Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opisujcie co wyprawiają zdziry żeby zdobyć żonatego faceta i

Polecane posty

Gość Silene
Ludzie, przestańcie. Kruczorek nikomu nie odbiła faceta. Są kobiety, za którymi panowie sznurem :-) i Kruczorek zapewne do takich należy. I niech im się wiedzie :-). Wiekszość kobiet jest przeciętna z wyglądu, charakteru, osobowości i jak facet spotka ciekawszą, to odchodzi. takie jest życie. Dlatego nie należy za bardzo kochać :-). Swoją drogą ciekawa jestem jak kobiety reagują na przyjaciółki swoich mężczyzn. Czy też przymykają oczy, czy jednak są zazdrosne.

Gość gość
Żal, Żal, żal i jeszcze raz żal - skończone desperatki, kołtuniary, tylko u innych widzicie wady, że baby niby latają za facetami? święte krowy, i motłoch. nikt nic nie wyprawia, żeby zdobyć żonatego, to żony sobie gotują taki los, widać to po wpisach...żal

Gość kruczorek
Silene- mój mąż nie ma przyjaciółek, tak samo jak ja nie mam przyjaciół- facetów :) Mamy znajomych, koleżanki. Nie reagujemy zazdrością, Jak wychodzimy bez siebie na piwo to z towarzystwem mieszanym, więc nie ma o co być zazdrosnym. Ja mam przyjaciółkę, on ma przyjaciela. I uważam, ze tak jest ok :)

Gość gość
dla mnie kobieta ktora odbiła meza innej i ojca dzieciom, jest nic nie warta, oraz maz i ojciec ktory odchodzi do innej baby a zostawia zone jest zerem, mozna sie rozejsc ale jak 2 strony tego chca ale nie jak maz zostawia dla innej, u mnie roznie w malzenstwie bywa , ale wiernosc i zaufanie to rzecz swieta

Gość gość
a dla mnie te wszystkie wasze wpisy są nic nie warte, siadły wrony na drzewie i klepią. a potem cichutko pod rączkę z dziadem, ze wzrokiem mordercy. jak jest wam fajnie w związkach to chwała wam za to a jak wam źle to wyp... a nie obrażać wszystkich na około

Gość gość
. Wiekszość kobiet jest przeciętna z wyglądu, charakteru, osobowości i jak facet spotka ciekawszą, to odchodzi. takie jest życie. Dlatego nie należy za bardzo kochać ."" jak spotka zdzirę,ktora nawet ma męża ,lubi kurwić się,nie ma zasad i wstydu facet to ruchacz a nie zaden mąż,może mieć super żonę ale jest seksoholikiem,niewiernym,zboczeńcem ,to nic i nikt go nie powstrzyma wlaśnie taka napotkana zdzira zrobi wszystko by go odciągnąc od zony,domu

"oraz co wyczyniają, gdy żonaty facet chce zakończyć romans definitywnie." Och, co za święty facet, chce rzucić kochankę z którą zdradził żonę a ta suka go zatrzymuje :D

Gość gość
niektóre baby to są jednak głupie. Temat o zdzirach, które sumienia nie mają i zarywaja żonatych, a te się licytują z jaka częstotliwością były podrywane przez żonatych- wtórny analfabetyzm? Mnie, jako żonatemu, pochlebia jak młoda siksa się wypina. Ale nie zdecydowałabym się na coś więcej- chyba, ze ktoś dałby mi gwarancję, ze żona się nie dowie :) A tak, wolę nie ryzykowac. Po co?

Gość gość
Kruczorek to taka sama k*******a jak te co odbijaja mezow, odbila faceta innej kobiecie i teraz boi sie, ze od niej tez ucieknie jak zobaczy lepsza d**e. Dlatego tak sie wpienia na ladniejsze i mlodsze laski xxxx niedirozwinięta umysłowo korfo co odbija cudzych meżów kruczorek poznała wolnego faceta i wyszła za niego za mąz. wiesz co to woly facet? to taki mężczyzna który nie jest w związku małżeńskim. a to że jej maz spotykal się z inną dziewczyną zanim poznał swoją żonę nie ma żadnego znaczenia. ja też zanim poznałam męza spotykałam się z innym chłopakiem i z nim zerwałam i mój mąż jako kawaler też miał inną dziewczynę z którą zerwał jak poznał mnie.

