Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jest wojna w Syrii

Polecane posty

Gość gość

Doszły mnie słuchy o jakims ataku na szkoły i bombie chemicznej o co chodzi , nie ogladam telewizji wiec nic nie wiem .

Gość gość
Wiem ze Ameryka i inne kraje chca wkroczyc ale dlaczego ? co tam sie dzieje , szkoda mi tych cywilów te biedne dzieci :(

Gość gość
No pytam , bo mowie nie ogladam telewizji w czym problem ze nie wiem .Kto pyta nie bładzi prawda a Ty zaraz jakąś idiotke że mnie chcesz zrobic

Gość gość
Izrael chce wyeliminować kolejnego sojusznika Iranu i Rosji na bliskim wschodzie po tym jak wykończyli Irak i Libie. Dlatego NATO wspiera islamski dżihad w Syrii i chce bombardować Syryjską Arabską Armie, która broni cywilów w tym mniejszości religijne np. Chrzecijan którzy są masakrowani przez bojówki al-kaidy i najemników. Rząd Syrii nie przeprowadził ataku chemicznego, to ściema USA jak w przypadku Iraku.

Gość gość
z rok temu , zaczęły się protesty ludzi w syrii przeciwko dyktatorowi assadowi \ on wysłał przeciwko nim wojskko, strzelanina do cywilów, ofiary , nowe protesty , więcej ofiar , bunt ludzi przeciwko asadowi , partyzantka, teraz regularna wojna domowa , arabia saudyjska i kuwejt daje broń powstańcom, rosja i iran assadowi

Gość gość
izrael akurat trzyma się od tego raczej z daleka , nic nie wiesz

Gość amidek butsu
Wojna zapłonie nad cała Afryka przejdzie do europy. Bedzie zle... õswieceni zbudzili boga wojny:(

Gość gość
I jak chcesz znać prawde to nie oglądaj telewizji tylko czytaj, czytaj i czytać. Internet, różne źródła. W tv czy gazetach masz tylko propagande.

Gość gość
assad to to zwykły dyktator morderca jakich wielu , żeby pozostać przy włądzy zrobi wszystko nawet rozpyli gazy bojowe przeciwko ludności cywilnej , co to pierwszy raz może ? nie pierwszy i nie ostani , dyktatorów nie brakuje

Gość gość
Izrael prowadzi gre propagandową. USA nigdy nie przeprowadzi żadnych działań bez aprobaty Izraela. Wszyscy już zapomnieli że Izrael bombardował Syrie 2 razy w ciągu ostatniego roku?

Gość gość
a syria to chyba nie w afryce

Gość gość
Aha a to nie jest tak ze chodzi o Ropę , dla tych oszołomów Z usa to cos ?

Gość gość
człowieku, izrael zbombardował konwój z bronią , który miał iśc do hezbollahu , terrorystów, którzy napadają na izrael , więc działał w swoim interesie , a od wojny trzyma sięz daleka , nikogo nie popiera

Gość gość
Jak chcecie wiedzieć co się tam na prawde dzieje to pooglądajcie kanał 'Syrian Girl' na yt.

Gość gość
Tez uwazam że dotknie to Europe , szkoda tych dzieci bo właśnie yotube ogladałam echhh .......

Gość amidek butsu
wojna przeniesie sie na afryke i europe miałem wizje

Gość gość
człowieku, izrael zbombardował konwój z bronią , który miał iśc do hezbollahu , terrorystów, którzy napadają na izrael , więc działał w swoim interesie , a od wojny trzyma sięz daleka , nikogo nie popiera Hahahaha. Nie rozumiem, kto łyka te bajki? :D Może Palestyńczycy też zawsze napadają? :D I kradną żydkom ziemie? Ludzie, ten tvn to wam konkretnie wyprał mózg :D

Gość gość
ty za to oglądasz tv trwam i tkwij dalej w swojej niewiedzy

to wszystko nie jest takie proste jak się zdaje kiedy obala się dyktataorow , takich jak assad , lub np mubarak do władzy dochodzą w tych krajach stronnictwa promuzułmanskie mające nierzadko powiązania z trrrorystami z alkaidy świat zacodni stoi wtedy miedzy młotem a kowadłem

Gość gość
nikt nie twierdzi ,że to jest proste