Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia3030

Ciaza 15tydz

Polecane posty

Gość Madzia3030

Czy ginekolog badajac na fotelu potwierdzi ciaze 15godniowa nie robiac innych badan? Pilne

Gość Madzia3030
A jezeli dla ginekologa sie nie powie ze podejrzewa sie ciaze,i o tak sama z siebie przy badaniu tez stwierdzi

Gość gość
W 15 tygodniu ciąży macica jest znacznie powiększona. Nie da się tego nie wyczuć podczas badania.

Gość Madzia3030
Wczoraj bylam u gin, zbadala na fotelu i powiedziala ze wszystko w porzadku,tylko zapytala czy przed okresem jestem,dzis mialam dostac okres i go nie ma:( a zaczelam podejzewac ze moze ciaza od tyg bo brzuszek wiekszy sie zrobil i normalnie czuje ze cos tam sie wierci,nie wiem co mam juz z tym zrobic i co juz myslec:\

Gość gość
Idź do psychiatry.

Gość Madzia3030
Buhaha a co ma do tego psychiatra? Gdyby by moglo zajsc do zaplodnienia to tylko od 26czerwca do 5lipca temu sie pytam

Gość gość
Bo masz urojenia.

Gość michasia21
od lipca do wrzesnia nie masz okresu?

Gość Madzia3030
Mialam ale krotsze i skapsze niz zawsze

Gość gość
Ma. Raptownie regularne. :classic_cool:

Gość Madzia3030
Jakie urojenia. Skoro w brzuch poszlo to cos nie tak. A z pierwszym dzieckiem jak bylam w ciazy mialam lekkie plamienia ale juz nie chodze do tamtego gin a innego

Gość michasia21
a test robiłas?

Gość Madzia3030
Nie nie robilam bo mialam wczesniej okres, a juz poltora roku testom nie wierze,bo jak robilam to wychodzily 2krechy a ciazy nie bylo. A co raczej gin by potwierdzil ciaze po badniu na fotelu? Jak nie wspomnialam nic o tym?

Gość michasia21
Nie byłam nigdy w ciąży wiec może nie powinnam się wypowiadać, ale moim zdaniem powinnaś zrobić test, z tym ze jeśli byłaś u lekarza i nic nie mówił o ciąży to jej po prostu nie ma

Gość Madzia3030
Tez mi sie wydaje ze pewnie nie ma temu pytalam czy mozliwe ze gin by sam stwierdzil ciaze gdyby sie o tym nie wspomnialo, ale cos te wiercenia w brzuchu mnie nurtuja i wiekrzy brzuszek ciagle,normalnie w spodniach ciasno a tyc nie powinnam bo trzymam diete temu dziwne :/pewnie od jelit

Gość gość
idź zrób beta hcg z krwi. Co do badania na fotelu to myślę że zauważyłby tak zaawansowaną ciążę.

Gość Madzia3030
No nie wiem czy by na fotelu zauwazyla badajac wziernikiem i wsadzajac palce tam do srodka,ale w kazdym badz razie zawsze jak badala palcami to czulam w srodku a tym razem nie nawet nic nie zakulo ani nie poczulam ze tam wsadzala w srodku

Gość gość
ja jestem w 6tygodniu ciazy i lekarz w badaniu ginekologicznym potwierdzil ciaze bez usg dopiero za tydzien usg mam miec,jesli testy wychodzily ci pozytywnie a ciazy niebylo to moze masz torbiel?mnie podczas badania nic niebolalo wogoleale jesli jestes w 15tyg ciazy to lekarz napewno widzi to a sama powinnas zauwazyc bo to4miesiac w sumie,idz na bete od razu ci wykryje czy to ciaza czy nie

Gość michasia21
Moze masz urojoną ciążę? chcesz w niej być?

Gość michasia21
Moze masz urojoną ciążę? chcesz w niej być?

Gość gość
Brak słów na Twoją infantylność. :o

Gość Madzia3030
Masz racje, zrobie z hcg dla swietego spokoju,nie chce zadnej ciazy bo mi sie kregoslup sypie, bo mi byly partner w powietrzu za rece trzymal a ja jego ponad 100 trzymalam az mi wieziadla w kregoslupie urwalo niechcial urwac pewnie ale za to mu powiedzialam wypier*****,wiec gdybym byla w ciazy jak pomysle to bym sie z bolu gorzej zwijala niz teraz

Gość Madzia3030
Widzisz ty robilas testy a ja nie dlatego zrobie na hcg dla swietego spokoju, a przez kregoslup to teraz nawet za 3lata bede panicznie sie bala ciazy przez kregoslup.dzieki

Gość gość
Przecież w czasie badania na fotelu lekarz bada wziernikiem a prócz tego palpacyjnie sprawdza stan macicy oraz przydatków. U mnie w 7tc gin stwierdził że macica jest powiększona podczas badania takiego więc u ciebie tez zauważyłby ciąże gdyby była.

Gość gość
Tak. Panicznie boisz się ciąży dlatego współżyjesz bez zabezpieczenia. :o

Gość Madzia3030
Jaka patologia, ja z patologi nie pochodze ani z niej sie nie wywodze,nic na to nie poradze ze jak z facetem sie kochac nie chcialam to mnie sila na kolana wziol i trzymal w powietrzu za rece ze mi urwalo wieziadla, a tak mowil ze nic sie nie stanie jak potrzyma w powietrzu a jednak wieziadla urwalo jakby nie bylo skaleczyl mnie i bym miala gnojka zpowrotem w ramionach trzymac

Gość michasia21
Ja robiłam 13 testów i każdy był negatywny od tej pory miałam 2 okresy ostatni stosunek 21 lipca od tej pory nic.chyba mogę wykluczyć ciążę?