Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka splatka

podoba mi sie brat meza

Polecane posty

Gość gość
to zmień partnerkę

Gość gacie_w_stawie
przyjdzie panna potem lub jutro i będzie napierdalac jak się bzykała cały wieczór ze swym rycerzem

Gość gość
oj cos czuje ze autorki dzis juz nie bedzie, ciekawe tylko jaki jest powod. mam nadzieje ze nie zostala zdemaskowana szkoda mezatka z dlugim stazem ze jej wczesniej nie napisalas zeby auto gdzies dalej zaparkowala bo autorka mogla o tym zapomniec z tego przejecia

Gość gacie_w_stawie
Hehehe...srali mazgali, aż mi włosy łonowe przez wieczór 2 cm urosły

Gość gość
"oj cos czuje ze autorki dzis juz nie bedzie, ciekawe tylko jaki jest powod. mam nadzieje ze nie zostala zdemaskowana szkoda mezatka z dlugim stazem ze jej wczesniej nie napisalas zeby auto gdzies dalej zaparkowala bo autorka mogla o tym zapomniec z tego przejecia" debile wciąz wsród nas... znajdz jakieś tematy mayor i porównaj, to na 300% ta sama osoba. temat jest prowokacją

Gość gość
30.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Skoro tylko sciemnia to co sie tak denerwujesz i od k*******now ja wyzywasz?Wyluzuj , bo z emocji gumka w majtkach pojdzie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja sie nie denerwuje bo nie naleze do osob ktore sie emocjonuja bzdurami pisanymi przez imbecylki w internecie.Wisi mi to i powiewia z kim sie autorka pyerdoli i czy ja maz nakryje czy nie.A ze jest zwyklym k***iszonem to prawda i nazywam to tylko po imieniu nic wiecej.

"Nie nazywaj ludzi idiotami jak ich nie znasz. " X Jak widze psa na ulicy to mówię,że to pies, jak widze na forum idiotę to też w bawełnę nie owijam,ze to inteligent tylko nazywam rzeczy po imieniu ;) X "To swiadczy o prostactwie. " X Tak, tak do tego jeszcze o niższej inteligencji,złym wychowaniu,braku kultury, oraz tysiącu innych negatywnych cech charakteru. Wiem,ze nie podoba Ci się to , że jestem szczery do bólu, ale nie musisz dorabiać sobie do tego pokrętnych teorii ;) X "Podziwiam, bo sam mam partnerkę, która niczego nigdy nie zainicjuje. " X Kolejny debilizm. Rozumiem,że podziwiałbyś partnerkę bardziej gdyby zorganizowała sobie kochanka i waliła Cie po rogach? Idiotyzm to mało powiedziane. Zastanów się najpierw co piszesz, a później pisz,jeżeli aż tak Ciebie boli to,że ktoś Ciebie o bycie idiotą posądza skoro jak idiota piszesz ;) X "Całkowicie nier***awa. Sex jej wystarcza 1x na 3 tyg." X Coś czuję,że chyba jej nie zaspokajasz, ona ma kochanka, a Ty o niczym nie wiesz, albo wiesz podświadomie i stąd Twój podziw wobec autorki ;) Ale to tylko moje przypuszczenie i mogą być dalekie prawdy ;) X "Wiem, sam sobie taką znalazłem. Nie popieram związków na boku, a w szczególności z bratem męża. Po mojemu to już głupota i autorka wątku zasługuje na potępienie. " X Nie popieram związków na boku, autorka zasługuje na potępienie, ale Ty zamiast tego ją podziwiasz? I ty się dziwisz,że uważam Ciebie za idiotę skoro w jednym zdaniu potrafisz być mniej spójny niż pierwszoklasista? ;) X Podoba mi się jednak to, że w przeciwieństwie do mojej partnerki wie czego chce i do czegoś dąży. Nawet jak jest pod prąd." X To przyklaskuj swojej partnerce gdy ta będzie się gziła z kochankiem, skoro taka kobieta, która dąży do rozpadu związku Ciebie jara ;)

Gość gość
30.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Skoro tylko sciemnia to co sie tak denerwujesz i od k*******now ja wyzywasz?Wyluzuj , bo z emocji gumka w majtkach pojdzie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ja sie nie denerwuje bo nie naleze do osob ktore sie emocjonuja bzdurami pisanymi przez imbecylki w internecie.Wisi mi to i powiewia z kim sie autorka pyerdoli i czy ja maz nakryje czy nie.A ze jest zwyklym k***iszonem to prawda i nazywam to tylko po imieniu nic wiecej. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sluchaj gdyby ci wisialo i powiewalo to bys ten topik olala , a juz na pewno nie wyzywala jej od k*******now. Jezeli topik to sciema to w takim razie autorka nie puszcza sie z bratem . Sama sobie przeczysz .

