Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zraniłam i teraz on potrzebuje czasu

Polecane posty

Gość ja zołza
W myślach cały czas krązy mi jedno nie wybaczy zawaliłaś roz pier doliłaś wszystko .... boje się że nie będzie umiał tego przeskoczyć:(:(:(

Gość Arab Pan Polek
nie rozumiem Cię

Gość Łona jest Aniołem
ja też poczebuje jakieś 20-lat z Łoną aby dojść do siebie ...;) mam nadzieje że moje fanki poczekają ;)

Gość gość
Łona 10/10 ;) jak kochają to poczekają :D

Gość gość
urojone fanki, ciulasie

Gość Arab Pan Polek
boje się że nie będzie umiał tego przeskoczyć No facet to nie wiewiórka jakaś !!! Jumpować jak sarenki to powinny kobietki On tego nie przeskoczy, twoja arogancja i kobiece uroki prowadzą go w dół właściwie żeby odzyskać honor powinien cię zap......

Gość Łona jest Aniołem
:)

Gość Arab Pan Polek
Łona 10/10 oczko.gif jak kochają to poczekają białe nigdy nie czekają d****i !!! :(

Gość ja zołza
Dokładnie mówiąc...on cięzko pracuje mieliśmy dług za mieszkanie chcieliśmy go szybko spłacać dlatego praca praca praca.... To dobry człowiek skory do pomocy .... ludzie lubią go szanują to poważny facet nie dziecinna miłość ma 30 lat. W niedziele wrocił po czterach godzinach ze sklepu byłam zła że nic nie pisał że martwiłam się....pojechałam tego dnia do rodziców wrociłam jego nie było był na spacerze s psem.... Wieczór po kłotni poszlismy spać osobno w końcu obrażeni i nagle uderzył mnie cios chęc rozwiązania problemu teraz teraz już! Nie mogłam oddychać zaczeły mi latać ręce i ruszyłam.... Krzyczałam nawet nie pamiętam co:( jego rodzice mieszkaja pod nami ...słyszeli mnie.... Nerwca napady agresji nie kontrolowanie emocji zaniki pamięci Co ja zrobiłam:( nie mogę wielu rzeczy sobie przypomnieć:(:( to był jak trans nie do opanowania jak nie ja:(:(

Gość Arab Pan Polek
a tak z innej beczki przy okazji wiecie jak się robi serduszko ? ale te czarne tutaj

Gość ja zołza
Arab....To raczej ty bys sie tak zachował

Gość Arab Pan Polek
jego nie było był na spacerze s psem.... o f**k pałacze gliny ( POLICJA) go zgarneła może handel kobietami ? jak myślisz

Gość ja zołza
Dobra nie mam ochoty reagować już na twoje "mądrości"

Gość Arab Pan Polek
Może wysyła młode polki do emiratów hehehe :):):) albo na zachód :D

Gość Arab Pan Polek
Dobra nie mam ochoty reagować już na twoje "mądrości" Dlatego że jestem arabem rasistko i nacjonalistko !!!! Polska się zmienia was coraz mniej nas coraz więcej jak myślisz jak skończy wyemancypowane społeczeństwo europy ? hmm? więc może ostrożniej dobieraj swoje słowa

Gość gość
Moze nawet nie chodzi o to co mowilas konkretnie, ale moze zastanawia sie czy jest sens wiazac sie z osoba, ktora ma takie problemy natury psychicznej?

Gość Arab Pan Polek
Moze nawet nie chodzi o to co mowilas konkretnie, ale moze zastanawia sie czy jest sens wiazac sie z osoba, ktora ma takie problemy natury psychicznej? zawsze was podziwiałem że wy im na tyle pozwalacie ....szok z tolerancją łatwo przegiąć jak wy wytrzymujecie

Gość ja zołza
To nie jest problem którego nie da sie rozwiązac...po cześci potrzebowałabym wspracia i pomocy z zewnątrz....samej nie godziłam się z tym nie przyjmowałam do wiadomości Ale to co się wydarzyło to cios który otwiera oczy...jest problem i trzeba szukać pomocy

