Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a gdyby takw każdy dzień

Polecane posty

Gość gość

Inna dieta?

Gość gość
np jaka? podaj przyklad

Gość gość
a masz pomysl?

Gość gość
Np. Poniedziałek 1szy dzień z diety norweskiej,wtorek dieta dukana, środa dieta 1000 kalorii, czwartek SB, piątek dieta cytrynowa oczyszczająca, sobota dieta szwedzka niedziela co kto lubi

Gość gość
ja moge zaczac a jaki dzis dzien obierzemy? a zaczynasz dzis? myslisz ze schudneimy cos? oby nie bylo na odwrot

Gość kitkakitka
no nie wiem czy to dobry pomysł, myślę,że można sobie rozstroić żołądek, lepiej jednak odżywiać się zdrowo 4-5posiłków niedużych. po co kombinować jakieś cuda? ja sobie ułożyłam diete wg porad i kalkulatorów kalorycznych na mojanowafigura.pl, dzięki temu czuję się lekko i zdrowo

Gość gość
przeciez z kazda dieta zwiazana jest jakas idea jakas filozofia,a podstawa sa jakies badania. Diet nie wymyslaja chaotyczne nastolatki tylko ludzie, ktorzy znaja sie na biologii organizmu. rownie dobrze mozesz 2 dni byc na wodzie i potem 2 dni stolowac sie w fastfoodzie. Dieta to nie usuwanie tluszczu. Poza tluszczem mamy jeszcze inne rzeczy, o ktorych trzeba myslec i o ktore musimy sie troszczyc. mamy rowniez mozgi...

Gość polinkaaa84
zgadzam się, na tej stronie mojanowafigura.pl maja duzo porad i diet, napewno znajdziesz cos dla siebie a taki misz masz raczej ci nie pomoze, rozstoisz sobie co najwyzej metabolizm :/

Gość Olcia Dubicka
Spróbuj ale według mnie to bez sensu ale przetestuj a się przekonasz, ja wolę sprawdzonych sposobów :) Mi panienka której zajmuję się maluchami zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej jedno pojemnik w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki są zbadane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój