Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filiżanka z porcelany

Chudniemy od listopada START

Polecane posty

Gość turboula
ja sięsprcjalizuję w wybijaniu zgłowy zachciewajek na niedozwolone jedzenie więc jakby co to mów naco masz chcicę aja ci to obrzydzę skutecznie.

Gość miesiąc za mną
hm.. tak sobie myślę że skoro mówisz że straciłaś z nim najlepsze lata to może nie warto dalej ich tracić i jeśli wiesz na 100% że z tym człowiekiem nie chcesz już być to może faktycznie pomyśl w końcu o sobie jak można tyle czasu czuć sie niekochanym przez kogoś ciężko jest żyć z kimś kto mówi ,,ciesz się że z tobą jestem,, dlaczego to ty masz sie cieszyć jest miliony facetów na świecie którzy marzą o kimś takim jak ty nie zaąłmuj się tylko walcz o swoje szczęście. co do diet takich kartkowych to ja po prostu nie znam się na tych dietach nie wiedzialam jaką zastosować a o tej mż tyle sie naczytałam ze niby dziewczyny chudna że na nią się zdecydowałam skoro mówisz że to dobry wynik to może faktycznie tak jest... może po prostu mam dziś gorszy dzien...

Gość miesiąc za mną
:) wcześniej piłam bardzo dużo pepsi np brakuje mi już jej jadłam chipsy pakami byłam starsza na weselu i jak oglądałam film to popatrzylam na siebie i pomyślałam ,, to ja nie no klucha troche wczesniej sie oszukiwalam ze niby spoko jest ale coraz częstsze docinki znajomych i męża niby żarty ale dały do myślenia swoją drogą może faktycznie dobrze jest na jakimś forum sie zapisać bo to pomaga

Gość Kasiulamamula
Kurde Ulka '' ciesz sie ze z Tobą jestem'' kurcze i tak zawsze było?? No nie wierze!! Chyba bym palanta zabiła! Nas strasznie dobija codzienność. Tzn mąż robi karierę... Ja jeżdżę za nim po Polsce, siedzę w domu i wychowuje dziecko. Staram sie robić coś dla siebie, żeby nie stać w miejscu. Myśle o studiach podyplomowych, w nowym roku zapisuje sie na angielski, myśle o otworzenia firmy z koleżanką, robie kursy, ale zobaczymy. Musze robić coś dla siebie bo zwariuje. Niby nie mogę narzekać. Naprawdę. Jak pisałyście o brylantach to asz mi głupio było sie przyznać bo na święta wybrałam sobie pierścionek... No ale męza nie ma dużo i często a ja jak ta Penelopa siedzę i czekam. Kurcze tez sie czasem denerwuje, ja tu na mapie zasuwam a tam asystentki popylają w szpileczkach. A męża mam niestety niczego sobie. Czasem wolałabym, żeby był niski i gruby ;) Haha...

Gość turboula
można powiedziec ze dojżałam juz do dezyzji wewnętrznej rozwód mentalny juz dawno za mną ale ciągle boję się to panu mężowi zakomunikować. a pozatym córa nasz. jak pomyślę że jej roz******lam rodzinę to jest argument powiem ci dlamnie numer 1. tka jak mowie pan królowa lodu jest dobrym kochającym tatą.,że by był sk***elem nieinteresującycm się dzieckiem to dawno juz bym zapomniała jak wygląda. kocha mocno naza córke do tego stopnia że obawiam sie że chciałby mi ja zabrać. no wim ze przejedzie mnie wlacem podczas rozwodu, posypie sola i będzie po tej mokrej plamie pomnie skakał aż ślad na ziemi niezostanie. to pewne. i t nietyko mój strach on mi juz powiedzial parę takich rzeczy wtym roku na mój temat, że to pewnik.

Gość Kasiulamamula
Miesiąc a ile masz wzrostu? 6kg w dół to już sporo!!! Mi narazie dopiero 3 zlecialy:( zaczynałem właśnie z 64 kg.