Gość gość
"znajdz jakieś tematy mayor i porównaj, to na 300% ta sama osoba. temat jest prowokacją" - nawet zaczęły się już tematy stylizacji jak w temacie o nauczycielu, i też zdjęcia wkleja :D

Gość 2 skarpety
Povlony1985 Daruj sobie swoje wypociny, nawet nie zamierzam tego czytac. Jak nie jesteś zainteresowany wątkiem to spadaj stąd i nie pierz dyrdymałów. Realizuj się w dziale "Seriale w TV".

Skąd wiesz ,że nie interesuje mnie wątek skoro nie czytałeś tego co wyżej napisałem? ;) Nie dość,że idiota to kłamca :O

Gość gość
oj cos czuje ze autorki dzis juz nie bedzie, ciekawe tylko jaki jest powod. mam nadzieje ze nie zostala zdemaskowana szkoda mezatka z dlugim stazem ze jej wczesniej nie napisalas zeby auto gdzies dalej zaparkowala bo autorka mogla o tym zapomniec z tego przejecia" debile wciąz wsród nas... znajdz jakieś tematy mayor i porównaj, to na 300% ta sama osoba. temat jest prowokacją ........................................................................................................ A ch*j mnie to obchodzi czy to mayor czy nie mayor . Nie zamierzam szukac jakis tematow . Trzeba byc naprawde stuknietym zeby tu siedziec 24 na dobe i przekonywac wszystkich ze to topik mayor . Najwiekszym debilem to ty tu jestes.

Gość gość
"znajdz jakieś tematy mayor i porównaj, to na 300% ta sama osoba. temat jest prowokacją" - nawet zaczęły się już tematy stylizacji jak w temacie o nauczycielu, i też zdjęcia wkleja smiech.gif .............................................................................................................. i co w zwiazku z tym ? Czy ty masz po kolei w glowie ? :-0

Gość gość
oj oj jak sie pomarancza podnieciła :) nic z tego, kazdy moze tu pisac co chce :) teraz kazda wypowiedz twierdzaca, ze to prowo pomarancza od kropek bedzie komentowala po kilka razy, czy pomarancza ma po kolei w glowie? :D

Gość gość
nie siedzę tu 24/ dziś siedze tui pół godziny, wczoraj godzinę,. i zalożę się, że sama siedzisz więcej :D

Gość gość
oj oj jak sie pomarancza podnieciła usmiech.gif nic z tego, kazdy moze tu pisac co chce usmiech.gif teraz kazda wypowiedz twierdzaca, ze to prowo pomarancza od kropek bedzie komentowala po kilka razy, czy pomarancza ma po kolei w glowie? smiech.gif .......................................................................................................... Idz babo do psychologa , bo masz problem z uzaleznieniem od prowokacji :-D Dwa lata temu byl temat mayor o nauczycielu ,no no no , naprawde ? Co ty nie powiesz ? Masz problem ze soba :-D i misje udawadniania ,ze to temat mayor. A teraz podaj wszystkie tematy jakie pisala mayor , przeciez wszystkie znasz i wszystkie przeczytalas od dechy do dechy :-D Podnieca cie to ??? :-D .

Gość gość
Ja mam polewke , bo ile ktos to czyta z przymruzeniem oka lub nie , to trzeba miec naprawde fiola zeby tu siedziec i przekonywac ze to mayor i wyzywac osobe od k***w , a zarazem pisac ze klamie i bajki pisze . Masakra :-0

Gość djfosdfj
Hahahahahahhahahahahha, pomarańcza nazwana "pomarańczą od kropek" faktycznie podniecona. I zasmieca temat bardziej niż te laski od prowokacji. Wyluzuj, co cie tak boli, ze ktoś twierdzi, że to prowo? :D To tylko forum :D

Gość gość
Pomarancza od kropek to ma w d***e i temat i was. Ale trzeba miec zrabany leb zeby tu siedziec i podniecac sie wpisami autorki i za wszelka cene udowadniac ze to mayor. Napisalas raz , wystarczy kto mial przeczytac to przeczytal ze myslisz ze to mayor i daj se na wstrzymanie , bo zalosna po prostu jestes . Misja - udowodnic za wszelka cene ze to mayor. Ja pier..e ale psycholki :-D .................................................................................................................

