Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Gość turboula
pączek to zło z krzyżem do niego i wodą święconą proponuję. jakniepomoze mogę wystąpiś w charakterze egzorcysty.

Gość turboula
pączki można jeść tylko raz wroku żeby nietuczyły w tłusty czwartek. a dziś niejest tłusty czwartek. no chyba że jest a ja o tym niewiem ale to niemozliwe bo tłusty czwartek to nieoficjalne swięto wszelakiej administracji siedzą i żrą te ochydne pączyska bo kierownik częstuje bo pani krysi swoje przywlekła jeden za drugim obleśne wredna tłuste urzędniczki z tłustymi włosami siedzą i wpierdalają dziesiątki pąków bo żarcie pączka wten dzień usprawiedliwia że niepracują właśnie w tej sekundzie.

Gość turboula
jeszcze ktoś ma na coś ochotę?

Gość Kasiulamamula
Turboula jesteś boska!!! I racje masz placki to chwila przyjemności a potem patrzysz na te babeczki co w spodniach 36 rozmiar popylają a sama stoisz upokorzona w przymierzalni i jakaś wychudzona larwa informuje cię z lodowatą uprzejmością, że ' większych rozmiarów nie mamy,. I co warto? To ci szybciutko mówię,ze nie warto. Oj kurna przeżyłam już taki szok i depresja pozakupowa taka było ze nic nie jest tego warte. I te lustra wredne w przymierzalnisch...odkąd zniknęły wyszczuplające to czuje sie jak w gabinecie krzywych luster. I te świetlówki dzięki którym celulit to ja mam nawet pod oczami. Jednym słowem plackom mówimy zdecydowane nie!!!!!!! A jeśli chodzi o teściowe to jest straszne, ze ta zazdrość o miłość synka jest tak toksyczna. My na szczęście aktualnie mieszkamy daleko i widujemy sie raz na miesiąc lub dwa. Oczywiście my musimy przyjechać, bo ona sie nie pofatyguje. Kiedyś mieszkaliśmy bliżej i jeżdziliśmy częściej.

Gość Kasiulamamula
Ja mam mega ochotę na płaski brzuch i jędrną pupę.

Gość turboula
odmeldowuję się, bądźcie grzeczne. no chyba że niegrzeczne na innym polu a i wara mi od wszytskiego co nie na kartce. do jutra :)

Gość turboula
a ja na młodego chętnego faceta, pa

Gość Kamiska1986
Kocham Was dziewczyny. Bez Was nie dałabym rady, a Turboula jest przesuper!! Udało się, kryzys minął, jak sobie pomyślę,że te tłuste, smażone placki rozkładałyby się teraz w moim brzuchu tworząc kolejnego wielkiego kilograma, którego straciłam to aż mi sie niedobrze robi. Popijam zieloną herbatkę i się relaksuję.. :) miłego wieczorku dziewczyny!!

Gość Kasiulamamula
No jestem z ciebie dumna!!;)

Gość Kamiska1986
Cześć :) muszę, muszę się pochwalić :D szósty dzień diety - 3kg mniej :D chiałabym tak codziennie żeby było mnie troszkę mniej :) Miłego dzionka i jeszcze raz dziękuję Wam za mobilizację!!!

Gość turboula
brawo hura i hiphip hop! naprawde z***biście. gratulacje niekłamane. kurde strasznie bliskie mi sie zrobiłyście. Kamiska i kto mi powie że silna wolana nie czyni cudów.

Gość turboula
u mnie waga stoi jak zaczarowana ale już to kiedyś przerabiałam i się wtedy poddałam. ale zwami widze że może się uda, bo tak myślę że jak się niebędzie nadiecie to niebędzie wypadało wpadac na te forum. więc bedę walczyć. narazie pocieszam się że wchodze w stare spodnie skórzanei dziś z 4 facetów poniżej 40stki sie zamna obejżało czy obcieło więc jest chyba lepiej niz było. dziś mam basen aerobikowy spodziewam się że może baby na basenie zauważą że schudłam no zobaczymy.

a to i ja się będę chwalić ,u mnie 1,3 w dół,ale wczoraj w nocy mi było ciężko robilam dzieciom ryż na mleku taki słodziutki pachnący aż mnie skręcało tak miałam chęć na niego,ale się tylko herbaty ożłopałam,razem naprawdę raźniej,no bo co bym dzisiaj wam napisała,że się nażarłam,a wy głodujecie

Gość Kamiska1986
Ja tez jestem z Was dumna!!! Turboula- 8kg w dół to dopiero sukces :) napewno da się to zauważyć - a jak sama wspomniałaś faceci już sie za Tobą oglądają :) co będzie dalej, no no :) Oxydian- gratuluję silnej woli!! własnie najgorzej jest jeść na wieczór i po nocach. Mi też dużo daje herbatka zielona, którą niesamowicie polubiłam i jest teraz moją bliską przyjaciółką :) tak sie cieszę,że na sie udaje. A jak tam Kasiula? :) - Ty to masz dopiero motywacje :) podejrzewam,że jak Cię mąż zobaczy w tej zjawiskowej sukni, parę kilo mniej to zakocha się w Tobie na nowo!

Gość turboula
myślę że trochę kapusty niezaszkodzi ale uważaj na wzdęcie i brzuch jak przegniesz będzie bardziej bolał niż zwykle. w zeszłym roku trochę jadłam kapustki zamist ogórek pomidor. ale kiszoan jest tak słona że wodę zazniesz znów zatrzymywż jak przegniesZ.

