresu i skrócenie cykli. Tylko że luteina z drugiej strony podobno stopuje owulację.Musisz się w cierpliwość uzbroić:) a wszystko na pewno się ułoży :)

Ależ Ci sie długo ciągnie ten cykl :( no ale może powoli jakaś malutka fasoleczka sie rozwija:) Sabina jak tam jakieś objawy ciązy juz Ci sie pojawiają:)