Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża to nie choroba alee

Ciężarówki wkurza was tekst że ciąża to nie choroba

Polecane posty

Gość Milka1988
Mnie też to denerwuje - szczególnie wypowiadane z ust innych kobiet - ktore w tej sytuacji nie maja zadnej empatii. A najbardziej żałosne jest jak kobieta myśli ze ciąża u wszystkich przebiega tak jak u niej i słyszy sie "bo ja to...." "mnie to..." ble ble ble Ostatnio moja babcia powiedziała ze urodziła moja mame a dzień wcześniej z pola siano znosila - z tym ze moja mama jest z grudnia :) Wierze w inne czasy i w to ze kobieta ciężko wtedy pracowala ale tez wydaje mi się ze jest dodanych trochę kolorów w tych opowieściach. Nasze babcie mowia ze zajmowały sie domem, chodziły na pole itd ale nie pracowały tak jak większość kobiet w dzisiejszych czasach. Poza tym każda kobieta czuje sie inaczej - jedna fantastycznie inna słabo - wiec zgadzam sie z tym ze ciąża to nie choroba ale zdecydowanie stan wyjątkowy i konieczny do ulgowego traktowania przez innych.

Gość gość
mi ostatnio mój teść powiedział że jego matka miała 6 dzieci i każdego z nich wykarmiła cycem ok 2 lata, a miała 3 dziec**praktycznie rok po roku więc nie wiem jak to możliwe :o