Gość djfosdfj
:D z tego co widzę, to Ty tutaj siedzisz jak typowa przekupa i komentujesz każdy wpis, napisałaś raz, kto miał przeczytać to przeczytał, wystarczy :)

Gość gość
zZtego co widze to ty tu siedzisz jak przekupa i czytasz caly czas. Ach , no tak trzeba bylo wbic literki dla niepoznaki , Co za spryt :-D Sluchaj ja sie tutaj zatrzymalam , bo draznia mnie takie idiotki , ktore chodza po tematach i jedyne co maja do powiedzenia to ,,prowokacja i k***a ,, Taki to jest ich iloraz inteligencji . I zaloze sie ,ze na kazdym temacie pisaly . I skoro dziunia uwaza ,ze to sciema ,to niech nie wyzywa ,bo wychodzi na to ,ze autorka jednak sie nie pieprzy ze szwagrem .

"autorka pisala omal identyczny temat jakis czas temu o nauczycielu syna w UK, Byly te same teksty, babsztyle sie tygodniami jaraly jak p******e.Kretynka calymi dniami opisywala wszystkie szczegoly i stylizacje a ktos nakryl ze to byla Mayor of London. Niestety to jest niepowtarzalny przedurny styl pisania" | dokładnie :) | ija na to wpadłam, jak tylko oblukałam pierwsze strony topiku. temat wciągający i rozwojowy, typowy dla mayorki. zdaje się, że zgłosiła nawet do usunięcia mój post o tym, że to ona, co tylko potwierdza przypuszczenia 🖐️ | a pamiętacie topik o chłopaku na wózku, na którym pisała jako jego dziewczyna? po demaskacji spieprzyła z niego :D

typowe dla mayor są: | 1. kontrowersyjny wątek miłosny lub jakaś tragedia związana z facetem 2. radzenie się o pierdoły i opisywanie głupich szczegółów, w tym koniecznie jej STYLIZACJI :D chyba się za dużo jakiejś fashion tv dziewczyna naoglądała. 3. budowanie napięcia, pojawianie się i znikanie 4. granie naiwniary na poziomie 15-latki | ufff, ale jestem znawcą, a czytałam tylko 3 jej prowokacje łącznie z tą :D

Gość gość
najlepsze to : "wychodzi na to ze autorka sie nie pieprzy z szwagerem":D:D:D leze i kwicze :D ja p*****le:D i takie cos wyslawia sie na temat inteligencji innych :Dtemat sciema kretynko bo sciema od poczatku do konca a nie dlatego,ze autorka jednak sie nie pieprzy ze szwagrem:D jestes tepa i glupia do kwadratu:-Opo za tym autorki jeszcze nie bylo i pewnie nie bedzie bo to najlepsze zakonczenie ala Mayor:zostawic was czarnej doopie:D spac nie bedziecie mogly dzisiaj bo nie dowiedzialyscie sie czy ona rypala sie ze szwagrem czy nie. a ze k***a jest to niestety prawda.

Gość gość
"wyslal mi buzke"-co mam o tym myslec "usmiechnal sie do mnie"-co mam o tym myslec? trzeba byc imbecylem :D:D:D:D :D:D:D:D nagle wielce odwazna i wali do niego do chaty zupelnie beztrosko czy maz moze ja tam nakryc czy nie:D:D:Djasneeeeee:D

Gość wielka fanka tematu
Wiecie co, jak się okaże że autorka jednak nie przespała się z tym bratem a temat to ściema to będzie mi niezmiernie przykro, gdyż już od 17 czatuję tutaj w oczekiwaniu na dokładną relację. I myślę, że nie tylko ja, ale pół Polski. Wszyscy trzymaliśmy kciuki za autorkę i za udany seks z bratem męża. Autorko wierzymy w ciebie, nie zawiedź nas plisssss. Z poszanowaniem Kafeteryjna publiczność.

Gość gość
autorka vel Mayor vel Rosa na Betonie juz sie nie pojawi bo niestety zwasze te jej durne tematy sie tak koncza:Djak nie ma co wymyslec to w********a.Albo jak za duzo ludzi zacznie pisac ze to prowo.Mi osobiscie wisi to kto z kim sie r***a.Czytam ten temat bo mam ubaw z waszej glupoty.Zeby kibicjowac jakiejs idiotce przy zdradzaniu meza ze szwagrem i w dodatku nawet nie wiedzac czy to prowo czy nie - to trzeba byc debilem

Gość Narzeczona Skowrona
KibicJować...gratólóje znajomości jenzyka ojczystego

Gość gość
Gosc 23:29 ale ty durna jestes.Chodzi o to , skoro temat jest mistyfikacja to autorka nie jest k***iszczem tak jak ja nazywacie.A wy piszecie ze prowo, a zarazem ja wyzywacie jakbu co najmniej z waszym mezem spala.I kto tu sie wczuwa w temat hahaha