Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omar_z_kadafii

Sympatia serwis dla idiotów i pustaków

Polecane posty

Gość omar_z_kadafii

mialem tam konto ponad rok czasu. tam nie da rady poznać żadnej normalnej kobiety - przesiadują same pustaki, księżniczki szukające bogatego księcia, prymitywy szukające wrażeń i zabawy. cała masa mężateczek szukających przygód albo pań po rozwodach szukających tatusia dla dzieci. albo lalunie z "wyższym" wykształceniem, które nie potrafią jednego zdania bez błędu napisać, albo odpisują "czym jeździsz?". generalnie jedna wielka porażka. do tego chamska moderacja, która blokuje profil na jakąkolwiek negatywną wzmiankę o tym jakie pustaki tam przesiadują. jednym słowem dno i trzy metry mułu. nie polecam nikomu!!!

Gość nic Ariadny
stary jeszcze lepiej jest z drugiej strony jeden typ wypisuje trzydziesci roznych profili i podsyla roznych kolesi ktorzy potem sie gubia w zeznaniach :classic_cool:

Gość gość
"mężateczki" mnie rozjeebały :D Poza tym nie napisałeś nic odkrywczego.

Gość gość
nic Ariadny - jako DDA nie powinnas wybrzydzac

Gość omar_z_kadafii
ok, może nic odkrywczego. dla mnie to było odkrywcze, bo wcześniej nie miałem doczynienia z tego typu portalami. ta sympatia wydawała mi się rozsądna. zacząłem mieć podejrzenia, że to syf, jak mniej więcej na 10-20 wysłanych wiadomości dostawałem jedną odpowiedź, z czego co najwyżej co 10 miała jakiś sens. byłem też na dwóch spotkaniach. obie Panie zapomniały powiedzieć wcześniej, że kogoś mają!!!! porażka. albo nawet więcej, to jest po prostu naciąganie ludzi na kasę.

Gość gość
A w jakim wieku jestes? Bo tam zazwyczaj wsrod kobiet przesiaduja nastki wiec nie dziwota, ze ci nie odpisaly jak masz np 30 lat...

Miałam kiedyś konto, wielu facetów to pustaki szukający seksu, część to chłopcy kilka lat młodsi dziwiący się że dorosła kobieta po studiach/pracująca nie chce takiego faceta. No i "mój target", 2-3 lata starsi, wykształceni, inteligentni, zabawni, ale ... no właśnie jakby sami nie wiedzą czego chcą. Różni ludzie, o fajną, szczerą osobę nastawioną na faktyczną znajomość trudno.

Gość omar_z_kadafii
nastki ze zdjęciami kobiet i wiekiem w profilu 28-35 lat??? mam 34

Gość omar_z_kadafii
@fiku mikuuu szczerość? to chyba właśnie tam najmniej pożądany towar! jak napisałem, że "balangowiczkom i szukającym przygód dziękuję" to od razu były maile per "cham", "prostak", "frustrat", itp.

Gość omar_z_kadafii
a najlepsze to było, jak wkurzyłem się i napisałem "pustaki nie pisać", to mi zablokowali konto (mimo abonamentu!), że niby "obrażam innych użytkowników". dno i porażka.

Gość gość
też miałam konto około roku i potwierdzam, dno i wodorosty. kilka spotkań, zwykli krętacze, szukający wrażeń. straszna nędza. dałam sobie spokój z portalami w ogóle. szkoda czasu i nerwów.

Zabawne :D Nie mam takich skrajnych doświadczeń, poza kilkoma żenującymi wiadomościami, które dostałam i na które nie odpisałam albo odpisałam krótko 'nie jestem zainteresowana'. Co do szczerości, hmmm też mam wrażenie, że faceci tam grają na kilka frontów. Znalazłam też znajomego który o dziwo miał wyższe wykształcenie :D zapomniał dodać że za 4 lata :D Pisząc teksty w stylu "pustaki nie pisać" raczej odstraszasz normalne kobiety, ja kogoś takiego odebrałabym za mało kulturalnego, skoro od pierwszego zdania zakłada, że kobieta, która ogląda profil to pustak. Generalnie należę do innej grupy wiekowej, więc wrażenia mogą być inne :)

Gość MWNR
Ja mam tam konto od jakiegos czasu i troszke lipa. Glownie patrze na opisy dziewczyn, jesli jakis mnie zainteresuje to wtedy staram sie nawiazac kontakt. Niestedy wiekszosc to takie ksiezniczki, jedna odpisala mi zebym "puscil jej oczko" wtedy bedzie wiedziala ze jestem zainteresowany i "pomysli". Szkoda, bo interesujacy 22 latek ze mnie:P

Gość omar_z_kadafii
hehehe. specyfika neta. każda jojczy o szczerości, ale jak już się jest szczerym to "mało kulturalne" i "odpychające". a ja mam takie wrażenie, że po prostu kobiety przesiadujące na necie są totalnie zepsute i rozpieszczone. przypuszczam, że jest masa bajerantów, co tylko im słodzą i ach oc**ją, więc potem od każdego faceta na wejściu oczekują adoracji.

