Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eyeque

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość gościówa 22
A która teraz testuje?? Może tabele od nowa zapuście :) Strasznie jestem ciekawa hi hi

Oj do mojego testowania to jeszcze daleka droga. Dzis 13dc. W czwartek pojde do gina to moze sprawdzi czy wogole owu byla. Ciasto kruche maslane do ciasteczek juz gotowe, odpoczywa w lodowce :-) za godzinke walkujemy. Nadia juz czeka ;-) A ja czekam na gaz. Zamowilam i maja mi przywiwzc. Niby jeszcze sie pali ale boje sie cokolwiek zaczac gotowac bo ledwo daje plomien. Dziewczyny a jak Wam dzionek mija?

Gość gościówa 22
Małanadzieja skoro 13dc to chyba będziesz szybciej niż Joanne?? Mi dzionek mija nudnie. Leń śmierdzacy często mnie ostatnio dopada i nie chce mi się dosłownie nic :)

Gość gościówa 22
Piękny prezencik byście mieli na święta :)

Gosciowa tak. Peikny. W tym cyklu nie robie testow ani nie mierze temp. Przytulanek niestety tez mniej bo znowu mijamy sie z mezem. Takze mysle ze ten cykl stracony napewno.

Gość gościówa 22
Małanadzieja ja też byłam przekonana , że w tym miesiącu nie zajdę. Wstyd się przyznać ale kochaliśmy się może ze 4 razy?? Nie miałam już ochoty jakoś na bo myślałam tylko o dziecku i co?? zobacz jak się udało. Byłamw niezłym szoku :)

Jak tu tloczno. Pol godziny zajelo mi aby to wszystko przeczytac. Az mi lezki polecialy jak czytam o tacie. Moj tata odszedl 1,5 roku temu. Nadal mi bardzo ciezko. Byl nacudowniejszym tata na swiecie i bie wyobrazam sobie ze inny tata moze byc inny. Szanujcie swoich rodzicow . Tylko oni bezwarunkowo nas kochaja. :(

Dziewczyny padam z nog :D ale powstaly dwie piekne choinki :p Luby jak zobaczy to upadnie :) Mi 28 dc wypadnie 27.12 grrr. Nie wiem zobacze jak mi sie potoczy bo tak ciezko stwierdzic..bo jak liczac 41dc to zdziebko pozniej.. *Gosciowa - jaki termin Ci wyznaczyl wg OM? A wg usg juz tez Ci wyznaczyl? Chyba nie skoro tyci tyci malenstwo? :p Chyba na lipiec sie zalapiesz co? :) * Joanna - to tez masz klimatycznie :D * MalaNadzieja - duzo przeciagnelas na tym gazie od naszej ostatniej rozmowy :D Mi pewnie butla zostanie jak w styczniu na prad przejdziemy. Mam sloneczko wiec bede dosuszac drewno sobie najwyzej :) Czekam na lubego, mial byc normalnie a tu juz 19 zaraz. :/ Wczoraj pokleilam tasma sciany zeby malowal, no i dupa za przeproszeniem tak pozno wrocil ze nic juz nie mial sily robic. No i wiadomo pod wplywem ciepla tasmy odpadly :/ :p

Joanne no to masz klimatycznie romantycznie. Tylko szkoda ze samotnie.... Bullitka moj tata tez nie zyje. Minelo juz 9 lat ale tesknota chyba coraz wieksza. :-( Daisy no dlugo ciagnelam i jeszcze pewnie by sie troche palil ale juz ciezko bylo cokolwiek na nim robic. Ciasteczka zrobilysmy i tak masakrycznie sie opazylam w palec ze mam wiwlki bialy babel i siedze z pqlcem w zimnej wodzie. Ehhhh

Dziewczyny jakiś koszmar...noego dość że sąsiedz z dołu i góry mają prąd .sąsiadka z boku też nie ma to był facet że spółdzielni i nic noego zrobił przyjadą za uwaga !!! 2 godziny i może uda się im zrobić ale nie obiecują jakiś koszmar a ja mam piec gazowy prZecież do kontaktu wlaczany, nic tylko pojechać sobie stąd bo ani światła ano ciepła niedługo nie będzie ehhh zabić to za mało

Sorki za pisownię ale z telefonu pisze. Dzięki za takie romantyczne posiadowki bez niczego, książki nawet nie poczytam bo już teraz ślepa jestem Hehe

hej dziewczyny malanadzieja- faze to joanna ma przez brak pradu :-):-):-). leze sobie juz wykapana. maz gra na konsoli. jutro dziewczyny jade na rozmowe o prace. trzymajcie baaaaaardzoo moooooocno kciuki.

