Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Bóg zapłać,aja nie mam brylantów łeeeeeeeeee,a moja córcia ma ze 7 dziurek w uszach,sama jej ze dwie zrobilam,a wczoraj sobie wymyślilam że też sobie jedną dorobię,bo zapuścilam sobie ostatnio włosy i mogę już sobie robić koczka,więc fajnie by coś nowego na uchu wyglądało

Gość turboula
to nieboli jak sma robisz?

nie bardziej niż u kosmetyczki,piję dziś hektolitry herbaty,ale mi już trochę lepiej

Gość Kasiulamamula
No i usiadłam dziewczyny na du...e Podam na pysk. A jeszcze kuchnie musze zgarnąć kuchnie. No i pranie wstawić. Oxydian ursynów to bliziutko mnie;) Odnośnie jeansów to ja tez jestem ta dupiata Irak kupuje spodnie to najsześciej po kilku przymiarkach wpadam w czarną rozpacz. Odnośnie sukienki to pewnie jej nie kupię bo bym sie spaliły ze wstydu gdybym miała w czymś takim pokazać gdziekolwiek. Smutne to... Kurde te norki to tak wyszły przez przypadek. Sukienka w kolorze szampana i szukałam etoli. Żaden kolor idealnie nie pasował i stwierdziłem, ze jak mam jakieś sztuczne futrzyska kupować które założe raz i które nawet mi sie nie podobają równoległe już biszkoptpwe norki. Może i są ciemniejsze ale tak jak Ulka napisałaś jak wyjdę z kościoła to narzucenie norki i założe rękawiczki . Myślałam o mufce, ale to już przesada. Ulka gratuluje 6 z przodu. Ja marże o 5. Trzymajcie sie ciepło, ja uciekam do pracy.

to kiedy dokładnie ten wielki dzień?ja dziś już spoko sie czuję tylko apetytu jeszcze nie mam, ,jedyny plus choroby

Gość turboula
no siedze i wp*****lam mmsy zróbie coś zemną nerwy niewytrzymały a dostałm właśnie słodyczowa paczkędla dziecka zpracy k***a wyciągnęłam te mms bo mnie ktoś bardzo mocno w*****ł i jem.

no dziecko objadać! no wiesz co!a jak cię ktoś wku... to go opieprz i nie żryj

Gość turboula
bo skleiłaś wyrazy i wyszła nazwa żeńskiego nażądu rozrodczego zewnętrznego

Gość turboula
kurde rozpędziłam się i momo bardzo ostrego aż zabardzo opiedolenia tej osoby dalej żrę. 100 gram 500 kl. jescze nieskończyłam ale już blisko. jestem beznadziejna

Gość turboula
dziewczyny musicie zobaczyć jak jeszcze niewidziałyście parodię my słowianie doniu i cleo w wersji męskiej.

Gość turboula
cięzki łykend pokłócona ztymi których kocham anie powinnam ich kochać. w niedzile robie wyżerkę mega niedietetyczną taką szwedzka kolację ztradycujna zapiekanka zkaszanki i piure ludzie się dopominaja bo zawsze wgrudniu taki wieczorek z bergmanem wtle urzadzam. i żreź będa to pewne. więc moja 6 zprzodu może wróci tuż przed świętami amoże nie. ale od poniedziałku na bank znowu i jeszcze jestem na diecie. wiecie co mnie zastanawia i dziwi bo ciągle niemoge uwierzyć że mój mąż to zemnie nigdy niekochał to juz dawno wiem ale żejest małostkowy i zawistny i mi zazdrości sukcesów wodchudzaniu. wczoraj mu powiedziałm że juz mam 6 z przodu bo 69 to on nawet niewie co to jest. a on że to juz wkońcu moze skończe sie odchudzać. jakby mu to cokolwiek przeszkadzało itak mu 3 posiłki + do pracy kanapa gotuję jemu i córeczce, których niejem zakupy też podnich buły kiełbasy itp . co mu wisi że ja chudnę boi się że jednak ktoś się może połasi jeszcze namnie? raczej nie prędzej zazdrości że on ma jeszcze parę kilo nadwagi aniema dość samozaparcia żeby sie tego pozbyć narcyz jeden. tak mnie k***a namawia ciągle żebym przestała się odchudzać. same wiecie ja ciągle jestem kawał kobiety i tu o moje zdrowie troski wtym niema. w*****a go też że ja przez to że chudsza to szczęśliwsza jestem bo mi po pijaku strsznie o byle co do******la czepia się żebym tylko za szczesliwa niebyła. zbyle g***a potrafi mi pranie mózgu zrobić i wyrzuty za coś co sam powinien dopilnowac albo zrobić. zawistny nienawistny cały on.

Gość turboula
czemu go tak boli że ja szczęśliwa czasem jestem? no to pewne bo zauważyłam że wtedy jedziepomnie jak po łysej kobyle. robi wszytsko żeby mi dopiec jak najmocniej a jak próbuję zachować fason trzymać się że sie niedaję wyprowadzić zrównowagoi , rzeczowo dyskutuję grzecznie bez sarkazmu mu odpowidam to go to jeszcze bardzej rozjusza że nieidziemu to znęcanie sie że opór psychiczny stawiam i sięga wtedy juz po ostateczności dopieka mocniej i mocniej zaczyna się irracjonalnych rzeczy czepiać aż osiągnie cel doprowadzi mnie do historii drżenia rąk, płaczu bezsilnosci ostatecznej. on zarabia oczywiście dużo więcej odemnie a próbuje żeby mi dopiec pozbawić mnie tych moich marnych groszy każe sobie za wakacje oddawać na rachunki sie składać jakbym obcym czowiekiem w jego domu była oco mu k***a chodzi? on mnie nienawidzi za to że zdecydował się zemna być jednak że myślał żemnie kocha a niekochał. moim zdaniem on niejest zdolny kochać innej krwi kobiety , nie matki nie córki niesiostry.

