Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój żonaty facet nie chce zostawać u mnie na noc

Polecane posty

Gość gość
Mój na razie raczej wierny... Ale jak wyniucham jakąś pannę na boku to zrobię jak moja koleżanka.Ona gdy się dowiedziała nie robiła scen ani awantur.Po prostu spakowała męża bardzo dokładnie (łącznie z brudnymi ciuchami z kosza na pranie) i zawiozła wszystko do kochanki.Powiedziała jej że teraz te szmaty i jej już niedługo eks mąż należą do niej.Potem spokojnie zmieniła zamki w drzwiach.Działo się gdy niczego nie spodziewający się zdradzacz był w pracy. Oczywiście pan gdy zorientował się w sytuacji blagal moją koleżankę o wybaczenie a kochankę nazywał nic nie znaczącą szmatą.Nic mu to nie dało.Rozwiodła się z nim.Swoją drogą jak był u kochanicy to pewnie w podobny sposób określał żonkę oczko.gif \\\\\\\\\\\\\\\\\\ Ale glupia ta twoja koleżanka, bo zrobila prezent kurfffie.

Gość gość
to kochanka co wymyśla ładne bajki o koleżankach :D

Gość gość
A ja sie tak strasznie zakochalem. Mam dzieci, zone a ona mnie nie chce, a pelzalbym przed nia. Bede musial sie rozwiesc, bo moje zycie sie rozsypalo. Tylko ona mi daje sens w zyciu. Mija juz pol roku a ja kocham coraz bardziej moje slonce.

Gość gość
Jestem kochanką ,ale nie pozwolę mu zakochać się we mnie. Seks jest nieziemski i tylko tego chcę.Ktoś tu napisał,że nic nie jest wieczne...Racja.Mam to gdzieś.Tak jest dobrze.

Gość gość
A ja zaluje ze nie obilam mordy zonce wczesniej. 3 lata sie meczylam, on c**a nie potrafil jej powiedziec. Jeszcze mnie straszyl ze jak pojde do niej to mnie rzuci. Poszlam do niej, wytrzepalam ja, pytam sie czemu nic nie robi, przeciez widzi ze kogos ma. Debil sie tylko smial, a zona wniosla o rozwod. Zaraz przylecial do mnie.

Gość gość
a gdzie miał taki ciaptak pójść jak nie do ciebie? pod most?

Gość gość
gość wyżej... Totalne dno !!!!!

Gość gość
Czasem faceci sie zachowuja ja ziemniaki w polu. Trzeba sobie samemu urwac :)

Gość gość
totalne dno i trzy metry mułu dla takich, co się nie szanują

Gość gość
Kochanka chce lać żonę,bo gach to dupa wołowa ! Dobre ! Pomijam fakt,że nie myśli idiotka,jaką przysługę zrobiła żonie swoją wizytą.

Gość gość
Teraz mi dziekuje, bo nie chcial z nia byc, tylko sumienie go ruszalo

Gość gość
sama sobie ziemniaka wyrwała

Gość gość
gościu ! Wszędzie ten muł wrzucasz,zmień płytę ,bo nudzisz..

Gość gość
z braku laku widać, że i muł dobry by go prać po pysku :P

Gość gość
Kochanki nie bojcie sie zon, bo one bardziej boja sie nas. Maja brudne sumienie i wiedza o tym, wiedza ze w ich zwiazkach jest zle, ale klamia do samego konca

Gość gość
Kobieto obudz sie,przeciez Ty tak naprawde dla niego jestes tylko workiem na sparme,facet ma zone,poukladane zycie,a szuka tylko odskoczni,relaksu.Ok nie pochwalam dzialn faceta,ale Ty dla niego naprawde nie znaczysz zbyt wiele,chce miec gdzie sie spuscic.Nie powie Ci tego wprosr,bo go rzucisz moze,ale badz realna,tak jest.Rzuc to no chyba ,ze cale zycie chcesz byc podnozkiem,az tak sie malo cenisz w zyciu?Nie stac Cie na normalnego,wolnego faceta,ktory poza sexem da Ci tez prawdziwa milosc?A przynajmniej jakies sensowne uczucia i relacje?Jak sama sie nie cenisz ,facet to czuje i nigdy Cie nie doceni.Rany,bez urazy,ale jak mozna byc takim zerem ,zeby tylko u miec dawac d zonatemu facetowi.Przeciez Ty musisz miec sama siebie za mniej niz zero.Wspolczuje Ci i przemysl sobie sama siebie,bo ja juz po samym opisie traktuje Cie jak szmatke do wycierania podlogi,tylko Ty scierasz sperme.Nie chce Cie dotknac,ale sory no taki masz obraz w oczach innych ludzi,bo Ciebie naprawde baaardzo trudno inaczej traktowac.Po prostu sie zeszmacilas i robisz to dalej.Staczasz sie i degradujesz.A ludzie beda Cie coraz gorze traktowac.Widzialas zeby dziwke dobrze traktowali?I nie badz szmatka w czyims zyciu,bo przegrywasz sama siebie i swoje zycie.

Gość AutorkaWątku
Witam Was dziewczyny. Widzę, że niektóre żony były bardzo zniecierpliwione moją nieobecnością. Moje drogie panie, wyjaśnię tylko tyle, że nie siedzę całymi dniami w domu :) W wolnych chwilach też czasem pracuję oraz mam swoje pasje, które zajmują trochę czasu :) A teraz do rzeczy, widziałam się z moim, byliśmy nawet na obiedzie. Swoją nieobecność w sobotę tłumaczył chorobą dziecka, co spowodowało, że cały weekend musiał spędzić w domu do czasu zawiezienia go dzisiaj rano do lekarza. Obiecał, że następny wolny weekend spędzimy razem. Wówczas poruszę na pewno też temat, który mnie absorbuje tzn. dlaczego nie ma już możliwości zostawać u mnie na noc. Dzisiaj nie chciałam mu już zawracać tym głowy. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku :) Może jeszcze się odezwę.

