Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKBYŚCIE MIAŁY LUŹNE 500ZŁ NA CO WYDAŁYBYŚCIE

Polecane posty

Gość gość

?? mam tyle(premia) i chce SOBIE kupic cos extra, Wy na co wydałybycie luźna kasę???

Gość mamaizona
nie wiem, bo na co dzień mam wszystko:)kupuję co chcę, wiec nagły zastrzyk gotowki nie powoduje,ze odrazu lecę wydać kasę:)

Gość gość
ja właśnie kupiłam sobie torebkę guess

Gość gosc swiadek
chyba tez na jakąs torebke, mam ich od... ale nastepna zawsze mile widziana:)

Gość 14353tegdg
ja na buty i jakas bluzke

Gość gość
jakbym miał wolne 500 zł tylko dla siebie to kupiłabym sobie buty (mam upatrzone 149zł), kurtke (199zł), spodnie i jakąś bluzke.

Gość gość
upatrzylam sobie kurtke na allegro(600zł) czekam na wyplate i ja wezme, jakbym miala luźne 500zł teraz to juz bylaby u mnie w szafie:)

Gość gość
Na dentystę, może wybielanie zabków

Gość gość
Nie wiem, na nic nie potrzebuje,bo w kazdej chwili moge sobie pozwolic na to na co mam chec. Nie zyje "od pierwszego do pierwszego".

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem, na nic nie potrzebuje,bo w kazdej chwili moge sobie pozwolic na to na co mam chec. Nie zyje "od pierwszego do pierwszego". x x haha, ale nie w tym rzecz:D, ja tez nie zyje od 1 do 1-go, ale jak mam przyplyw gotowki to ja wydaję, jakbym zyla od 1 do 1 to bym kitrała w skarpetę na oplaty:D:D

Gość gość
Skórzane kozaki na zimę.

Gość gość
w sumie to nie wiem, ale jakbym poszla do sklepow na bank by mi cos sie spodobało:D

Gość gość
Kolejny regiment do mojej armii :)

Gość gość
na zabiegi spa, bo na to jednak szkoda mi kasy

Gość gość
na botoks bo juz 35 lat na karku i by sie przydał

Gość gość
na cos do ubrania, bo tego nigdy za duzo:)

Gość gość
jezu...jedna na zęby, druga na botoks:D ślicznotki z was muszą być hahahaha ja bym wydala na kozaki i torebke, ktore mam upatrzone

Gość gość
jezu...jedna na zęby, druga na botoks ślicznotki z was muszą być hahahaha ja bym wydala na kozaki i torebke, ktore mam upatrzone x a co maja zmarszki wspolnego z uroda kazdy je kiedys dostanie

Gość gość
jakie zmarszczki, ja mam 34 lata i zadnych zmarszczek, poza tym botoks ok, ale nie w wieku 35 lat:D

Gość gość
tak nie masz żadnej zmarszki,jasne,łudź się kobieto,sory ale to bilogicznie niemozliwe,chociazby mimiczne,człowiek starzeje sie od 19 roku zycia wiec przestan bredzic kobieto

Gość gość
a wiesz,ze nie mam pojęcia:) wiec pewnie na ubrania i kosmetyki

Gość gość
haha! a kozaki i torebka to nie mają z wyglądem nic wspólnego :D może warto zainwestować w jakiś kurs językowy, albo weekendowy wypad do innego miasta?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość tak nie masz żadnej zmarszki,jasne,łudź się kobieto,sory ale to bilogicznie niemozliwe,chociazby mimiczne,człowiek starzeje sie od 19 roku zycia wiec przestan bredzic kobieto x x ok. Ty wiesz lepiej wiec nie bede wchodzic w polemikę poza tym moja kolezanka(moj rocznik) ma cere jeszcze lepsza ode mnie(jak dziecko dosłownie) i nie wmówisz mi,ze jak Ty masz zmarszczki to kazda 35 latka je ma, bo to nieprawda, oczywiscie wiekszosc

Gość gość
A ja jestem takim skapiradłem ze bym sobie je na konto wpłaciła :-P

Gość gość
" gość [zgłoś do usunięcia] gość Nie wiem, na nic nie potrzebuje,bo w kazdej chwili moge sobie pozwolic na to na co mam chec. Nie zyje "od pierwszego do pierwszego". x x haha, ale nie w tym rzecz , ja tez nie zyje od 1 do 1-go, ale jak mam przyplyw gotowki to ja wydaję, jakbym zyla od 1 do 1 to bym kitrała w skarpetę na oplaty" X No coz to ja nie wiem na co bym miala wydac. Pewnie wplacilabym na konto albo rozeszlo by sie na drobne wydatki :P bo tak jak pisalam,jak cos chce to ide i kupuje :P

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość haha! a kozaki i torebka to nie mają z wyglądem nic wspólnego smiech.gif może warto zainwestować w jakiś kurs językowy, albo weekendowy wypad do innego miasta? x x ja urody poprawiac nie musze:D, bo poki co jest bardzo ok:D za to kolejne buty czy torebka zawsze sie przyda:D

Gość gość
ja też jak coś potrzebuję to idę i kupuję, ale jakbym miała dodatkową kasę jak autorka to pewnie polecialabym na jakieś zakupy ciuchowe bo tego nigdy za wiele :) nie mówię, że dostaję kasę i jeszcze tego samego dnia lecę na sklepy hah