Gość turboula
to jeśli omnie chodzi to mogłabyś byc spokojna ja gustuje w brzydkich s*********h. lubie młodszych dobrze ubranych najlepiej bez wlosów na głowie hihihi. niemartw się albo się martw. powiem ci że nawet jak sie mocno mazkocha to niewyklucza zdrad nawet romansów długofalowych. faceci są poprostu straszni. oni potrafia żenić sięzmiłości i z premedytacja przysięgac ci wierność i uczciwość wiedząc że za tydzień prelecą kochankę. oczwiście niewszyscy i nie mój maż ale k***a grunt to zaufanie i miłosć jak jeast to jest z***biście. ale czyjnosc na poziomie minimalnym jest potrzebna.

Gość Kasiulamamula
Ulcia tez jestem mamą jedynaczki i dziś wiem ze córka to dobro najwyższe!!! I rozumiem cię w100%. Tez bym potrafiła bardzo wiele znieść dla jej dobra. Na twoim miejscu znalazłabym kogoś kto by mi rekompensował braki emocjonalne. Poważnie, wiem jak to brzmi ale jeśli nie masz siły na rozwód narazie to nie rób nic na sile. Moja najlepsza przyjaciółka była w związku z facetem od 15 roku życia. Potem ślub i 20 lat małżeństwa-pomyłki. Nie miała siły na rozwód,nie umiała podjąć decyzji. Poza tym syn miał doskonały kontakt z ojcem. O facecie można było powiedzieć tylko to ze był dobrym ojcem. Poza tym zdradził, nie pracował, nie szanował na koniec okradł i za kasę zony młode d**y zabierał do moteli... Ale przyjaciółka znalazła sobie kochanka. Po trzech latach romansu była zdecydowana wnieść sprawę o rozwód. Z kochankiem już nie jest ( to był facet który był na tamten czas). Teraz ma chłopaka;) zakochanego w niej po uszy. Ona ma 47 lat i mówi ze teraz wie ze żyje. Poza tym śmieje sie ze po 40 dowiedziała sie dlaczego ludzie tak sie aferują seksem;)

Gość miesiąc za mną
165cm wiesz mówią że im wieksza waga tym szybciej spada ale czy to szybko no gdyby w drugim miesiacu był taki sam wynik to by bylo już dobrze ale na święta chce dać sobie dyspense więc wątpie szczeże w to a jaką dietę stosujesz? ula mam wrażenie że boisz się swego męża i masz przez niego jakieś bardzo niskie poczucie wlasnej wartości a kim on jest z zawodu jeśli można spytać wiesz on ci to mowi bo chce żebys wiedziała że on jest tu panem i władcą ja rozumiem że kocha córeczke wasza i wogóle ale nie możesz całe życie sie męczyć może spróbuj z nim porozmawiać... newiem jak dajesz rade to wytrzymać rozumiem żę ze względu na dziecko z nim jesteś ale skoro kocha wasza córke to chyba nie bedzie chciał was rozdzielic tzn ciebie i córki...

Gość turboula
nowa , niepatrz na kasiule mamule to lachon przed ślubem. ale ją lubię. Kasiula ty powoli chudniesz boniemasz zczego zrozum. czemu ja powoli chudnę?? 69 toż to pasztecisko że hohoho. a poświętch będzie podwójnie obtłuszczone pasztecisko.

Gość turboula
pewnie że się go boje bo jest dlamnie wredny gratis to co dopiero jakbym mu powiedziała won i dziecko zostaje zemną. e tam kasiula mamula masz rację podoba mi się przykład koleżanki 47, też tak chcę. no mój niestety sumienie pracuje ambitny kierownik prawni adm. publ. on zarabia, ja na waciki jeno. a i tak najchętniej by mi zaberał 3/4 wypłaty. macie racje poczucie własnej wrtosci to mam prawie zerowe. a jeśli chodzi o kompensację emocjonalna to dobrze wiem oczym mówisz.

Gość miesiąc za mną
hehe no ja np marze o wadze 60 61 więc niewiem z czego ona sie odchudza ale wiesz każdy chce czuć sie dobrze we wlasnej skórze a ty ile ważysz i jakie są efekty?

Gość Kasiulamamula
Ulka ale bredzisz:) lachon;););) hahaha ale mi sie miło zrobiło! A tobie waga stanęła bo już dyszka już ubywa. To ci wynik! Kurcze ile bym dała za taki wynik.

Gość turboula
jestem przed 40 i uważam że sex jest jedną znajfajniejszych aktywności człowieka, jak sie ma go z kim uprawiać oczywiście.

