Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Gość Kamiska1986
Może Ulka musi zmienic basen :P przynajmiej mialaby kogo gdzie indziej ogladac:)

Gość Kasiulamamula
Ja dopiero 3 dzień. A słodkim był tylko we fluimucilu. Theraflu i acc są na cukrze niestety. Zrobiłam rosół zjadłam udo bez skóry i wypiłam trochę bulionu bo czuje się naprawdę podle. Musze się jakoś do pożądku doprowadzić.

Gość Kamiska1986
Kasiula - taka pogoda i taki czas na choroby... współczuje... ale rosołek napewno Ci troszkę pomoże :) ja obecnie piję zieloną herbatkę i kończę z jedzonkiem na dzisiaj (zaparłam się i po 18stej nic nie jem). W sobotę jadę na piąte urodzinki siostrzeńca...ale raczej się nie przejmuję jedzeniem bo mi już przeszły jakieś "ochotki" :) za plackami nie przepadam, a sałatki zawsze można zjeść tylko troszeczkę :) a Wy macie jakieś plany weekendowe?

Gość Kamiska1986
Aaaa Turboula-przypomniało mi się. Ja też mam dość spory biuścik :) i obecnie wsmarowuję w niego serum do biustu aby po diecie za bardzo nie obwisł. Jak chcesz wyślę Ci nazwe na pocztę,żeby nikt mnie nie oskarżył o rozpowszechnianie reklam na forum :D

Gość Kasiulamamula
Ja mam w planach babski wieczór, połączony z przymierzaniem sukni;) dla mnie to spore wydarzenie bo do psiapsiulek mam ponad 300 km. Tak więc pakuje się i jade na 2 dni) sama;) ;) ;) Mąż ma taką prace,ze przeprowadzimy sie co jakiś czas. Ma to swoje dobre i złe strony . Która z was jest z okolic Krakowa? Bo prawdopodobnie w przyszłym roku przenosimy sie właśnie do Krakowa.

Gość turboula
hej dziewczyny, no słaby ten ratownik wczoraj się przyjżałam. docholery jak facetowi sie włosy widocznie przeżedzaja to powinien sie golić czy strzyć maszynka na prawie zero. anie z przeświatami gorzej niż starsza kobieta bez rstrogenów, łazić. oblech ten ratownik. ale z wygody niezmienię basenu i tak lubie tećwiczenia. zwłaszcza że waga dziś drgnęła i pokazała okolice 70 kg więc mimo że gardło mnie jakosboli to cała szczęśliwa jestem.

Gość turboula
jakbyście zlocik w Krakowie robiły lub w Poznaniu to chętnie przyjadę mam tam dobrych przyjaciół żeby sie zatrzymać i upiec 2 pieczenie przy jednym ogniu. a włykend zamierzam zejść z diety tak tak bo to juz będzie końcówka 3 tury i nalezy misię mała przerwa. w sobotę mam andrzejki u znajomego andrzeja. i zobacze co tam andrzejowa gospodyni zapoda. może będzie można być wiernemu białkom i warzywom? to sie postaram jedynie ilością pogrzeszyć. ale jak wszytsko będzie z czymś czego nie można na diecie to trochę popróbuję. w niedziele pewnie będę miała takie wyżuty sumienia że znowu będę na diecie.

dzieńdoderek,ale mamy paskudną pogodę za oknem fuuuuu,ja jesrem z okolic Lublina,miał podobno padać śnieg a tu jakas mżawka zacina,dziś na wadze 5 się wkoncu pokazała,co prawda było 55,9 ale zawsze...,motywacja jest

Gość turboula
kasiula a ty natym panieńskim to będziesz dietować czy nie? może się uda? oxydian to ile ty zamierzasz jeszcze schudnąc bo juz widz wynik fajny około 2 kg? ci ubyło?

Gość turboula
kurde ja niby jestem bliska celu swego. ale mam taka starsząbabkę w pracy która mam wrażenie że dobrzemi zyczy i szczerze radzi, że jeszcze z 5 kilo powinnam schudnąć. to to jeśli mam ważyć 65 kg to by było ok? ale jak ja na tważy będe wyglądać? cycki znikną na bank. lubie swoje smętnie spoglądające wdół cycki.co robić co robić filipinko poradź? ale ja głupia przyjda święta i uratuja moje ccycki przed zakusami powrotu do wagi studenckiej. ale ty chuda jestes oxydian boże rozmiar 0 chcesz osiągnąć chyba.

Gość turboula
Oxydian a daleko od Lublina mieszkasz? strasznie fajne miasto 2 lata temu na zjeździe olimpiadzie skarbowców tam była bardzo mi sie podobało dobry klimat tanio w knajpach i zakochałam sie w perle perełce perełczuni do dzis jak w sklepie mam kupic piwo to zawsz wybieram perłę. a perła summer i winter mniam uwielbiam to jedyne piwa smakowe na rynku które sie nadaja do picia.