Gość turboula
oxydia jestes tak chuda że 1,3 w twoim przypadku to poważny osiąg. gratulacje.

dzienki,mam zamiar dojść do 3x5 czyli 55,5kg tyle kiedyś ważyłam i dobrze się z tym czulam,tak sobie myślę że ta dieta wcale nie jest głupia je się dużo zieleniny ,ryb jaj i mięsa jak neandertalczyki normalnie

Gość turboula
to oxydian wcale niebezpodstawne stwierdzenie, że jak neardentale jemy. na jakimś inny formum czytałam kiedyś taką zajadłą dyskusje na temat wyższości diet białkowych na tymi dopuszczającymi produkty ziarnopochodne. i głównym argumentem po stronie białkowych było właśnie to że tysiące lat temu człowiek tak się właśnie odrzywiał bo nieznał zbóż itp i że to właściwsze dla nas homosapiens. w wyniku ewolucjii migracji na obszary chłodniejsze człowiek musiał wymyśliś jak podenergetyzować swoje menu i zaczoł uprawiać zboża w skrucie rzecz biorąc, współcześnie mamy owiel mniejsze zapotrzebowanie na energię zewzględu na tryb życia wymagający od nas coraz mniejwysiłku ztąd myślę że słusznie zwolennicy diet białkowaych wskazują nam dzięki nim właściwą drogę do pozbywania się nadwagi.

Gość turboula
od 56.4 kg do 72 kg to jest mój przedział prawidłowej wagi wg BMI więc jestem w górnej granicy, i wiecie co przy dolnej granicy niechciałabym być bo wedy moje piersi będa wyglądały jakpuste skarpety wiszace na kominku a na razie wyglądają jak skarpety w których są jednak jakieś prezenty. więc jeszcze tylko z 2 kilo chce schudnąć. no dobra góra 3. ale to pewnie niewyjdzie bo święta nadejdą i sie zacznie kombinacja alpejska ztym że pod górę.

u mnie się waha od 52 do 61 ,raz mi sie zdarzyło ważyć 50 jak córcia ssała 1,5 roku i caly tłuszcz ze mnie wyciągnęła ,ale wyglądałam jak patyk

strasz,nie szeroki ten zakres bmi,ja cycków tak czy siak za bardo nie mam więc mi wszystko jedno puszapy mnie ratuja

Gość Kasiulamamula
Melduję sie na posterunku! Kurcze dziewczyny u mnie lipa tzn jest spadek na wadze 63,8 kg czyli nie jest źle. Jednak jestem przekonana, ze zawalają mi te słodkie syropy, acc i theraflu bo tam czai sie złowieszczy cukier. Ale nie odpuszczam nawet jak schudnąć w 10 dni 2-3 kg i tak będzie super. Od rana miałam młyn. Mała do przedszkola ja na warsztaty z logopedii potem zakupy, gotowanie, apteka, musiałam tez zrobić rundę po centrum chandlowym w poszukiwaniu kostiumu na bal przebierańców. Dopiero teraz usiadłam i popijam leki. Podam na twarz! Ale jestem z was dumna i zazdroszcze!!! Ale to mnie mega mobilizuje. Mój zakres bmi to 55 do 74 kg. Teraz mam bmi 21 chciałabym równe 19,5 czyli 59 kg no max 58. Walka trwa.

Gość Kasiulamamula
Oxydian ja cycków tez raczej mam mniej niż więcej;) więc utrata wagi mi nie straszna.

Gość turboula
A WIESZ kASIULA ŻE NIEKTÓRE TE LEKI SA W WERSKI BEZ CUKRU NA JAKICHŚ ASPARTANACH I INNYCH SŁODZIKACH. czytałaś składy napawdę sam cukier tam? niemartw się ja bym natqwoim miejscu dla spokoju sumienia ograniczyła owoce, na którym ty dniu jesteś zalatana kobieto?

Gość turboula
garść rukoli pół puszki tuńczyka 1 pomidorki koktajlowe. wytrzymam do basenu? się nieutopię? jak zmdleje? a ratownik beznadzieja juz bym wolała żebymnie baba ratowała bo gość niewimjak prace jako ratownik dostal chyba brat deyrektora mosiru, hihi

Gość Kamiska1986
Już jestem:) ufff co za dzień... wyprowadziła mnie ta Pani tesciowa z równowagi i normalnie dostałam takiego wścieku,że zadzwoniłam do mojego małżonka który jest na delegacji w Łodzi ze sie wyprowadzam. Potem pojechałam na zakupy - obkupiłam sie w same zdrowe pyszności i wrociłam w nieco lepszym humorze. Zajrzałam do Was, moje dziewczynki i tez sobie obliczyłam BMI- waga idealna od 57.7 kg do 73.7 kg. Ja narazie dążę do 70 kg :) nie mogę uwierzyć ze sie tak zapuściłam :/ ale wiem ze w wasza pomocą wszysko sie uda :) hehehe może za pół roku byśmyy sie gdzies spotkały miedzy naszymi miejscowosciami:) fajne z Was kobietki :D

turbo mnie czasami rozbraja i doprowadza do ataków śmiechu,a jak się śmieję to może mi sie z deko tłuszczu spala,moja teściowa mieszka 15 km dalej za czesto jej nie widzę,ogólnie może być ,ale czasem też mnie wkurza

szkoda że ratownik do bani inaczej by ci sie ćwiczyło gdyby jakiś przystojniak spoglądał