Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmietana na kolanach

WYPISUJĘ SIĘ Z KOŚCIOŁA NA AMEN

Polecane posty

Gość gość
gość 23:55 a ja jestem ekologiem i chodzę do kościoła i coTy na to

no dawaj/dawajcie więcej tego słynnego miłosierdzia katolickiego, nic cię to nie powinno obchodzić, ale sie wpierd. w moje sumienie, zaraza w całej okazalości :)

Gość gość
dlaczego nie zaczniecie sie modlic o wiare

Gość gość
Nie miałem na myśli akurat ich działalności w sferze promowania ekologii.:classic_cool:

Gość gość
a ja jestem katoliczką, chodzę do kościoła,jednocześnie kocham zwierzęta i jestem wege. A tego palanta terlikowskiego nie znoszę, jeszcze raz niech on powie, że każdy obrońca zwierząt to ateistyczny lewak, który jest za aborcją ludzi to jak Boga kocham napiszę do papieża ( nota bene jego imiennik jest patronem zwierząt ) aby nie mnie ale tą mendę terlikowskiego w*********ł z kościoła

Gość gość
terlikowski cierpi na schematyzm myślenia tzn. w ogóle ciężko trybi

Gość gość
Nikt się w twoje sumienie nie wpierdala....niepotrzebnie się męczysz z tą krytyką katolickiego miłosierdzia. Marzeniem takich jak ty byłoby aby wszyscy nie robili nic tylko radośnie prowadzili wielką dysputę o kościele i tym jak się tu z niego wypisać i z jakich powodów. Świat i życie są niestety bardziej złożone i skomplikowane niż ci się zdaje. Jest o wiele więcej problemów i to znacznie poważniejszych. Może się k***a w końcu zabierzecie za ciężką pracę by żyło się lepiej.

Gość gość
ja cie widze już na n-tym forum, wszędzie piszesz że już wystąpiłaś albo że zamierzasz.

Gość gość
to jakaś propaganda rodem z agory.

Gość gość
Terlikowski zaczyna zachowywać się tak jak jego przeciwnicy. Wyszukuje dziury w całym. Skupił się na wyłuszczaniu rzekomej hipokryzji tych którzy walczą o ochronę zwierząt. Mimo respektu do niego i poważania jakie mam wobec pewnych jego poglądów napisze że jego wystąpienia w tym akurat względzie nikomu nie służą.Nikomu...bo można być za prawami zwierząt i ludzi w takim samym stopniu. A to co dzieje się wokół aborcji w parlamencie to zwykła gra tak samo jak w przypadku innych spraw-vide związki partnerskie. Na razie ta gra jest obliczona na to by czymś uwagę polaków zająć dlatego nie ma dotychczas żadnych konkretnych rozwiązań w tej materii a kto tego nie rozumie i ucieka w ideologiczne spory ten jest po prostu dziecinnie naiwny.

wpierd. się i nawet o tym nie wiesz :o co cię obchodzi, co zrobię? zadałam pytanie i dosałam dużo ciekawych odpowiedzi, nie zawsze zgodnych z moimi poglądami, a potem przychodzi jakiś p***b i nawala durne posty, kazał ci ktoś to czytać? wiem, że wasz instytucja ma problem z dyskusją i rozliczaniem błedów i to się przenosi na takie barany, internetowe siepacze, które nie radza sobie z tym, że ktos ma inne zdanie niż wy. "Jest o wiele więcej problemów i to znacznie poważniejszych. Może się k***a w końcu zabierzecie za ciężką pracę by żyło się lepiej." masz rację, są większe problemy, zróbcie porządek z pedofilami, to dopiero jest problem nr 1. a nie samochody za 150 tysi - tu się zgadzam, działaj!!! dzisiejsze zarodki będa ci wdzięczne za kilka lat

gość z 00:08 - widzocznie wiele osób sie nad tym zastanawia, wszędzie widzisz spisek, paranoja

Gość gość
Terlikowski zawsze ale to ZAWSZE jak jest mowa o zwierzętach np o uboju rytualnym to zawsze ma 1 i ten sam argument: jak ktoś jest przeciwko dręczeniu zwierząt, jak ktoś jest ich obrońcą to zawsze musi nienawidzieć ludzi, musi być za aborcją, eutanazją itd. i koniec, dla niego nie może być inaczej. Debil nie rozumie, że można mieć zarówno szacunek do ludzi jak i do zwierząt

Gość gość
nie widzę żadnego spisku, po prostu znajduje podobne wątrki z podobnymi sfromułowaniami na wszystkich forach jakie odwiedzam, więc zastanawiam się po co ktos to to robi.

Terlikowski rozumie, tylko mu sie to nie opłaca, chodzi o ubój rytualny tak? po prostu się boi, że jeśli zabroni się jednej praktyki religijnej, nieważne jak okrutnej i brutalnej, to za jakiś czas i jemu coś zabronią, on się tego boi i stąd taka postawa, imo.

Gość gość
do tego raz jest przed apostazją, a raz po - zależy od forum

no tak, zaraz sie okaże, że za wszystkimi apostazjami stoi jedna osoba i jestem nią ja :classic_cool:

Gość gość
a ile ich było, ciekawe?

Gość gość
nie wiem gadacie o terlikowskim czy o śmietanie na kolanach, bo już się gubię w wątkach, temat wyraźnie zszedł na terlikowskiego, wg mnie to taki katolicki skandalista, w ten sposób chce zaistniec

ile czego było?? czyżby jakiś post mi się nie wyświetlił?

tak dopytuję, bo nie chce wierzyć, że możesz pytać, ile było tych apostazji :D :D to jest po prostu niemożliwe :D swoją drogą ciekawy wątek, dużo sympatycznych wpisów od osób, które utopiłyby mnie w łyżce wody, które wszędzie widzą spiski, w końcu jakież to dziwne, że ludzie zakładają wątpi o zbliżonych tematach, ehhh jak trafię na takiego zajadłego księdza, to sobie z nim w mig poradzę, gorzej, jak będzie miły i dobrze mi się z nim będzie rozmawiało, ale po wiernych zgromadzonych tu na forum widać, że szanse są nikłe

Gość gość
przecież nikt cie tu nie atakuje, to ty masz schizofrenie, ludzie zadają ci proste pytania z ty od razu szalejesz. Dokładnie, ile było tych WSZYSTKICH apostazji? Pisząc wszystkich, sugerujesz ze duzo. Więc ile? I czyje?

Gość gość
a wypisuj się nikogo to nie obchodzi

a jednak :D wszystkie moje :classic_cool: pod fałszywą tożsamością wypisuję sie z kościoła, średnio raz na dwa dni, dziękuję za uwagę

Gość gość
Czyli nie potrafisz odpowiedzieć.

Gość gość
a dajta mi spokój, idę spać

zgubiłam sie już w obliczeniach. a powaznie, mam dla ciebie rade, idź do swojego proboszcza i poproś go o statystyki na ten temat, a potem wróć tu i nam napisz.

Gość gość
myślałam że taka poważna ateistka i i wróg kościoła wie, co pisze.

nie jestem wrogiem kościoła, jestem wrogiem głupoty i niegodziwości, a nie mam wpływu na to, gdzie te zjawiska wystepują,