Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majowoczerwcowa

LIPIEC 2014

Polecane posty

Gość siupka 84
moj syn ma dwa lata staram sie o drugie bo mam zamiar otworzyc swoj wlasny biznes (mam dosc zasuwania na innych) no i pozniej jak juz zaczne na siebie pracowac to raczej ciezko bedzie sie zdecydowac na drugie dziecko , mam jeszcze do ozalatwiania mase spraw, szkolen, kursow, pozwolen itp wiec mysle ze jak drugie urodzilo by sie lipiec sierpien to bylo by idealnie. tylko znajac zycie plany czesto sa roznie weryfikowane przez los, no zobaczymy.. 1 cykl staran wiec nie ma co narzekac :D bardzo bym chciala do konca roku juz byc w dwupaku ;)

majowoczerwcowa a nie myslalas zeby isc na bete? ja w pierwszej ciazy narobilam sie testow mase i wszystkie negatywne

dziś 37 dzień bez @ siupka coraz częściej myślę by zrobić tę betę. Tylko nie bardzo mam kiedy, dziś od rana pobolewa mnie brzuch i myślę, że to zwiastuje jednak @ wstrzymam się jeszcze chwilkę z badaniem. Tak bardzo chciałabym być w ciąży... Jeszcze teraz pojawiły mi się kłopoty w pracy i to już w ogóle przekonało mnie o tym, że właśnie teraz jest czas na drugie dziecko. Też myślałam o swojej działalności :) to właśnie na okres ciąży zaplanowałam sobie załatwianie formalności.

Gość siupka 84
no to majowoczerwcowa mozemy sobie przybic piatke :D podobnie kombinujemy najpierw drugie dziecie a pozniej dzialalnosc co by pozniej nie musiec firmy zawieszac itp a w sobote? nie wiem jak jest u ciebie ale ja mam taka jedna przychodnie gdzie w soboty czynna jest mozna bete zrobic

Gość anymouse451
Witam jestem po porannym testowaniu i mam 2 kreseczki:))))) Moge sie dolaczyc?

no niestety nieczynna w sobotę, poza tym pobory krwi są tylko w we wtorki i czwartki od 8.00 do 10.00, a ja jestem wtedy w pracy, nie mogę się zwolnić niestety bo nie układa mi się ostatnio najlepiej z szefem. Poszukam jakiegoś laboratorium na mieście i bezpośrednio załątwię po pracy. Ale jeszcze chwilkę się wstrzymam. Masz już pomysł na działalność?

majowoczerwcowa to jest jednak nadzieja :) może zrób jutro drugi test... kurcze chyba powoli u wszystkich robi się nie ciekawie z pracą.....

Gość zuzkaaaaaa
anymouse451 gratulacje cieszymy sie razem z toba :) jest to twoja pierwsza ciaza ? ile sie staraliscie ?

Gość hmmmmmmmhmmm
hej i gratuluje przyszłej mamusi:) chyba jutro moja kolej na test... może i mi coś się udało... :/ dziś nawet porannego papierosa nie moglam zapalić bo mi nie dobrze było , odetchnął mnie strasznie , a ją bez fajki rano nie potrafiła funkcjonować:)

Gość zuzkaaaaaa
hmmmmmmmhmmm w takim razie trzymam kciuki :)

Gość rainbowrain
anymouse451 gratulacje :)

Gość czekajacnamalenstwo
Gratuluje! Zobaczyc 2 kreski na tescie to musi byc cos pieknego:) ja do testowania mam jeszcze daleko, termin kolejnej miesiaczki na 14listopad, jesli bym nie dostala okresu i udalo sie zajsc w ciaze to termin mialabym na ok 22 lipiec. Super data.