Gość gość
Każda chce mieć doświadczonego faceta więc odczepcie się

Gość gość
"Żal, Żal, żal i jeszcze raz żal - skończone desperatki, kołtuniary, tylko u innych widzicie wady, że baby niby latają za facetami? święte krowy, i motłoch. nikt nic nie wyprawia, żeby zdobyć żonatego, to żony sobie gotują taki los, widać to po wpisach...żal" """"""""""""""""""""""" Ale się wściekła jakaś dzifffka co lata za żonatym, pewnie już od dawna. Odwal się od żon wywłoko co siłą ściąga portki żonatemu i sama wystawia śmierdzące doopsko. Już z samego tego forum można wywnioskować, że nic warte babay zwane zdzirami są mściwe i kombinują jak zdobyć żonatego faceta. Zakładają tu wątki typu co zrobić, żeby żonaty facet zoztawił żonę i dzieci albo jak się zemścić na żonatym, który wrócił do żony. Jedna się nawet chwaliła, że okradła kochanka. Złodziejka j***********. Kolejna kombinuje jak zajść w ciąze z żonatym facetem, który ją olewa i słucha się żony. Nic warte dziffki, skończone zera nie warte splunięcia. Nic dziwnego, że wnerwiają was takie tematy, bo wiecznie jesteście samotne i sfrustrowane, gdyż żaden facet nie zwiąże się na stałe z takim barachłem. Przez całe życie będziecie olewane, niechciane i nieszczęsliwe - takie popychadła, szmaty do podłogi co wycierają świniom nogi.

Gość gość
odczep sie to możesz jedynie napisać na forum wywłoko bo w realu za takie słowa dostałabyś w mordę od każdej żony :D

Gość gość
Czemu facet najpierw sie nie rozwiedzie jak mu zle?????????????

Gość gość
Ja tego nie moge zrozumiec, jak mu zle i nie ma rozmow, sexu itp to po co w tym tkwi? Co go trzyma? Ja takimi facetami gardze!

Takie wroniska k***a usiadły i klepią farmazony. A że wasze chłopy na boki chodzą to wam nie przeszkadza...Tylko kochanki byście mordowały :)

Gość gość
a on o tym wie?

Ale to jeszcze nic pewnego, od zamysłu do realizacji daleka droga...To tylko projekt, niekoniecznie do zrealizowania:)

Gość gość
no to nieźle, a ile jestes z nim? nie boisz się?

Jestem z nim prawie 2 lata...Nie myślałam o strachu, ale nie chce go łapać na dziecko i odbijać od żony. Chcę mieć dziecko za jakiś czas. A lepszy on niż przypadkowy "dawca"

Gość gość
To na pewno... dwa lata to dlugo. A jak czesto sie widujecie?

Gość gość
Bo wiesz ja mam dylemat, zonaty bardzo chce a ja sie waham

Gość gość
Bardzo nas do siebie ciagnie, ale moje zasady mnie trzymaja... Jak Ci jest w tym ukladzie? Ukrywacie sie? Jk jego syt z zona? Wierzysz mu?

Gość gość
A ta od kawy znów w kolejnym wątku wyjeżdża, że ma zasady. :D

Gość z 12:00 : jeśli Was do siebie ciągnie to odrzuć swoje zasady, bo możesz żałować:) Ja uważam, że nie zawsze trzeba postępować zgodnie z zasadami. Życie masz tylko jedno, jeśli czujesz, że to ten...Tym bardziej jeśli on też chce. A my się ukrywamy, jego żona nic nie wie. Domyślała się kiedyś, ale jej podmydlił oczka i uśpił jej czujność

Gość gość
a jakie to ma znaczenie jakie sposoby stosują? przecież to ON jest żonaty i ON będzie łamal przysięgę małżeńską, ON będzie zdradzał.. w końcu do bzykania potrzeba dwóch osób, on jako żonaty ma prawo i obowiązek w każdej chwili wstac i podziękowac po czym wrócic do żony wy się lepiej zastanówcie czemu ON tego nie robi? w końcu to mąż was zdradza, a nie jego kochanka :D

Gość gość
a jakie to ma znaczenie jakie sposoby stosują? przecież to ON jest żonaty i ON będzie łamal przysięgę małżeńską, ON będzie zdradzał.. w końcu do bzykania potrzeba dwóch osób, on jako żonaty ma prawo i obowiązek w każdej chwili wstac i podziękowac po czym wrócic do żony wy się lepiej zastanówcie czemu ON tego nie robi? w końcu to mąż was zdradza, a nie jego kochanka ////////////////////////////////////// no wlasnie o tym jest ten watek, co wyprawiają dziry jak np. żonaty facet nagle wstanie i podziękuje dziwce, wiec wszysto co zostało i jeszcze zostanie napisane ma ogromne znaczenie. :D