Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frida6

Kobiety z innej galaktyki

Polecane posty

Gość niestała  czytaczka
Dark :) A wiesz, że byłam w tym rejonie przed sekundą ;)

Gość niestała  czytaczka
No raczej :) Myślami jestem dzisiaj w takich rejonach, że raczej trudno tam o przypadkowe spotkania ;) Imany ? http://youtu.be/HptBdEw2xgY :)

dziekuje dziewczynki :) ... jestem dzisiaj w rejonach torby podroznej ;) ale przyplatal sie do mnie wielki walc.. byl tak namolny, ze musialam jakos przetlumaczyc slowa... co prawde mowiac niezbyt dobrze mi sie udalo... za to wersja polska byla do przyjecia ;) oczywiscie bardziej mowiona niz spiewana ;)http://www.youtube.com/watch?v=MmAz29QEsA8 dziecko :) 👄

Gość niestała  czytaczka
Frida :) Dzięki za Grande Valse Brillante. Ja oprócz Demarczyk, mam w głowie Celińską,http://youtu.be/lNcWTFtTUgg dlatego zostawię do kompletu :) Dobranoc :)

a wiesz, ze tego dzisiaj tez sluchalam :) ... ale lubie justyne. jest nie tylko piosenkarka.. dobranoc :)

dziecko :) ... tej wersji nie wypatrzylam, ale interpretacji jest tak wiele i wszystkie cudowne, jak ten walc .. .. i oczywiscie moja w gratisie ;) dobranoc dziecko :)

Gość champtar
Taki mały rarytas na koniec Dragonborn w amatorskim wykonaniu Malukhi http://m.youtube.com/watch? v=vutKux0k-1Q&hl=pl&gl=PL&g google

Gość champtar
Droga czytaczko obawiam się że nikt nie zrozumiał ponieważ to była wersja skrócona i już nie miałem sił i nerwów walczyć z moją złośnicą nokią . Spróbuję to za chwile wyjaśnić lepiej .

Gość champtar
ps miałem też wspomnieć że ostatnio też i w pracy hardcor czasem i po 27h . Ale do rzecz : Eva pracowała w jednym z takich sklepów w którym można było kiedyś za czasów komuny kupic różne artykuły firanki naprzeciw ubrania a zaraz obok ktoś sprzedawał na małej powierzchni "gadżety" czyli elementy ozdobne ...

Gość champtar
I tam ją ujżałem za ladą sobie siędziała ze znudzonym wzrokiem . Przechodząc zwróciłem uwagę na mokrą plamkę i zaintrygowała mnie myśl jak sobie panna poradzi z klientem w rozmowie pomimo tak rażąco rzucającej się w oczy plamy . Ja byłbym w małym komforcie psychicznym .

Gość champtar
.. . resztę już znasz wpadłem też przypadkiem na genialny sposób wyciągania Imienia od "ofiary" flirtu , można sie wprawdzie przedstawić ale gdzie tu zabawa :) Dodam że sposób pewnie by się i wam spodobał :)

ha fajne naprawde :) juz mnie nie ma choc...a nie, pozwole sobie champtar...to nie bylo czepialstwo dla czepialstwa, naprawde bede robil za twoja etatowa marude ale ...wiesz to jest tak moze ja nie umiem pisac***przelewac tego co tam gdzies gra w slowa ale....opusciles sie czy to aby nie jest tak, ze to pierwsze to bylo baardzo stare?? a teraz nie masz weny?? :D

fakt... chyba, ze ktos nosi wizytowke na czole 😴 ... nie koniecznie z imieniem ;)

Gość niestała  czytaczka
Smof nie dłub w nosie, nie garb się bo Cię czarownica zje ;) :D Dzień dobry niedzielnie :) :D Frida :) Champter Malukah kapitalny, nie widziałam. Ja w takim razie wrzucę inną bajkę Królewna Śnieżka i Łowca :) Wprawdzie sam film dostał na Film Webie raptem coś powyżej szóstki chyba, ale Florence jest genialna po prostuhttp://youtu.be/J2t-vquuT7k :)

Znałem kiedyś kobietę, Co w sercu zawsze radość miała. W niebo patrzała z zachwytu bezdechem, Po chmurach stopą lekką stąpała... ­ Zawsze z twarzą w ciepłych promieniach Skąpaną. ­ Dotyk jej lekki jak w sercu muzyka, Nigdy za siebie nie spojrzała, A chmury puszyste stóp muśnięciem Na miasto nocą spowite strącała. ­ A tam płaszczem gęstym pokrywały ulice, Mglistym smogiem ciskane W łzawiące oczy tłumu ludzi płynących Zaułkami ciemnych miejskich rynsztoków, Parkami pośród ślepych z kamienia aniołów. ­ Tam brudne niziny - pospólstwo proste... Ona w chmurach ponad padołem. Nigdy jej uśmiechu nie uraczą - Bo na cóż im radość i piękna pragnienie, Skoro ich oczy nigdy nieba nie zobaczą.

