Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arla1024

przyszłe młode mamy do 20 lat

Polecane posty

Gość gość
Dla nastoletnich matek macierzyństwo = dzidziuś ubrany w różowe śpioszki w ślicznym wózeczku. Jak już wyrośnie z okresu niemowlęcego to szybko szybko trzeba odchować bo mamusia chce się bawić i korzystać z życia .

Gość gość
Jak tu spokojnie.Dziewuszki pewnie w szkole .

Gość gość
strasznie generalizujecie.

Gość gość
Ale wy tu p*********e. Widać ze jesteście młode ,głupie i życia nie znacie . Kobieta po 30 stce najczęściej ma już kilka lat pracy i w razie czego ma doświadczenie zawodowe. Roznie bywa :) Znam duzo kobiet po 30stce zaleznych od faceta .

Gość gość
Tak wiekszosc z was zostanie samotnymi matkami.

Gość gość
Ostatni raz tu piszę, bo szkoda nerwów. Jestem pewna, że mój mąż nie znudzi się życiem ze mną i naszym synem, który wkrótce się urodzi. Mam 21 lat, miesiąc po narodzinach synach skończę 22. Mój mąż ma 23 lata, dwa miesiące po narodzinach syna skończy 24 lata. Jesteśmy parą od ponad 6 lat - tak, poznaliśmy się jako dzieciaki właściwie. Dużo razem przeszliśmy, wspierał mnie, gdy przeżywałam najgorsze i najtrudniejsze chwile w życiu i ja byłam przy nim, gdy miał problemy. I tak jest do teraz. I wierzę, że tak będzie zawsze. Równie dobrze samotną matką może zostać kobieta, która zaszła w ciążę na przykład przed 40stką. I taki przypadek też znam. Dlatego mówię - generalizujecie, a tak nie można.

Gość gość
Teraz to nawet doświadczenie zawodowe nic nie daje!! I nie każda ma! Uwierz! To, że jest się młodym nie znaczy, że sobie nie poradzi.. Znam wiele dziewczyn młodych matek, które są bardzo dobrze wykształcone, córki już duże i idealnie wychowane.. Nie każda młoda dziewczyna musi się bawić.. Nie każda chcę...

Gość gość
CO może dać dziecku np 17 letnia dziewczyna która jest na utrzymaniu rodziców ? Bo ja w tym wieku chodziłam do szkoły średniej i wiedziałam ze moim obowiązkiem jest nauka . Do glowy by mi nie przyszło zeby bez wykształcenia ,pracy sprowadzać na swiat dziecko.

Gość gość
Taka dziewczyna może dać dziecku miłość!! A to chyba najważniejsze!! Mam 21 lat i 4-letnią córkę!! Z jej ojcem jestem 7 lat.. I jak na razie układa nam się fantastycznie!! Szkołę skończyłam, maturę bardzo dobrze napisałam.. Studiuję i pracuję.. Mój narzeczony, a przyszły mąż ma 23 lata i bardzo dobrą pracę.. Przyznaje, że gdyby nie nasi rodzice to ciężko by było!! Ale w życiu nikt z naszej rodziny by czasu nie cofnął..! Nasza córka to oczko w głowie całej rodziny... Z jednej i drugiej strony. Bardzo szybko dojrzałam.. Co prawda musiałam. Ale mnie nigdy nie pociągały żadne imprezy... Na całe szczęście mój narzeczony jest gorszym nudziarzem niż ja... Od początku na żadne imprezy nie chciał chodzić.. Także niczego nie żałujemy :) Jesteśmy przeszczęśliwi :D

Gość gość
21 lat i 4 letnie dziecko...hehehe

Gość CIUSZKI
Witam wszystkie przyszle mamy :) Sprzedaje używane ubranka dziecięce, dopiero wystartowałam na allegro. Ciuszki mam naprawde sliczne, markowe, w stanach idealnych i jak nowych, wszystkie pachnące, wyprasowane, rzeczy nie smierdza typowym ciucholandem. Niestety bardzo malo osob wchodzi na te moje aukcje, jutro koncza sie pierwsze aukcje a ofert jest bardzo malo bo ludzie nie wiedza ze sprzedaje. Dlatego wlasnie postanowilam sie ratowac i napisac do Was. prosze chociaz przejrzyjcie co mam do zaoferowania, to miala byc moja szansa na odbicie sie a tymczasem nawet nie zarobie na spłate podatku :( Wszystko wystawiam na licytacji od 4,90 wg mnie jest to bardzo malo jak za ubranka takiej jakosci.. Codziennie wystawiam aukcje, mam w domu bardzo duzo ciuszkow w przedziale wiekowym 0-12 miesiecy. Podaje link do moich aukcji: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34141810 Jestem tez otwarta na propozycje co do sprzedaży. Moj mail jest na stronach aukcyjnych Dziekuje za przeczytanie i przepraszam ze Wam tu truje.. Trzymam kciuki za wszystkie mamusie :)