Gość gościówa 22
Daisy z OM termin na 23 lipiec :) A z USG nie wyznaczył jeszcze :) Agnes będę z pewnością trzymała za ciebie kciuki!! Będzie dobrze - MUSI!! Mój M znowu na trening poszedł prosto od teściów . No i powiedzieliśmy tylko teściowej, że Tosiula będzie miała rodzeństwo bo teścia nie było - w sumie jedno szczęście , bo nie miałam ochoty słuchać komentarzy :)

hehe, ale się ubawiłam, aparatki :), no fazę mam teraz, bo bawią się światłem i co włączę tv to zaraz gaśnie, ale niech posprawdzają, bo jak pojedzie i znowu walną korki to uduszę...wrrr * agnes trzymam kciuki mocno mocno, * MałaNadzieja i jak palec?? trochę ostudziłaś?? mocny bąbel się zrobił?? pewnie piecze bidulo, ale zapewne ciasteczka wyszły przepyszne :D

bede przeszczesliwa jak dostane ta prace. bylam juz tam raz na rozmowie. i teraz jak pytalam babki czy jest sens zebym przyjezdzala to powiedziala tak: "szczerze to myslelismy nad pania ale osoba inna miala troszke lepsze cv" no to moze akurat mi sie uda. a slyszalyscie o akcji ze w sklepie neonet tablety za 99zl sa albo byly. obdzwonila trzy w poblizu mnie sklely i niestety poszly raz dwa. szkoda bo bysmy z M sobie kupili. a zapomnialabym spodbie niestety nic sie nie wydluzyly nie wrocy do swoich rozm. :-(.

Gość gościówa 22
Agnes a dzwoniłaś do tego sklepu?? Ja bym tak na pierwszym miejscu zrobiła. No chyba , że nie szkoda ci tych 2,5 stówek

Joanne no babel spory ale troche pieczenie ustapilo naszczescie. Agnes bede mocno trzymac kciuki :-) a jaka to praca? Gosciowa jak tesciowa zareagowala? Przeciez to Wasza sprawa. My z mezem podjelismy decyzje o dziecku z pel a swiadomoscia tez w mlodym wieku. Ja mialam 21 lat a maz nie pelne 22. Nie byla to wpadka. Chcielismy dziecko. Wpadke mielismy dwa lata wczeaniej ale poronilam. Polozylam juz Nadie spac i sama ledwo siedze. Oczy na zapalki normalnie. Chcialam czekac na meza bo jakies staranko by sie wkoncu przydalo ale nie wiem czy dam rade bo wraca o 23 dopiero

gosciowa - niedzwonilam bo paragonu nie mamy:-( . Echh az tak tragicznie nie wygladaja M w nich chodzi. ma jeszcze jedne taki ale kolor inny i boje sie je wyprsc wezme tylko pomietole w zimnej wodzie z plynem i juz i powiesze mokre.

Gość gościówa 22
Teściowa?? :) Mążmówi " Tośka powiedz babci co będziesz miała " :) A babcia na to " co ty znowu będziesz miała ?!" ( myślała,że jakiś drogi nabytek jej kupiliśmy ) A mąż na to " babciu braciszka albo siostrzyczkę " ;D Ehhh fajna mina jej była i powiedziała " jo, jo" z niedowierzaniem . Ale się chyba ucieszyła he he

Gosciowa - a ile masz lat jesli moge spytac?? Mala nadzieja - 9 lat i nadal sie teskni, kocha Joanne - a bylas sama w domu jak pradu nie bylo?? Agnes - trzymam kciuki !! Napewno ci sue uda :)). Inaczej 2 raz by nie dzwonili :)) Mi sie dzis okres rozkrecil. A od czwartku mialam plamienia. Ciekawe kiedy sie skonczy

Bullitka - 2,5 h siedzenia samej po ciemku, w sumie z Baśką szczekającą co jakiś czas na inne pieski zza okna hehe. widzę, że nie tylko ja z plamieniami, dosyć długo miałaś, a ja raz mam raz nie, jutro powinnam planowo dostać, może być też pojutrze, zobaczymy, jak na razie mam tylko tkliwe piersi, ech, mogłaby już przyjść :)

Joanne - a mieszkasz w domu czy bloku?? Dobrze ze to jeszcze w dzien a nie w nocy. A powiedz jak bedziesz miec IUI a meza nie ma to juz oddal nasienie? Macie zamrozone??

Dziewczyny ja tez mam plamienia przed @ a wlasciwie jak sie rozkreca. Ale ja pierwszy dzien plamien traktuje jako pierwszy dzien cyklu