Gość Kamiska1986
hej dziewczynki!! czytam i czytam i widzę,że przedemną jest jeszcze długa droga, a Wy już prawie finiszujecie. Gratulacje, naaprawde!! Ja jestem z okolic Krakowa:) to zlocik moze byc :D tylko mma jedna prosbe...poczekajcie na mnie az tez osiagne swoj cel- podejrzewam ze do dwóch miesiacy moze to nawet potrwac :/ no cóż 20kg w dół to nie lada wyzwanie :/

ja w piątek mam zaproszenie na oficjalną imprezę z wójtem starosta itp z okazji otwarcia nowej drogi,sama nie wiem czy isć czy nie napewno będzie drętwo a żarcie typu bigos też pewnie będze

Gość turboula
jesteś i tak wątlutka więc mała miseczka bigosu ci niezaszkodzi.

Perła rządzi! ja jeszcze z pół kilo,tylko problemem będzie to utrzymać,ale zaczynam być zadowolona,jak się wczoraj przyjrzałam to już trochę widać, pójdę zaraz coś przymierzyć co kiedys było przyciasne

Gość turboula
to ty przymierzaj a ja zjem.

Gość turboula
no moim miernikiem jest taki sarafan skórzany obcisły bardzo mini. no jeszcze go niemierzyłam jak niezaponę to dzis lub jutro zmierze. ale niesądze żeby był efekt wow. już niepamiętam ile musze ważyć żeby sie wnim ludzom pokazać ostatnio to go nosiłam z 4 lub 5 lat temu

jest o niebo lepiej,nie muszę już brzucha wciągać,zostalo trochę lużnej skory ale wiadomo

Gość gość
Na świetne ćwiczenia odchudzające zapraszamy na www.wrytmiekobiety.pl/exercise :)

Gość turboula
jesteś o rok młodsza odemnie urodziłaś dzieci, jak możesz niemieć trochę luźnej skóry? ja mam dużo luźnej skóry ale wmiejscach łatwych do ukrycia i uważam że niejest wcale zemną tak źle jakmogło by być. domyślam się że masz super sylwetkę.

teraz juz nie mogę narzekać,tak sobie myśle że jeszcze tylko parę dni diety i trochę ćwiczeń i będzie suuuuper,dziwię się ze udaje mi się powstrzymać od słodkiego,a na prawdę lubię... nie napisze co żeby nie robić smaka

Gość turboula
ale schudłaś!!!

Gość turboula
oxy =ja schudłam już prawie 9 kilo i nikt niezauważa z takich osób niewtajemniczonych. tylko ta jedna kolezanka co wie że sie zmagam mowi że ładnie wygladam, ale ani mąż nic nie gada chociaż on mnie praktycznie niezauważa więc sie nawet niespodziewam pozatym jak stwierdził ze wmoim wieku dupa już zawsze będzie gruba to żebym i z 20 cm w biodrach schudła to mi nie powie żeby przypadkiem niewyszło na moje. lwy morskie na basenie tez żadna nic niepowiedziała. p***y tłuste zawistne.

Gość turboula
ty wiesz co to jest 9 kilo? ja nieważyłam 179 kg tylko 79 kg. sama widzę a nikt nic niemówi. etam wkońcu to dla siebie robię, ale to potwierdzenie by sie z czyichś ust przydało. niby wszyscy walcza z waga cały czas teraz baby chłopy grube chyde że i tak zagrube, a nikt niewspiera tyko jak juz ktos zauważy to grymasi, że apoco tak się katujesz i tak wyglądasz lepiej niż ja, albo a trzeba było wcześniej tak wpierdalać, albo źle na buzi wyglądasz jużprzestań sie odchudzać no zjedz no zjedz i buch mi pod nos jakieś żarcie z textem powąchaj sobie. no takie mam obecnie w pracy toważystwo. jezu.

Gość Kamiska1986
Masakra - te zawistne kobiety, ta zazdrość,że masz siłę walczyć o siebie. Ja osobiście tego nie rozumiem. Każdy jak tylko chce to może zacząć walkę z nadwagą. I wg mnie skutki tej walki tylko motywują do dalszego działania. 9kg to nie mało- napewno jest zauważalne, tylko te babska z Twojej pracy zazdroszczą. Niestety tak już jest,że ludzie potrafią głównie narzekać i zazdrościć. Zero wsparcia, bo Tobie się udało a im nie. Amen :D

no przecież 9 kg to na bank widać,napewno z zawiści nikt nic nie mówi,a jutro to chyba pojdę na ten bankiet bo wlaśnie się dowiedziałam że ma byc udko ziemniaki i surówka,coś tam podłubać mogę na talerzu i udawać że jem

Gość ewelinka233
Hej kochane moge dołączyć do was?

Gość ewelinka233
Chce z wami wystartować i abyśmy sie wzajemnie wspierały piszcie z jakiej wagi startujecie bo nie jestem w temacie :)