Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Gość ewelinka233
Ja mam 79 kg a wzrost 164 :)

moja dobra znajoma w lecie zrzuciła z 10 kg i myślicie że ktoś jej powiedział coś miłego,miała problemy z tarczycą brała za małą dawkę hormonu ,sama na własne uszy słyszałam jak mówili że wygląda jak szczur albo że jej nos tylko został i po co się tak męczyła że niedługo nadrobi wszystko,ale teraz ma hormon dobrze ustawiony i się trzyma

ile byś chciała,żeby się dobrze poczuć?turboula jest tu expertką od diety turbo,ja tylko początkująca od kilku dni

Gość ewelinka233
Ja chce schudnąć do 50 kg do kwietnia jak myślicie uda mi sie?

Gość ewelinka233
Ja 30 kg planuje i nie poddam sie :) dopiero śledze tutaj ten dział i szukam diety dla siebie takiej trwałej bez efekty jojo :) musimy sie wspierać i zapisywać wyniki żeby było razniej. Od kiedy facet mnie odrzucił z powodu wagi zawzięłam sie mocno w sobie i nie poddam sie :) :) Tzn u mnie to też taki problem że mam tarczyce i dlatego przytyłam normalnie byłam szczupła wazyłam 60 kg od zawsze no ale od 3 lat taka waga mi sie utrzymuje w sumie to pofolgowałam sobie wieczorami z jedzeniem to tez i moja wina ale wiekszość to choroba. Facet mnie rzucił podczas 2 letniego związku dlatego że mam boczki no i co teraz poznałam gościa to też mnie odtrącił dlatego nie dam sie złamać:)

no to motywację masz,myślę że dobrze by było działać etapami i założyć sobie że będziesz chudła np po 5 kg w jakimś okresie czasu,turbo jest skuteczna i jak się będziesz jej trzymać bedzie ok

Gość ewelinka233
wiem a co to za dieta turbo :) gdzie o niej piszą?

Gość Kamiska1986
Witamy na pokładzie:) ja jestetm tutaj od tygodnia- 3kg mniej :) 172cm wzrostu i 88kg obecnie. Planuje 68kg :) podaj email to wysle Ci dietke od Turbouli - skuteczna:)

je się 6 posilkow głownie warzywa owoce mieso jaja ryby, musisz poszukać byl gdzies link ale poszukaj też w google,trwa 10 dni

Gość ewelinka233
ewelina.kir@o2.pl wyślij jak możesz ta diete :)

Gość ewelinka233
Ale super gratulacje! obyśmy sie w święta nie poddały i nie najadły :) a ćwiczycie jakieś sporty uprawiacie?

Gość Kasiulamamula
Hej dziewczyny. Uwierzycie, ze dopiero teraz miałam czas zwyczajnie usiąść na pupie?? Cały dzień taki zapieprz, ze szkoda gadać. Tak czy inaczej nie miałam czasu myśleć o jedzeniu a co dopiero zjeść. Tym bardziej mam nadzieje, ze odbije sie to na mojej jutrzejszej wadze. U mnie na pokładzie pełna mobilizacja;) tak sobie pomyślałam, ze nawet gdybym chudła tylko 100g dziennie to do ślubu schudne ponad 3 kg ;) jak dla mnie zajefajnie. Nadrobie braki w lektórze jutro, bo podam na buzie ze zmęczenia. A dziś wpadłem tak tylko żeby sie zameldować i zapewnić,ze jestem z wami i sie nie poddaje.

