Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość with us until you are dead

zła kobieta pomóżcie ludzie

Polecane posty

Gość Irene Adler
Nick ja nie wiem jakim cudem tu trafiłeś. Ale każdemu coś jest tam po drodze pisane, więc się nie rozczulaj nad sobą, tylko ciesz nową szansą. Amen :) Idę bo mnie skręca z głodu. Opis anioła prosimy i coś do posłuchania, bo mnie dzisiaj blokuje nie wiem czemu :)

Gość mroczne mrrrau
Panie poter? Ja wiem że potrafie czarować , ja wiem że mam moc , baaaaaa nawet mam zaje różdżkę - to wiem ale z kąd ty wiesz o tym irenko? kto ci doniusł? o cizessssssssssss masz wtykę?

Jestes głodna Ireno, i to widać :-D. Ja się nie rozczulam, a Mrau nie zachowuje jak baba. O aniele będzie może jutro, bo ja również muszę iść. Jeśli znajdę coś muzycznego adekwatnego, to dam znać. Miłego dnia i pozdrawiam!

Gość mroczne mrrrau
thx padre:) lece do roboty narka

Gość Irene Adler
No pięknie. Przestańcie sobie ze mnie żarty stroić, bo się zamknę w sobie :( i będziecie sobie rozmawiać sami ze sobą. :D Człowiek uczciwie mówi, że jest głodny, co jak wiadomo jest stanem permanentnego czarnowidztwa, a Ci co ? Nie Mrau. Nic nie wiem na temat Twojego sprzętu, więc proszę mi tu nic nie insynuować Nawet gdybym wiedziała to i tak do niczego bym się nie przyznała :D Nick błędna interpretacja Twoich słów wynikła, primo z definicji kafeterii na Nonsensopedii. Secundo,Twojego (wydawało mi się rozpaczliwego) pytania: skąd się tu wziąłem ? Tertio, zapomniałam co chciałam jeszcze dodać bo moja głowa jest już w innym wymiarze. A chciałam Wam tylko powiedzieć, co powyżej :D

Gość mroczne mrrrau
irenko nie zamykaj sie w sobie :) lubie kiedy jesteś :) i dzień dobry wszystkim

Witam wszystkie Ireny i wszystkich Mrau. Wczoraj poszedł i już nie wróci Lou Reed. http://www.youtube.com/watch?v=4eZjwJZF8uE Dziś więc będę grał "made in america", ale tylko twórczość solową, zespoły innym razem. Moje wczorajsze pytanie nie było rozpaczliwe, Ireno, bo nie jestem zrozpaczony :-D.

Gość Irene Adler
No dobrze. Ile razy mam jeszcze pisać, że głodna byłam ? A dzisiaj zalatana, więc zaraz pewnie znowu coś strzelę mądrego :D Lou Reed http://youtu.be/QYEC4TZsy-Y

Gość Irene Adler
Dzień dobry :)

Gość mroczne mrrrau
bry :) kawkę zostawiam :)

Gość Irene Adler
Dzięki. Miłego dnia :)

Gość mroczne mrrrau
hejka

Gość gość
Autor poszedł i pewnie nie wróci.

Gość Irene Adler
Może tak, a może nie ? Kafe to nie obowiązek w końcu. Może nie ma czasu zwyczajnie ? A znając życie, pisze smsy do anioła i nie ma głowy do grania ;)

Gość Irene Adler
Hej mrau. Jak poniedziałek ? Też taki zaganiany jak mój ? :) I mógłbyś coś zostawić skoro już zajrzałeś

Gość gość
Ha ha ha, tak, pewnie zbajerował jakąś nic niewinną pocieszycielkę-aniołka. "Na żywo" potrafi być bardzo ujmujący :-D

Gość Irene Adler
Co ha, ha, ha ? Skoro na "nieżywo" jest ujmujący, to dlaczego na "żywo" miałby nie być ? A Anioł mu się należy. :) :)

Gość gość
Na żywo bardziej :-). A Anioł się należy, to fakt. Przemiły człowiek :-).

Gość Irene Adler
:) Skoro tak mówisz. Szkoda tylko, że tak zamilkł. To niby tylko kafe, ale ten temat trochę czasu jednak "żył". Ja nie lubię takiego znikania. Załącza mi się "gdybacz". Bo tak naprawdę, do końca nigdy nie wiadomo o co chodzi. Znudziło mu się ? Nie ma czasu ? Czy jednak coś się stało ? Ale cóż. Zdarza się i tak :)

Gość gość
Oj od razu znudził się. Może tylko wpadł pod samochód i leży w szpitalu na wyciągach?

Gość HELLLena
Dobrze, że nie pod mój, bo szkoda by było... auta :classic_cool:

Gość HELLLena
Uszanowanie niedobitkom :classic_cool: 🖐️ Henio wymiękł... coś takiego... Ale z tego, co gość pisze, jednak niezłe ziółko z Niego. Że też miałam wyrzuty sumienia, narażając tak porządnego (w moim mniemaniu) faceta na obecność takiej złej kobiety... :classic_cool:

Gość Irene Adler
Mam nadzieję, że ten szpital to żart ? Heleno :)

Gość gość
Ależ ja wcale nie napisałam czegokolwiek złego o autorze! Powtarzam, to przemiły człowiek, a tą uwagę o bajerowaniu proszę potraktować z przymrużeniem oka. Nic mi nie wiadomo o tym, żeby bajerował. Wprost przeciwnie :-).

Gość HELLLena
A Ty wiesz, gościówo, za jak przemiłą i lubianą osobę ja uchodzę? :classic_cool: Irka 👄