Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2509

Rajcula Paniówki

Polecane posty

Gość 2509

Czy ktoś robił wesele (bądź był) w Rajculi w tym roku? Chodzi mi o opinie na temat tej nowej wybudowanej sali weselnej. W przyszłym roku odbędzie się tam moje wesele,a nie mam żadnych informacji, menadżer restauracji miał się z nami kontaktować i olał sprawę...

Gość gość
ja byłam teraz w sobotę na weselu,jezeli chodzi o jedzenie to nie ma nic do zarzucenia,jedzenia duzo i smacznie,pyszne desery,szpajza rozpływa się w ustach,jedyne co mi się nioe podobało to muzyka,gdyż był dj i nowoczesne utwory puszczane z lapka gryzły się z wystrojem sali,tam musi być zespoł biesiadny,na pewno nie będziesz żałować ,nie wiem jaką chcesz muzykę ale polecam abyś poszukała zespół biesiadny

Gość 2509
uuf, ja mam zespół, który gra każdy rodzaj muzyki, disco-polo, kawałki góralskie, coś dla tych najstarszych gości i najmłodszych wiec o to się nie martwię:) tylko z tego co widziałam w internecie, ściany mają okropny zielony kolor, rezerwowalismy sale zanim ją wykonczyli i teraz jestesmy troche rozczarowani. Nie wiem jak to wygląda na żywo

Gość gość
fajnie wygląda,sala ma taki swoj specyficzny klimat,zobaczysz będzie super zabawa,ważne że masz zespół,bo naprawdę dj to nie pasuje do tej sali,ale jedzonko pyyyyyyycha

Gość 2509
to troszeczkę się uspokoiłam:)

Gość gość
Czy ktoś organizował wesele w Rajculi na dużej sali? Planuje wesele w 2015 na 85 osób , ale zastanawiam się czy będzie wystarczająco dużo miejsca do tańczenia..- bo widziałam tą salę i martwią mnie w tym temacie te lekkie skosy i słupy - czy to nie będzie przeszkadzać? Nasi goście są w większości z tych tańczących wiec nad tym się mocno zastanawiam.. Proszę o info jak ktoś może się wypowiedzieć :) z góry dziękuję Magdalena