Gość turboula
a i wlazłam w swoje najciaśniejsze dżynsy już mój max juz ciaśniejszych nieprzchowuję. dupa w nich jak szalupa ale pamiętają naprawdę dobre chude czasy choć wtedy były mniejopięte momentami. ale teraz na upartego gdyby nie krój niezbyt modny można by w nich iść do ludzi. trzymam je ze względów pomiarówych i semtymentalnych juz tylko. jezu niepotrafie sobie wyobrazić jakbym wyglądał jakbym ważyła tyle co wy dziewczyny. tzn. w życiu tyle kiedyś ważyłam na studniówce troche na studiach ale ciało młodsze i tważ i to wszytsko inaczej się rozkładało jakoś. nie ale ja aż tyle niechce cycki mi znikną zupełni juz są dużo mniejsze i obwisłe. nie jeszcze tylko z 2 kilo zapasowe takie i starczy. oczym mowa zrezszta poświętach będzie znowu walka długa i żmudna o 6. więc niema co tu dzielić skóry na niedźwiedziu.

Gość turboula
i wiecie co jest przerażające że wtedy za tych chudych czasów myślałam że jestewm gruba, bo biodra szerokie bo tważ nie jak u harcicy tylko zkwałakiem policzka. a teraz się ciesze że mi 10 kilo więcej się udało wymęczyć i radość z tego wielka a zaczasów 55-59 kg kompleksy i ciągły brak satysfakcji z tak naprawde mega wyglądu. głupia byłamjak but. dziewczyny wy piękne laski jesteście. oxy a ty masz małżowiną na chrząstce przekutą? to boli niewiesz?

Gość turboula
to ja sie odmeldowuję życze w łykend wytrwałości. jedzenie jest niewarte tych wyżutów sumienia. ja bedę grzeczn przyżekam za te mmsy. trochę kaszankowej zapiekanki spróbuję ale łososc iśledź też będzie więc to będę jadła. a do picia drinki ze spirytusem hihi mam pyszmy kradziony a kraDZIONE NIE TUCZY!

Gość Kasiulamamula
Kurcze Ulka tak siedzę i czytam i sie zastanawiam co sie dzieje z ludźmi po latach małżeństwa. Kurcze może nie powinna tego mówić przuszła panna młoda ale gdzie nie spojżeć to małrzeństwa sie walą. Ludzie sie zdradzają, oszukują, przestają się szanować, rozmawiać ze sobą. Zaczyna sie odgrywanie ról mąż, żona, ojciec, matka itp... Kurcze jak ja sie tego boje!!! Cholera kiedy bliskość zanika i pojawia sie bycie ze sobą dla,, wyższych idei'' dzieci, hipoteka, zwykła wygoda. Kurde Ulka nie chce mi sie wierzyć, ze przed ślubem nie kochalaś tego chłopaka a ten chłopak nie kochał Ciebie. To tak w ramach filozoficznych dywagacji;) A odnośnie m&msów to wstyd!!!! Wstyd !!! Kurde kara musi być!!!

tak mi się smutno jakoś zrobiło....czytam i zaczynam doceniać to co mam,pomijając tę sytuację sprzed 1,5 roku jestem szczęściarą

Gość Kasiulamamula
Jak tam dieta? Ja trwam i mam nadzieje ze się kurczę ;) jutro ostatnia przymiarkach sukni. Trzymajcie kciuki!!!!

no u mnie super ,zwłaszcza po 3 dniach głodowki,wczoraj w szkole mieliśmy wigilię i zjadlam troche ryby po grecku i śledzi,teraz to wlasciwie muszę się jedynie pilnować żeby nienajeść się czegoś slodkiego zwlaszcza w święta,a w wadze mi bateria siadła :)))

Gość Kasiulamamula
Oxydian ty to leć kupić baterie bo na 100% już jesteś mega fit. Ja wczoraj trochę sobie pofolgowalam. Nie jakoś tragicznie ale jednak. Nie waze sie bo okres dostałam i napuchnięta jestem. Dziś od rana 2 mandarynki. Potem w planie jajko, jakiś śledzik i kończę z jedzeniem na dziś. Cholernie oxy ale mnie tą głodówką zainspirowałaś ;) ale wiem wiem u Ciebie to przymusowa głodówką była.

Gość Kasiulamamula
No bardzo proszę. Podam adres;) cholercia jeszcze 2kg!! Jak to zrobić??

odwaliło mi zupełnie i se zrobilam tego kolczyka,w piątek,już mi się zaczyna goić,przed 40-ką tak się dzieje,jeszcze się ukrywam,bo ucho trochę spuchnięte,ale już prawie nie boli

Gość Kasiulamamula
No wariata:):):)

Gość turboula
hej kochane, a jak przymiarka sukni wypadła? oxy chora byłaś? w niedziele pojadłam ale znów dzis grzeczna i pokutuję. a miłość to piekielny pies jak napisał poeta.

Gość turboula
zazdroszcze aaaa ja tez chce? a wktórym miejscu? sam przekuwałaś? oxy

jelitówke złapałam,a se sama przekułam,muszę sobie jakiś ładny kolczyk sprawić

Gość turboula
ale wktórym miejscu małżowiny zrobiłaś?