Gość hmmmmmmmhmmm
zuzkaaa nie dziękuje narazie :) majowoczerwcowa to jeszcze troski niepewności jest :)

Gość hmmmmmmmhmmm
ups to miało być do czekającnamalenstwo , pisze w pracy i mieszam:/

Gość anymouse451
wiecie co wgl sie nie staralismy a co najlepsze brałam tabletki anty i mialam nawet normalny okres z koncem wrzesnia a teraz zrobilam test bo dziwnie sie czulam i 2 kreseczki

Gość rainbowrain
czekajacnamalenstwo ja równiez mam termin miesiączki na 14 listopada :) tak że na testowanie trzeba jeszcze troche poczekac :)

Ja mam spodziewaną @ na okolice 11-15 listopad z uwagi na robieżnosci w cyklach. Oby się w końcu udało bo jestem wykończona myśleniem....

Gość angry_bird
witajcie dziewczyny:) to i ja dołączę do forum. Planowany termin okresu na 25/10 i wczoraj rano zrobiłam pierwszy test sugerując się sporym przyrostem w biuście, którego nigdy przed okresem nie doświadczałam (a bynajmniej nie na taką skalę) no i tkliwością piersi i... na teście bladziutka bo bladziutka, ale druga kreska! :) to nasz 3 cykl starań i co prawda jeszcze się nie cieszę tak aż mega, mega bo wiem, że różnie bywa z tymi pozytywnymi testami przed @ i planuję powtórzyć go jutro/pojutrze. jednak coś czuję, że tym razem to jednak jest to :)))) byłoby wspaniale :D

Gość angry_bird
i pytanie do anymouse451 i do reszty :) jak długie macie cykle? ile się staracie? to będzie Wasze pierwsze dziecko? pozdrawiam:)

Gość hmmmmmmmhmmm
moje starania są praktycznie pierwszy miesiąc o pierwsze malenstwo:) wcześniej z pół roku nie uważaliśmy zbytnio ale to nie były jakieś starania.

Gość czekajacnamalenstwo
Moje cykle trwaja co 27-28 dni. Zaczelismy 5 cykl staran o pierwsze dziecko. Kurcze innym udaje sie za pierwszym razem.

Gość rainbowrain
U mnie również 3 cykl starań Cykle: 35 dni Pierwsze dziecko

Gość anymouse451
Byłam dziś u gina i potwierdził 4 tydz :)

Gość angry_bird
ja akurat mam dłuugie cykle - 33 dni i zawsze byłam z nich zadowolona, a kiedy zaczęliśmy się starać o dzidzię to mnie to wkurza, że tak długo trzeba czekać :P zawsze myślałam też, że zajście w ciążę jest takie proste - wystarczy się nie zabezpieczać, kochać i już! a tu rozczarowanie po pierwszym i drugim cyklu bo jednak wcale nie jest tak łatwo... ehh ale pocieszam się, że po prostu tak ma być i może to nie najlepszy moment i dlatego - w zasadzie w mojej obecnej sytuacji mam nadzieję, ze dwie kreseczki za kilka dni się potwierdzą i jednak okaże się, że ten moment właśnie nadszedł :)) anymouse451 a to już w 4tym tygodniu lekarz potwierdza ciążę? (4-ty czyli rozumiem około 2gi od zapłodnienia?) nie wiedziałam, że tak szybko można :) ja mam wizytę u gina akurat przewidzianą na 13 listopada więc jeśli moje przypuszczenia się potwierdzą będzie to wtedy mój 8 tydz. chyba nie za późno? :) i powiedz proszę przy okazji jak wygląda pierwsza wizyta? wyznaczył CI już wstępny termin? a wszystkim "staraczkom" (uwielbiam to słowo :P), w tym sobie, życzę powodzenia i dwóch kreseczek na teście !!!

Gość hmmmmmmmhmmm
Kobietki udało się:D 2kreseczki:D blada druga ale jest:) tempka 37 z rana :D

Gość hmmmmmmmhmmm
a Ci powiem bez objawów jakiś , jedynie co to boli mnie kręgosłup dziś no i ta tempka rośnie:)