Gość gość
Przestancie juz z tymi workami na sperme bo to sie staje nudne. Zony nie lepsze maz im pierdzi prosto w twarz a te mowia ze ladnie pachnie.

Gość AutorkaWątku
No i nie mogłam się oprzeć odpowiedzi przedmówczyni. Musisz być bardzo nieszczęśliwa i mieć wąskie horyzonty, skoro dla ciebie kochanka to worek na spermę, d****a itd. Ty wiesz w ogóle co piszesz dziewczyno? Ty wiesz kim jest d****a? Może przeczytaj sobie najpierw definicję tego słowa, bo używasz pojęć, których znaczenia nie znasz! Jesteś żenująca. Nie znasz ani mnie, ani mojego kochanka, ani TYM BARDZIEJ naszej relacji a także jego małżeństwa, ale masz czelność się wypowiadać w tym temacie. Pozostawiam bez komentarza, bo raczej to nie mój poziom. I tylko tyle mogę ci napisać w tej kwestii i AŻ TYLE.

Gość gość
skad ta obsesja u zon,na punkcie spuszczania sie? Celowo chca wpedzic koxhanke w poczucie winy, zeby miala sie za szmate. Tylko ze ona ma ogromna przyjemnosc z sekau a zona zaciska zeby i marzy zeby juz skonczyl. I kto tu jest szmata?

Gość gość
to obsesja żon to pewnie stąd , ze im się już nie spuszczają dlatego żal d**e ściska

Gość gość
Widac czuja sie jak szmaty jak maz sie w nie spuszcza. Pewnie uwazaja ze skoro one maja obrzydliwy seks to kochanka rowniez

Gość gość
to i ja się zdecydowałam ale wcale nie złośliwie i nie trzymam żadnej strony. mam znajomych - mąż i żona i oi zawsze się kochali seks mieli dany i wogole.. do czas rodziło się dziecko... i teraz seks uprawiają mniej wiecej raz-dwa w miesiacu... widac juz bylo jak ten facet chodzil struty zmeczony wiadomo kazdy potrzebuje czulosci i wogole. a on stal sie tylko "popychadlem" i ciagle tylko zrob to tamto sramto pomijajac fakt ze on pracuje ona nie. facet w koncu odbil sie od tego- ma kochanke- odżył widać po nim i nie pochwalam tego ale powiem wam tak- doceiajcie swojego faceta myslcie tez o nim a nie tylko o dieciach i pieniadzach bo to naprawde jest przykre ze mężowie poprostu po jakims czasie staja sie zródłem dochodu i niczym wiecej... ps: nie jestem kochanką mam męża ale dla mnie to on jest na 1 miejscu na równi z naszym dzieckiem zawsze mam czas na rozmowe z nim i ochote na seks i nie musi szukać tego gdzieś u jakiejs kochanki. jesteśmy dla siebie przyjaciolmi kochankami małżeństwe i rodziną w jednym. życzę tego każdej kobiecie. pozdrawiam

Gość kjbehjbfdshjdsflhj
Ja tez pozdrawiam, żonki szczególnie :D

Gość żonka 2777777777
Faceta trzeba trzymać krótko, żeby mu głupoty do głowy nie przychodziły. Ja nie rozumiem żon, które facet notorycznie zdradza, spędza noce poza domem, czy wychodzi z innymi do restauracji. Zaufanie zaufaniem, ale kontrolować trzeba. Zawsze mojemu sprawdzam laptopa, komórkę, jak jedzie w delegację też sprawdzam czy był tam gdzie miał być i z kim, np. do firmy zadzwonię pod byle pretekstem, albo z żoną kolegi z jego pracy spotkam się na kawkę i już wszystko wiem. Konto mamy wspólne, więc wydatki też kontroluję. A już najbardziej mnie rozbawiła wypowiedź tej, co poszła do żony do domu, jakby do mnie taka przyszła, to po tej wizycie żaden by na nią nie spojrzał. A mąż poszedłby do niej, albo pod most, bo dom jest na mnie, on swoje mieszkanie sprzedał i włożyliśmy kasę w remont domu, Faktury były na mojego ojca, który ma firmę budowlaną, żeby było taniej :P Jeszcze płaciłby takie alimenty na dziecko i na mnie, że 3 etaty by nie wystarczyły. A gołodupca żadna z was nie chce prawda? Trzeba się w życiu ustawić i faceta też ustawić odpowiednio.

Gość gość
Nastepna rabnieta zona. Zaloz mu jeszcze kaganiec. W twoim zwiazku nie ma zaufania. Zwykla tresura kundla. Cieszysz sie ze kundelek stoi na dwoch lapkach? Myslisz ze twoj maz jest frajerem? Jak jestes wredna to i tak cie zdradzi oni doskonale wiedza ze takie torby szpieguja. Moze miec tajnego maila np. idiotka

Gość gość
Myslisz ze kochanki dzwonia na komorke? Hahaha Myslisz ze kumple go nie kryja?

Gość gość
Zaden kumpel nie wystawi kumpla chodzby r****l codziennie same najgorsze k***y z hivem. Hahahahahaha