Gość Kasiulamamula
No i nie mogłam sie powstrzymać;) musiałam sobie was poczytać kochane!!! Witam nową koleżankę;) Ulcia ty sie nie martw ja od urodzenia schudłaś 20 kg i myślisz, ze ktoś mi powiedział, ze dobrze wyglądam??? Jawne żarty. No tylko mąż mi mówi, ze już szczuplutka jestem no nie ukrywam, ze sama sie cieszę bo dla mnie 63 kg przy 173 cm to nie małe osiągnięcie. A tak to nawet najlepsza przyjaciółka mnie nawet nie pochwali. No k...a wiadomo, ze człowiek robi to dla siebie ale dobrze jeśli ci ktoś kiedyś powie, ze są efekty i dobrze wyglądasz. Jak już to ostatnio usłyszałam od jednej znajomej ,,co zrobiłaś, ze tak schudłaś'' nie, ze dobrze wyglądam tylko co zrobiłam. A jak przymierzałam sukienkę, która swoją drogaą jest dość ciasna usłyszałam tylko '' już nie chudnij'' jak k...a wiem ze żeby wyglądała idealnie to te 3 kg powinnam jeszcze zrzucić. No wiem to a one tylko nie, po co i bez sensu.... Ale ostatnio usłyszałam coś bardzo prawdziwego na komplementy ( takie prawdziwe i niewymuszone) stać tylko osoby , które same nie mają kompleksów i nie czują sie gorsze od innych. Ja naprawdę, naprawdę sporadycznie słyszę komplementy. A ostatnio skomplementował mnie pewien Anglik właściciel sieci ekskluzywnych restauracji. Facet nawet mojemu mężowi powiedział, ze jest szczęściarzem, ze jestem piękna itp. No nie powiem kurde miło mi sie zrobiło jak nigdy! Ale żeby od koleżanki, siostry ba nawet mamy usłyszeć coś miłego.... Zapomnijcie! Więc kochane co wam powiem. Brak komplementów gdy ewidentne widać ubytek na wadze znaczy tylko tyle, ze zazdrość flądry zjada. I kurna dobrze;)

Gość Kasiulamamula
P.s mogę bredzić z wycieńczenia;););)

Gość turboula
Kochane jesteście. witam Ewelinkę. trafiłaś bejbe na naprawe fajne laski, czyli nas hihi. znami ci się uda. masz fajną nasę startowa takajak był podkreślam była moja. więc powieć tak 10 schudniesz zpalcem w nosie, a potem będzie juz gorzej bo powoli. ale na tej diecie naprawde da się żyć po piewrzej turze apetyt praktycznie znika może tylko prze okresem troche daje osobie znać. jak będziesz Ewelinka miała jakies pytania to wal śmiało. x dziewczyny macie racje zawiść ludzka tak jak i podłość niezna granic. ale co jest z tymi matkami właśnie mnie to zastanawia sama jeastem mama pięknej córy i kilka razy dziennie jej powtarzam z zachwytem ż ejest piekna ładna śliczna zgrabna wyjątkowa madra itp. robie to bo od mojej mamy tego mi zawsze brakowało do tego stopnia, że z kompleksów dopieromoje własne macierzyństwo mnie wyciagnęło. i jak patrze wstecz to niczego mi urodowo niebrakowało piękna dziewczyna byłam le te niskie poczucie własnej wartości niewiem czy mi życia lekko niezrujnowało bo przeznie jestem nieztym z tym facetem co powinna, ale to już inna długa historia. mama mnie kochała i kocha bardzo czemu nie umacniała mego poczucia własnej wartości? bo sama jest dużo piekniejsza odenie za młodu wgle była zjawiskowa jak aktorka. ja jestem od niej inna trochę do niej trochę do ojca podobna ale zwłaszcza w okresie dorastania tak potrzebowałam jej aprobaty dla własnego wyglądu i jej niedostawałam. dziś to samo. przytyłaś, schudłaś ale źle wyglądasz. ta szminka cie postarza. zakrótka ta spódnica ludzie sie będę z ciebie śmiali (a sam lubi ekstrawaganckie stroje).ehhh

Gość turboula
a teraz będę się chwalić. wczoraj byłam na hipsterskim koncercie fajen tańce były poszalałma z bratem oj poszalałam. 4 browary w tym jeden przeniczny który do teraz czuje w życiu prszenicznego niebęde juz pić. a dziś na wadze piekna 70. cudown niemogę sięnapatrzeć, więc bojąc się że moze zaraz przytyje bo ciocia przyjeżża w przyszłym tygodniu więć na bank mi cos doskoczy , dzis wstrzeliłam się w takzwana sukienke docelową musicie ją zobaczyć poprostu musicie.http://ivvi.pl/strona-glowna/mini/czarna-sukienka-bodycon-gorilla-styl-rihanna/

Gość turboula
tak się właśnie na podlasiu ubierają urzędniczki skarbowe do pracy.hihihi jak są na kacu.