Gość MWNR
Moze i czesc jest zepsutych ale niektorzy moze naprawde sa samotni? Ja np dopiero niedawno mieszkam spowrotem w Polsce bo od 4 lat studiowalem w Szkocji. Kiedys mialem duzo znajomych jednak wszystko sie urwalo. Ludzie powyjezdzali na rozne uczelnie(chodzilem do takiej szkoly gdzie prawie wszyscy wyjechali za granice). Nie uwazam siebie za zepsutego ani rospieszczonego. Poprostu przez pare ostatnich lat wiekszosc znajomych mialem za granica i wracajac do Polski i nie chodzac juz na studia nie jest tak latwo poznac kogos:)

"hehehe. specyfika neta. każda jojczy o szczerości, ale jak już się jest szczerym to "mało kulturalne" i "odpychające".' Może po prostu będąc szczerym byłeś niekulturalny i odpychający, można być szczerym a miłym i serdecznym :)

Gość omar_z_kadafii
wiesz moja droga, to nie tak że coś ci brakuje. wcale nieprawda, że jesteś jakaś inna. umysłowo też w zasadzie dajesz radę. no prawie dajesz. oczywiście, to nic złego. nie każda musi być zaraz jakaś inteligenta. no i to, że tyle imprezujesz, to wiesz, w sumie nic złego. no nie aż tak złego. bo wiesz, co prawda to trochę cechy pustaka, ale absolutnie bym cię tak nie nazwał. no przynajmniej nie bezpośrednio... @fiku mikuuu wiesz co to bulls**t i lanie wody? :) to, to co powyżej. widać, że jesteś z tych co to owszem blablają jak to dla nich szczerość jest ważna, ale jak przychodzi co do czego, to zaraz mega foch :D w skrócie - hipokryzja pełną gębą. pewnie katoliczka jesteś? @MWNR jak się jest samotnym i szuka kogoś, to się nie zgrywa księżniczki z muchami w nosie. no chyba, że chodzi o jakieś 15-latki.

Tak, jestem katoliczką. Jak piszę, cenię szczerość i nie lubię lania wody, nie rozumiem twojego negatywnego stosunku do mnie, podchodząc w ten sposób do kobiet, żadnej nie zdobędziesz, no chyba, że równie "ceniącą szczerość" jak Ty :)

Gość omar_z_kadafii
@fiku mikuuu akurat się tak składa, że katoliczki odpadają na starcie - nie znoszę hipokryzji. no ale ty tego nie zrozumiesz, skoro nawet ze szczerością masz problem :)

Autorze rozumiem, ze jesteś ateistą i szukasz kogoś o podobnym światopoglądzie :) Co do tematu, piszą do ciebie kobiety podobne do ciebie, proste, które oceniają ludzi po pozorach i którym wydaje się że są najmądrzejsze :) Stary a zachowuje się jak nastolatek :D Powodzenia :)

Gość gość
Zobaczymy czy macie rację. Ja się nie zrażam, choć wcześniejszy okazał się porażką, owszem był świetny, odpowaidał mi prawie we wszystkich, ale okazał się, że 2 innym rownież. Od kilku tygodni spotykam się z kolejnym, dziś randka u niego, zapytał o wszystko, czego chcę, co piję, jakie menu, gdzie się ogolić, itd. zaskoczył mnie tym. Zapytałam czy nie lubi spontaniczności, odpowiedzial, że chce trafić w moje potrzeby. Teraz wysyła mi troche pieprzne tekściki. Juz chodzę podekscytowana.

Gość hubertonano
no ale to chyba dobrze jak puste są? po co mają być mądre.

Gość sympatiasympatia
sympatia.pl to najlepszy portal randkowy. tam poznasz swoją wymarzoną kobietę lub mężczyznę. jest mnóstwo par, które tam się poznały i są szczęśliwe. obsługa jest przyjazna i dokłada wszelkich starań, żeby użytkownicy byli zadowoleni. serdecznie zapraszamy po miłość!