Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość zaciekawiona fanka tematu
No w końcu przespaliście się ze sobą czy nie? Ten temat zaczyna robić się jak telenowela. Trzymanie w napięciu bo zaraz będzie impreza, podkręcające smsy, podchody, a potem wielkie nicoooo. Zaczyna być to nudne. Albo się w końcu przer***ajcie porządnie albo skończcie tę dziecinadę.

Gość gość
jak by sie jej nie podobalo to juz by dawno to zakonczyla i powiedziala mezowi. co ty myslisz ze ona jest debilka ?

Gość gosc 2
Naleze do osob ktore lubia zartowac moze nawet maly flircik ale to nic zlego ale wiem ze nawet jak mi sie to podoba bo fajnie ze uwaza ze jestem fajnam ale sa granice bo taki romans czy z bratem czy z innym jest przelotny.To jest jak z zabawkami jak sa jakies nowe inne bardziej interesujace to chcemy albo jak nie sa nasze tez chcemy.A maz jest na cale zycie jak ulubiony mis ktorego nawet nie wyrzucamy jak jestesmy starzy.Moze glupie porownanie i bardzo przedmiotowe ale chcialam to opisac jak najbardziej potrafie.Wiec jesli maz Was kocha szanuje to trzymajcie sie jego bo jezeli nawet ten Pani(mezatka splatka) wydaje sie ze meza nie kocha to jest chwilowe i ona sie przekona.A najlepiej sie docenia cos jak sie straci!!!(zdanie do przemyslenia)

Gość gość
jak lubisz zarty to sie wystaw tez innym kuzynom zeby cie po d***e poklepywali i calowali. ci starsi grubawi tez. pakujesz sie dziewczyno w tarapaty. bracia sie dogadaja. brat bratu pokaze ze ma k***e w domu a ty zostaniesz z niczym. myslisz ze ci ta zabawa tak ujdzie lekko ? obys sie nie pomylila.

No ale co ma niby mężowi mówić? Że jej się wydaje, że jego brat na nią leci, bo ją na imprezach podszczypuje po kilku głębszych? :D No litości :D Męża nie ma co angażować póki na 100% nie jest niczego pewna, bo brat nie dał jej jasnego komunikatu. Bez przesady, trzeba wiedzieć kiedy w takich sprawach robić dym, a kiedy można sytuację samej z klasą załatwić.

Gość gosc 2
Dziekuje za rady:)Narazie nic z tym nie robie tylko postaram sie troche odseparowac sie od Niego a jakby sie to powtarzalo musze z Nim porozmawiac ze jak sie napije niech trzym lapki przy sobie.

Gość Zdrowy_Fcet
Okiem faceta (przynajmniej moim) chce Cię wpędzić w stan niepokoju, żebyś o nim myślała bo ma ochotę na Ciebie i na pewno ten pocałunek w usta o tym świadczy. Jeśli nie masz ochoty z nim kombinować, powiedz wprost żeby się opanował i trzymał ręce przy sobie. On chce żebyś o nim myślała i miękła.

jestem w pracy dlatego nie moge za bardzo pisac. umowilam sie z nim na godzine 16 czyli prosto z pracy pojade do niego wzielam sobie nawet rzeczy na przebranie zeby sie w samochodzie przebrac . :)wczoraj wieczorem jeszcze troche pisalismy a dzisiaj cisza. strasznie sie denerwuje jak macie jakies wskazowki to dawajcie napisze dzisiaj wieczorem albo jutro zalezy jak sie sytuacja rozwinie.

Hmmm, jutro tak? W zależności od sytuacji?:P Czyli planujesz kolację ze śniadaniem? Prosisz o radę: odradzam kopulację tak szybką :) A jak się zamierzasz ubrać? Co powiedziałaś mężowi?

nie nie planuje zostawac tam na noc w zyciu... musze wrocic wczesnie do domu zeby nie bylo podejrzen nie wyobrazam sobie co by maz powiedzial jakbym nie wrocila do domu na noc chyba zawalu by dostal...

Gość gosc 2
Mysle ze jak mu cos powiem to na 100 procent powie ze nie nie ja do Ciebie nic niemam ja na poczatku tez tak myslalam ale to mnie zbilo z tropu.

Gość gość
bluzka z guziczkami na plecach hmmm, ma mu to podkrecic wyobraznie ? Zmusic do rozpiecia ich ? :-D

Gość gość
super bluzka :D i spodnie tez mysle ze beda pasowac. fajny masz styl i swietnie dobierasz ubrania :D

Gość gość
bywasz na tej stronie stylio ?

Gość gość
a mąż nie zauważy zmiany odzieży?

Gość gość
a jak ta bluzke zapniesz ? ;-)

Gość gosc 2
Mysle ze MEZATKA SPLATKA robisz glupoty i bedziesz zalowac jak stracisz.Maz Cie kocha a Ty szukasz dziury w calym a ten brat meza to jest bardzo wpozatku skoro dobiera sie do Ciebie majac narzeczona to sie nie zdziw jak z nim bedziesz to tez bedzie Ciebie walil po rogach.Nie zabawiaj sie meza uczuciami bo oliwa sprawiedliwa:)

jak bede wracala do domu to sie przebiore spowrotem w to w czym jestem w pracy. a bluzke sobie sama zapne przed zalozeniem a jak zaloze to tylko gorny guziczek zapne. :)

Gość gość
sexy ,sexy ,budzi zmysly

Gość gość
fiuuuuuuuuuuuu (gwizd)

Gość gość
po co Ci to wszystko? Nie wolisz zająć się swoim Mężem i to go rozpalić... podniecić ?? Ps: Zobaczysz zostaniesz sama, krzywdzisz ludzi wokół siebie, Ty jesteś zwykłą kretynką, zachowujesz się jak niemyśląca nastolatka - głupia nastolatka...

Gość gość
skad czerpiesz inspiracje na ubior ?

Bardzo fajnie się ubierasz :) musisz mieć niezłą figurę do takich strojów :) na pewno mu się spodobają! :D Pewnie dla męża też się tak ubiera, a on nawet nie zauważa, standard...

Gość gość
ale poszczegolne ubrania masz podobne jak te ze stron internetowych . Znajdujesz je w necie , a potem kupujesz podobne ?

Gość gość
super masz styl. Nie wiem czemu ale wyobrazam sobie ciebie jako blondynke z dlugimi wlosami no i szczupla

no wlasnie jak ja mam sie starac dla meza, skoro sie tak ubieram czesto a on nie zwraca na to uwagi? powie mi tylko ze ladnie wygladam i tyle.