Gość turboula
i masz racje Kasiula obcokrajowcy jakoś częściej komplemuentuja niż krajanie. kwestia otwartości? nie poprostu brak właściwej polakom i najbardziej polkom zawiści.

Gość turboula
i jak idzie o komplemety to jestem taka wspaniała, że nawet jak kogoś nieznam a coś mi sie u niego podoba to nieomieszkam mu tego powiedzieć. w skalepach jak sie baby wachają co kupić przymierzaja coś to się zawsze wtrącam i doradzam wczym lepiej argumentując czemu. może jestem j******a może to denerwujące niewiem. a wogle zakupy kocham ale solo nielubie w towarzystwie,

Gość turboula
a i ta cena zatą sukienkę w tym linku to zdzierstwo dużo taniej zania dałam na areyuofashion a można jeszcze taniej ja na alegro kupic.

Gość Kamiska1986
Piękna sukienka,też taką chcę !! :) ale musze poczekać jeszcze troche kg musi zlecieć w dół :(

Gość turboula
myślę że niema leprzej motywacji niż chłopy i ciuchy. konkretni spersonalizowani tacy, których wzięłyśmy na celownik i konkretne ubranka te leżące w szafie i czekające aż ich pani sie wylaszczy.

sukienka z******ta,nie pożryj jakiegoś biednego petenta,ja mam kilka upatrzonych w reserved też czarnych obcisłych,wczoraj widziałam się z kilkoma znajomymi i tez ani mru mru,dowiedziałam sie tylko że mi włosy urosły,jakbym nie wiedziała o tym,zobaczysz niedługo szósteczkę z przodu na wadze

ja dziś do spodni musialam szukać paska bo mi spadały,a kiedy je kupowałam były dopasowane,normalnie super

Gość turboula
a ztymi facetami i odchudzaniem to wydaje mi sie jest tak,że niechodzi o to że im sie szczuplejsze bardziej podobamy, tylko to my jak już jestesmy szczuplejsze mamy więcej wiary wsiebie bardziej siebie same kochamy więc nam łatwiej o tych palantów zawalczyć odważniejsze jesteśmy i nieboimy się wypinac tego co trzeba. i tu do ewelinki jeśli jeszcze do nas wogle wpadnie, jeśli ty wierzysz w to że c***anowei c***oziękowali zawspółprace zewzględu na twoje krągłości to dobrze się stało bo to muszą być mielada pustaki. przepraszam może jak się wnich kochałaś to tego niezauważałaś. albo problem z tymi panami tkwił wczymś jednak innym. ale znami schudniesz, uwierzysz bardziej wsiebie i zdabęziesz każdego samca którego zechcesz. wcale niedlatego ze jestes chudsza tylko dlatego że będziesz czuć sie piękniejsza. wszytsko siedzi w głowie.

Gość turboula
hej oxy,ale w reserved maja takie małe roamiary? ale jestem zaczepna dzis sie prosze normalnie o guza ale to przez tego goryla hihi now tej kiecce czuję żemoge wszystko. wogle zauważyłam że rzeczy z printem jakiegoś drapieżnego zwierza dają mi jakąś siłę. latem niemogłam wyleźć z sukienki z pieknymi wilkami na przodzie. atawizm jakiś chyba. że niby jestem przebrana za drapieznika więc mocniejsza w stadzie sie czuje???

przecież widać ze to samiec alfa i lepiej mu nie podskakiwać,mojemu T podobam się i pare kilo grubsza i parę chudsza,to naprawdę siedzi w naszej głowie i odchudzamy się dla własnego lepszego samopoczucia,zawsze lepiej sie wygląda w lustrze,można sie uśmiechnąć do tej szczupłej laski,w rozmiar 36 wchodzę ale się nie dopinam hi hi