Gość champtar
Smof proszę bardzo nigdy nie miałem własnej marudy :) . Z natchnieniem już tak jest raz jest raz go nie ma pierwszy mój wpis był na czasie pisany na żywca . Wiesz na Twoją krytykę można spojżeć tak : wybudowałeś stadion a teraz budujesz domek parterowy e no opuszczasz się to tak jak by Molier co chwilę wypuszczał dzieła pokroju świętoszka ziup ziup ziup jak w manufakturze albo drukarce . Krytykę doceniam ale poetą nie jestem póki nie odeśpię przemęczenia intelektualnie będę coraz słabiej pisał za dwa tygodnie powinienem być na chodzie za niedługo zmieniam tel na z1 może będzie korekta byczków z automatu .

masz racje i jej nie masz wcale sie nie czepiam po prostu uwazam, ze dopoki nie przemyslisz tematu jestes na poziomie moich czy duo rymow :) masz gosciu ...a niech bedzie potencjal ..o jakie ladne wlazidupstwo mi wyszlo :)P ale masz jakies mozliwosci tylko ze dzieczyny cie zaglaskaja piszac ci jak to ladnie ujales a ty tego wcale ladnie nie ujales pisz pewnie, ale zanim cos publicznie przedstawisz to przerob to 15 razy ]

Gość poetastro
madrala sie odezwal... ja swojego 15 razy nie przerabiam. pisze co mi do glowy przychodzi. niech kazdy pisze jak chce. zegnam 🖐️

Gość champtar
ps Smof z n95 mam tak że raz wyśle odpowiedż a 2-4x nie (im dłuższa odp tym łatwiej o utratę ) i pisanie czegoś dłuższego mija się z sensem szkoda mi zdrowia na to bo czasem coś wyjątkowego bezpowrotnie się traci . Tel wymieniam na sony bardzo fajny sprzęcik

Gość champtar
Smof ja sobie bardziej cenię krytykę niż ahy l och i już to podkreślałem wspominając że nie jestem poetą > zawodowcem . Przeróbka Storm Wiliama zajeła mi trochę czasu więc coś o tym wiem tu bardziej dla zabawy piszę by panie nasze miały troszkę frajdy (korzystając z uwagi serdecznie pozdrawiam ) . Tyle że te smakowitsze kąski są przeznaczone tylko dla uszu mej miłej . Tutaj naruszyłem nieco prywatność pani Ewy ale nie na tyle by mi tego nie można było wybaczyć ..

Gość champtar
Potencjał mam , ale panie z egzaminu nie ucieszyły się jak im wytknąłem że prawdopodobieństwo jest zależne ponieważ w pytaniu kostki do gry nie były symetryczne . Zresztą jesteś wśród najlepszych skoro to dostrzegasz ( kadra dyrektorska pewnej szkoły średniego poziomu, moja miła ) ale takich ludzi jak ja jest pewnie cała masa . Problem w tym by to dostrzec i spróbować wykrzesać . Błędy się będą zdarzały myślami często jestem już przy następnym zdaniu i coś mogę niedopisać :)

champ ..a zreszta nie czaem jest tak jak mowisz a czasem .... a czasem trzeba nie byc milym :D poetastro zabawne ale czxy akurat teraz jest to nam potrzebne??

Gość champtar
nadal liczę na dumny powrót Fridy z obłoków Magellana gdzie zapewno z Boginiami już tylko radzi jak swe rymy staranniej wygładzić w obawie niesłusznej Smofika krytyki On to przecież czni w obronie liryki .Przeto czyni podchody i różne uniki aby wszelkie uchybienia łapać w zastawione wnyki

Gość champtar
smof oboje to wiemy dziękuję za korektę pisanie z tel czasem takie ma skutki , ja tu już tego nie poprawię niestety .

Gość poetastro
bez prowokacji... wszystko jest niepotrzebne 🖐️ zegnam... tym razem na dlugo

ha ha hab dzieki champ tak naprawde to troszke mnie ustawiles ;) ALE I TAK BEDE TWOJQA ZMORA o masz cholerny caps lock :) Frida?? a jeszcze pewnie sie objawi w koncu kobieta pracujaca za to ja znikne jako zem pojawil sie udawaj ze mnie nie bylo ale naprawde popracuj nad tym ostatnim, i przedostatnim bo skojarzenia banalne i ...nie bylo w tym tego czegos trzym sie wiatru :) muzy same przyjda