Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z mezem doradzcie

Polecane posty

Gość gość
autorko pytasz o poród czy święta?

Gość kroczurek
o matko, czyli facet ma 200km do Twojego domu rodzinnego. W ogóle Ciebie nie rozumiem po co Ty chcesz pomocy swoich rodziców, ale ok. Tak, jak pisałam, skoro zdecydowaliscie, ze tam będziesz rodziła, to Twój mąż na okres świąt powinien być z Tobą- to jest oczywiste.

Gość gość
może całą ciążę trzeba było u mamusi siedzieć? wkońcu z mężem i tak się nie widujecie

Gość gość
Jego rodzice nie przyjadą- są starsi i nie mobilni i nie będzie im się chciało jechać 500km do mojego rodzinnego domu od siebie- poza tym jego mama lubi jak to do nich sie przyjezdza- ona sama się nie rusza bardzo nigdzie- tak jak pisałam męza woła po byle co, żeby liście w ogrodzie zgrabił np.

Gość gość
poród może nastąpić od 38 tygodnia ciązy- więc swieta poród to jedno i to samo.. bo jakby termin na 3 stycznia ale równie dobrze mogę urodzić 24 grudnia..

Gość gość
i sie nie wyświetla...

Gość kroczurek
a tak w ogóle to muszę Ci powiedzieć, ze źle robisz wyjeżdzajac do mamy. My byliśmy sami po porodzie i niesamowicie nas to zbliżyło do siebie! Jak teraz będzie pomagała mama, męża ni ebedzie to po pierwsze, cieżko będzie o więź między ojcem a dzieckiem. A po drugie mąż nie będzie Ci chętnie pomagał poźniej, bo "on nie umie". jestescie dorośli, "obsługa" dziecka to nie obsługa maszyny jadrowej. Lepiej być razem niz wciągać w to mamy, teściowe itp.

Gość gość
napisz jak coś ustalicie

Gość gość
ja np urodziłam 11 dni przed terminem z usg, i tez myslałam ze mam jeszcze czas... autorko powiem ci jedna rzecz, ja bym nie odpuszczała, to wasze pierwsze swieta jako małżenstwo a jego nie bedzie z tobą?? nie wyobrazam sobie takiego czegoś...poza tym jak raz odpuścisz to jego matka juz zawsze bedzie nim rządziła i decydowała gdzie swieta spedzacie itp.

Gość gość
ja np urodziłam 11 dni przed terminem z usg, i tez myslałam ze mam jeszcze czas... autorko powiem ci jedna rzecz, ja bym nie odpuszczała, to wasze pierwsze swieta jako małżenstwo a jego nie bedzie z tobą?? nie wyobrazam sobie takiego czegoś...poza tym jak raz odpuścisz to jego matka juz zawsze bedzie nim rządziła i decydowała gdzie swieta spedzacie itp.

Gość gość
bo ty głupia jesteś i tyle. Od kiedy mieszkacie sami? trzeba było poszukać opieki lekarskiej, szpitala w swoim mieście lub bliżej. Ja zmieniłam lekarza na początku 3 trymestru bo się przeprowadziliśmy. Tam gdzie ty mieszkasz kobiety nie rodzą? Teraz jest internet, opinie i lekarzy można wyszukać, przejść się do szpitala na porodówkę żeby zobaczyć na własne oczy co i jak.

Gość gość
absolutnie zupelnie sie zgadzam ze nie da sei chyba ze sie postawi naprawde mocne krrki noa musle ze w tym dniu wolnym to idz do kina i pomysl nad swoim zyciem bo bez refkelsji bedziuesz kreciuv w kolko i takie sa skutki tego now wlasnie tez tak kiedys mialam te matki to sa tak nieasmowicie kontrolujace ze musialam uciec z domu jako mnastolatka ale sobie natychmiast fajnie ulozylam zeycie i bez czapek bylo : :) http://www.youtube.com/watch?v=lAmNRoc0ZuY