Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_321

chyba jestem w ciazy a może nie

Polecane posty

Gość ona_321

spóźnia mi się @ 4 dni, bolą mnie piersi, krzyże w okolicy lędźwiowej, mam biały śluz, temp 37,2st, boli mnie podbrzusze jak na okres oraz raz jeden jajnik raz drugi. ogólnie spóźniał mi sie @ nie raz i bolały mnie piersi przed o@ lecz nigdy nie miałam tak dziwnego bólu brzucha. dodam ze współżyłam w czasie dni płodnych bez zabezpieczenia "do Końca" z racji ze staramy się o dziecko. nie wiem czy robić test ciążowy bo to nie pierwszy raz kiedy @ sie spóźnia. z objawów ciążowych mam ewentualnie to ze jestem zmęczona i ospała, ciągle ssie mnie w żołądku. nie odrzuca mnie od kawy oraz nie jestem wyczulona na zapachy raz jedynie zasłabłam... pomocy proszę o jakieś rady...

Gość gość
bardzo prawdopodobne ze zaszlas w ciaze, jesli objawy nie ustapia lub okres bedzie spoznial sie jeszcze minimum 3 dni to zrob test

Gość ona_321
dziwne jest to ze nie mam mdłości nic z tych rzeczy większość kobiet tak ma, ale wiadomo że każdy organizm jest inny... nie wiem sama. dziwnie się czuję nie wiem czy podświadomość płata mi figle. to nasza pierwsza próba i oczywiście nie nastawialiśmy się na pierwszy strzał dlatego waham sie na test bo aż nie wierzę ze mogłoby sie udać

Gość ona_321
a może ma wpływ Luteina którą stosowałam 2x1 tab dopochwowo przez 8 dni minęło 7 dni od momentu odstawienia

Gość ona_321
może ktoś cos doradzić bardzo proszę

Gość gość
Po prostu zrób test,jeżeli to ciąża,to wynik będzie pozytywny. Mnie też się okres spóźnia,mam takie objawy jak Ty,ale test wyszedł negatywny,jutro powtórzę test,mam nadzieję,że to tylko nerwy i dostanę okres :(

Gość gość
Przecież nie jest powiedziane, że będąc w ciąży musisz mieć mdłości... Ja znam więcej kobiet które nie miały mdłości w ciąży, niż tych, które miały.

Gość gość
ufffff :) Dostałam przed chwilą okres,robiłam rano test,wyszedł negatywny,cztery dni spóźnienia,dziwne to troszkę,ale już wszystko ok :) A Ty autorko??

Mnie od ok tygodnia bola piersi i jajniki. Mam wrazenie ze sa powiekszone. Do okresu jeszcze kilka dni. Biore tabletki na stabilizacje okresu bo mam policystyczne jajniki. Czy mozliwe ze jestem w ciazy? Boje sie robic test ze znowu bedzie negatywny :-(

Gość gość
u Ciebie na test jeszcze za wcześnie,zrób w dzień,w który powinnaś dostać. Ja zrobiłam dzień po,i w czwartym dniu po

Gość Aluska000
Hej,mam podobny problem że chyba jestem a chyba nie, nawiązując do tematu dyskusji. Miałam jakiś czas temu podejrzenie ciąży pozamacicznej, po obserwacji w szpitalu okazała się że wszystko ok i po czasie dostałam @(trzy dni) biorę tabletki anty-ovulastan forte, później miałam znowu @ regularnie(trwała5dni) no i od tamtej pory coś się zmieniło, jeszcze mam trochę czasu do nastepnej @ ale nie wiem czy robic test czy nie. Piersi mi sie powiększyły i ściemniały strasznie brodawki, w dodatku jak lekko ścisnę to leci z nich cos jakby siara, w dodatku na brzuchu pojawił mi sie słaby pasek. To byłaby moja druga ciąża i ponoć w kolejnych wczesniej pojawiaja sie objawy. Kilka razy było mi słabo i miałam mdłości do tego czuję lekki ucisk w podbrzuszu. I teraz nie wiem czy miałam ostatnią @ będąc w ciąży czy to coś innego bo dni płodne miałam calkiem niedawno,pozdrawiam

Gość Aluska000
dodam jeszcze że w pierwszą ciążę już wpadłam na tabletkach ale chyba cos takiego nie może się przytrafić jednej osobie dwa razy? :)