Gość Arab Pan Polek
niby jesteście rozwinięci ale co z tego jak wasze kobiety to prostytutki obnażają się wszędzie p******ą ze wszystkm co się rusza z wami z nami z hindusami z żydami , z inndianami z eskimosami czarnymi i azjatami ???? Wasze kobiety pomału nie są już utożsamiane z pięknem tylko z pojemnikiem na wszelki opdady świata dla nas "złoto dotykane zbyt wiele razy przestaje błyszczeć" i dla każdego rozsądnego człowieka.....wasze kobiety nie rodzą dzieci a to problem są wyemancypowane rozpieszczone i rozwiązłe łatwe strasznie łatwe potrafią was zdradzać z facetami z innego wyznania rasy i nacji ! jak taka kobieta moze byc wartosciowa !!! to dno a jej niby rozwój niczego nie wnosi i tak wszystko nadal tworzą mężczyźni mimo że kobiety są nawet lepiej wykształcone ale jak widać mądrość nie zawsze idzie w parze z inteligencją ale to wasz problem

Gość kobieta w podobnej sytuacji
Witaj autorko, Nie mam dla Ciebie dobnrych wiesci. Otoz znajduje sie w podobnej sytuacji ,Twojego chlopaka. Moj M tez jest bardzo nerwowy, wygafuje rozne glupstwa, obraza mnie, czego potem zaluje , mowi, ze nie chcial tego powiedziec. Ponad tydzien temu znow to nastapilo, powiedzial, ze mam zamknac ryj no i w********ac ( nie mieszkamy razem). Oczywiscie wyszlam, ale przeprosic do dzisiaj nie uslyszalam, nawet nie probuje sie odezwac, wyrazic skruchy.. I powiem Ci , ze ja jak i Twoj chlopak, ma zapewne dosc juz tego. Ja chce kochac swojego M, i go kocham, ale po kazdej takiej akcji Jego,czaastka milosci gdzies ulatuje. Twojemu chlopakowi na pewno jest przykro, zranilas Jego uczucia, on chce zalozyc pewnie rodzine czuc sie kochany i szanowany! a tego nie ma. I powiem Ci, ze nawet jak Ci teraz to wybaczy, to w przyszlosci pewnie i tak sie rozstaniecie , jesli nie zmienisz swojego zachowania. A wiem to, bo czuje to samo. Ze nie dam tak dlugo rady. Mimo uplywu tygodnia czasu , nie probowac sie odezwac i przeprosic , to znaczy, ze ma w d***e mnie i moje uczucia a Ty skoro przeprosilas to mow, ze go kochasz, ze niech Ci pomoze. Moze udajcie sie razem do leakrza? Da cos na uspokojenie. Spotkaj sie zx nim, poczekaj pod Jego, Waszym mieszkaniem/ Zycze powodzenia :)

Gość pękające serce
Niestety ale to prawda :( kurde właściwie to aż człowiek sobie nie uświadamia jak ktoś tego nie "naświetli" jakie europejki są jednak nieobyte i zdradliwe :o

Gość ja zołza
Pisze ze mna nie urwał kontaktu pisze mi o tym co czuje wiem że go zraniłam wiem co się stało zdaje sobie sprawe ale dużo przeszlismy razem. Nie chce przez to go stracić i jestem w stanie znaleźć w sobie tyle siły i energii by pracować nad sobą. Nie wiem co mam robić....te moje pisanie i wieczne przepraszanie to tez bład cokolwiek ma się wydarzyć wydarzy i nie wpłyne na to. Ale chce by wiedział że go kocham bardzo i zrobie dużo by to się zmieniło. Nie kłocimy się czesto sa sprzeczki jasne ale pierwszy raz chyba używałam takich słów mogło zaboleć i mógł poczuć się...:(:(:( O miłość trzeba walczyć kochana i zrobić wszystko jeśli wiemy ze "to to" a to jest własnie to. Popełniłam bład życia że wpadłam na dno ale chce musze czuje ze chce walczyć naprawić.

Gość ja zołza
nie wiem dlaczego on mi to robi te milczenie mnie zabija !!! boje się że mnie rzuci :( chyba że mu zrobię laskę na zgodę co myślicie ?

Gość ja zołza
tak naprawdę to przyznam się wam że chodzi też o sex z jego ojcem pociągają mnie starcy ta poparszczona powiewająca skórka na penisie ❤️ 👄 och :)

Gość ja zołza
widze że ktoś się podszywa bardzo mądre zachowanie

Gość ja zołza
wiecie że czasem jak przechodzę obok jakiegoś faceta to podbiegam i krzycze stary kope lat !!! i rozpłasczam go biustem i dyskretnie ocieram moim miejscem inntymnym o niego zostawiając na nim zapach moich feromonów lubię tak oznaczać samców jara mnie to :D

Gość ja zołza
Przestań podszywie !!! przepraszam... mam rozdwojenie jaźni :(

Gość ja zołza
Dzieki za zniszczenie wątku

Gość PODSZYWACZKA20
no dobra już nie będę przeszkadzać wybacz :(

Gość ja zołza
jasne