Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po 6 latach dowiedzialem sie ze podala mnie jako ojca dziecka

Polecane posty

Gość gość
taaa fajne bajki a Ty telepatycznie uznales dziecko buahaha jak chcesz wymyslac to wymysl lepsze prowo tepaczku

Gość gość
no wiec skoro tak jest jak ta durnota z kafeteri pisze,to kobiety siedzicie na pieniadzach.wybierac nazwiska z netu i to te lepsze i wio po kaske:D:D zanim sprawdza minie pare lat........i nie martwcie sie o zwrot i nieudowodnienie ojcostwa,w koncu jestescie biedne i z czego macie oddac,a pomylki sie zdarzaja. matko czytajac te posty od niektorych-nie powiem ze w oczy szczypi ale i w dope.

Gość gość
jak facet umiera jak kobieta w ciąży jest i jakoś tez podają jako ojca. Więc to nie prowokacja tępaczko. W polsce niestety tak jest i tyle.

Gość gość
Ile kobiet jest w ciąży a ilu partnerów mieszka w uk czy innych państwach i one rodzą jakoś i podają ojca dziecka. x przyszla baba do lekarza co pani jest? jeszem z panem w ciazy......:D:D:D

Gość gość
gość jak facet umiera jak kobieta w ciąży jest i jakoś tez podają jako ojca. Więc to nie prowokacja tępaczko. W polsce niestety tak jest i tyle. ------- DOEDUKUJ SIE TEMPAKU NAWET NIE WIESZ O CO CHODZI

Gość Adddaa
Ja wierzę autorowi. Nie takie rzeczy się zdarzają. Ten przepis o 6-ciu miesiącach dotyczy tylko mężów a nie chłopaków. Przecież bycia chłopakiem można się np, wyprzeć a bycie mężem nie. Autorze zaszła koszmarna pomyłka, ktoś gdzieś popełnił błąd, ale na pewno nie będziesz musiał płacić na nie Twoje dziecko byłej.

Nie musisz się denerwować.Musisz udowodnić ze to nie jest Twoje dziecko,że o niczym nie wiedziałeś.Z jakiej racji bez Twojej wiedzy podała Ciebie jako ojca dziecka?!Sąd zleci badania DNA i sprawa się wyjaśni. Trzeba uważać na takie rury!

Gość gość
NO PEWNIE ZE WIERZYMY AUTOROWI mieszka w UK i priorytetem bylo zaczerpnac wiedzy i skonsultowac sie z kafeteria:D:D:D i po tych wyjasniajacych punkty i paragrafy radcow prawnych kafeteri autor zasnal blogim snem

Gość gość
Oczywiście, że tak jest moja kumpela urodziła 3 tygodnie temu a ojciec dziecka jest w Irlandii i jeszcze nie był w Polsce dopiero ma przyjechać teraz i jakoś normalnie jest podany jako ojciec.

Gość gość
No, ale to w takim razie ta laska jest taka głupia, że chce go wrobić dziecko? Co ona edukacje skończyła na podstawówce i nie wie co to są testy dna?

Gość gość
A jesli sie okaze, ze to twoje jednak dziecko? Moze twoja byla przechowywala gdzies twoja sperme i jak sie za toba stesknila to ja.sobie zaaplikowala? Rozne rzeczy sie zdarzaja w Polsce... :p

Gość gość
kretyni, żeby ktoś "został' ojcem musi być FIZYCZNIE w USC. Pogieło was, ze kazdy moze sobie isc i wymyślić ojca?? Sama nie mam ślubu i musielismy isc razem. Nie ma opcji, zeby ktos sobie mogl kogos tam wpisac.

Gość Adddaa
To do mnie z tym prawnym radcą kafeteryjnym ? 😠

Gość gość
Mylisz sie,ojcostwo mozna uznac także sądownie bez wizyty w USC i wnioskowac o wyrok zaoczny w przypadku niestawienia sie rzekomego ojca dziecka,i alimenty sad zasadza tez wyrokiem zaocznym wtedy! Wiec sie nie wymądrzaj jak nie jestes doinformowana

Gość gość
Moja matka taka sama sucz, podala typa na ojca. On byl w tym czasie w Kanadzie. Poniewaz nie stawil sie w sadzie ( rowniez nie wiedzial o sprawie) automatycznie matka sprawe o ustalenie wygrala i on "zostal" moim ojcem niestety, jestem zyjacym dowodem na to ze taki walki sa mozliwe.

Gość gość
masz 6 miesięcy od momenty, gdy dowiedziałeś się o dziecku na zaprzeczenie bądź potwierdzenie ojcostwa. To nie ma zanczenie, czy dziecko ma 6 lat, Ty dowiedizałes się o jego istneiniu teraz wiecd masz od tego momentu 6 miesicy na uregulowanie tej sprawy

Gość gość
Straszne ze taki suki puszczają sie byle gdzie i jak nie wiedza kto jest ojcem,potrafia niewinnego człowieka wrobić!nie ma na to jakichs paragrafów?wsadzili by parę takich szmat do pudla to moze reszta by sie ogarnęła