Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmietana na kolanach

WYPISUJĘ SIĘ Z KOŚCIOŁA NA AMEN

Polecane posty

Gość Klimat powoduje gwałty
Też niestety słyszałam tę żenującą, usprawiedliwiającą wypowiedź ziomala księdza pedofila :O Nie była zmontowana, nie było takiej potrzeby, bo księżulo sam z siebie plótł tak żenujące rzeczy :O Niestety, ale sam się podłożył. Jeszcze ta buta i napastliwość, pretensje wręcz, ze ktoś ośmiela sie rozdmuchać sprawę gwałcenia dzieci, w końcu gorący klimat ma swoje prawa, nie? . Nie mam nic wspólnego z gazetą wybiórczą, tvn-em, "wstajesz i łżesz" i tak dalej. Kłamliwe media. To uprzedzając ewentualne ataki. Nie z powodu tvn-u mam powody pogardzać KK.

Gość gość
ok ja też powoli spadam.

Amen. gdybyście tylko wiedzieli, co ja sobię myślę, o pupilkach tefałenowskich itp,, nigdy byście mnie nie posądzili o sympatię z tą stacją, serio. głupie z waszej strony jest to, że to jest wasza mechaniczna odpowiedź na wszystkie zarzuty wobec funkcjonariuszy koścoła, no ale jak argumentów brak...zgrana płyta.

Gość gość
głupie to jest twoje gadanie bez pokrycia w rzeczywistości.

masz rację, pedofilia w kościele to spisek ateistów, mający na celu oczernić te zacną instytucję. ksiądz, który mówił o klimacie miał do szczęki przyklejoną żyłkę i widziałam, że palikot wcześniej mu tekst napisał, co ma mówić i jak srać do własnego gniazda.

Gość gość
ide stąd, napierdalaj sobie kogoś innego jak ci się trafi :D

ziefffffff, trzeba było w ogóle tu nie zaglądać, oszczędziłbyś sobie tylko nerwów

Gość gość
Ty śmietana na pewno uciekłaś z wariatkowa bo masz taką obsesje debilną

a propos obsesji to się spytaj paru księży co mają na ten temat do powiedzenia, dlaczego tak łatwo przychodzi wam bagatelizowanie pedofilii w kościele??? to chyba tylko kolejna tajemnica fatimska zna odpowiedź na to pytanie.

Gość gość
w niemczech sie odmeldowuje religie w urzedzie w 2 min:Pi tak tez zrobilam,w polsce nadal jestem katoliczka ale do polski raczej nie wroce poza tym mam wyyebane na kosciol

Gość gość
Philipp Jenkins, znany historyk z Uniwersytetu Stanowego Pensylwanii (USA), dokonał głębokich badań przykładów pedofilii i seksualnych nadużyć pośród duchowieństwa, co doprowadziło go do szalenie intrygujących informacji i wniosków, czego owocem stała się książka „Pedophiles and Priests, Anatomy of a Crisis” (Oxford University Press, 1996). Jak się okazuje, podczas gdy około 1,2 do 1,7 procenta księży katolickich zostało uznanych winnymi przestępstw pedofilskich (lub seksualnego wykorzystywania szczególnie chłopców, strony 80-82), ogromnej ilości, bo aż 10. procentom pastorów protestanckich dowiedziono wykroczenia na tle seksualnym

Gość gość
jezeli jest 10% protestanckich pedofilii to czemu rozgłasnia sie te 1 % w katolickim kościele i mówi sie ze to przez celibat ale zapominają ze u protestantów nie ma celibatu i skala jest aż 10%

Gość gość
pytanie po co chodzisz do kościoła? dla siebie czy dla księdza? gdzie najlepiej znajdziesz Boga jak nie w kościele? jak ci sie ksiądz czy parafia nie podoba to idź do innej, szukaj, a nie wypisuj się, i nie mów mi że kościół nie jest ci potrzebny do tego aby znaleźć Boga