Gość Kasiulamamula
No to romans zrobię zafunduj. Proste. Teraz wywłaszczenia wskocz w ta sukienkę ze zwierzakiem, zrób sobie oko i tylko czekać jak tłum wielbicieli bedze sie kłębić.;)

Gość Kasiulamamula
Miesiąc ja mam sukienkę ślubną rozmiar 34;)

Gość turboula
no ja było 79 jest 69. cudowna pozycja. w półtora miesiąca. i ***** waga stoi.

Gość miesiąc za mną
z tego co opisujesz to jest chory zwjązek jak możesz bać się męża przecież on powinien dawać poczucie bezpieczeństwa po to jest żebyś miała oparcie a nie żeby cie spychał w dół ;/ ale wątpie żeby on sie kiedyś zmienil to dlaczego wogóle wyszlaś za niego od poczatku taki byl czy po ślubie?

Gość Kasiulamamula
No kurde nie denerwuj mnie!!!! Ja miesiąc i 3 kg ledwo....

Gość turboula
cichosza kasiula cichosza.

Gość miesiąc za mną
10 kg ? jak ty to zrobiłaś? ja też tak chce...

Gość Kasiulamamula
Tak tak... Kurde mówię wam w sylwestra sie najem. Zrobię piersi z kaczki ze śliwkami podwedzanymi w winie, miodzie i occie balsamicznym podawane na roszponce opruszone orzechami laskowymi. Upieke bagietki z oliwkami i rozmarynem i podam z zieloną oliwa, którą przywiozłam z Grecji. Do tego sery pleśniowe z gruszkami w occie( domowe)i pasztet z jerzynami w brandy.

Gość turboula
strasznie go kochałam bardzo mi imponował artystyczne dopasowanie zainteresowań. wygrzewałam się w jego blasku samouwielbienia. od początku taki był tylko ja myślałam że to moja wina ot i durna baba rozumiesz. myslałm że te pierdoły romantyczne to wymysł autorów harlekinów i telenoweli brazylijskich, że tak niema w życiu. onchciał zemną byc cos tam z sexemkombinował jakotako. bardzo ko kochal wszytsko bym fdla niego zrobiła zrezygnowałam z siebie niestety dlaniego a się okazalo żeniebyło warto i teraz się obudziłam bo tej mojej miłosci na 2 niestarczyło bo on nigdyy niekochał romantycznie nikogo więc może nawet mysli żemnie kocha ale ma tak naprawde mnie wd***e. ma mie zanic. jestem wrogiem numer jeden dlaniego. najgorsząmatką. jestem głupia nic niewarta. on mi nawet moich ewidentnych zalet niejest wstanie przyznać. e tam szkoda gadać. a wg ludzi jesteśmy idealna para.

Gość Kasiulamamula
Miesiąc nie denerwuj mnie!!!! No kolejna wbija mnie w mega doła!!! Ty 6 kg straciłaś!!!!!!! A ja?? Katuje sie a i tajk jak sie nie odwrócę to z zawsze z tylu dupa...

Gość turboula
moje smaki kasiula moje ulubione. znasz się na rzeczy o jedyne co we mnie ceni ten straszny moz to że dobrze gotuję hihi. a schudłam bejbe ta dychę na diecie turbo i aqaaerobik razw tygodniu + 5 kilometrów marszu dziennie.

Gość Kasiulamamula
Kurde ale masakra!! A może jak by sie ktoś tobą zainteresował to by sie obudził. Może jestes dla niego zbyt oczywista. Jestes i zawsze będziesz a gdyby nagle zobaczył, ze może ciebie przy nim nie byc to by sie facet otrzeźwił.

Gość turboula
kasiula niech ci ta @ minie niech od pełni trochę zejdzie gwarantuje ci kilosa naprawdę. widziałac wczoraj bucułowatego księżola na niebie cudny okragły jak mój pysk przed dietą. do piero kilknaście godzin od pełni daj kosmosowi szanse.

Gość miesiąc za mną
ja nie dałabym rady tak żyć podziwiam... mi mąż codziennie powtarza ze jestem najlepsza mama na swiecie ze on nie mialby tyle cierpliwości co ja że mnie za to podziwia czasami mamy gorsze dni on dużo pracuje od rana do pożnego wieczora całymi dniami jesteśmy sami z synkiem ale mimo tego jak wraca do domu nawet strasznie zmeczony powtarza mi jak bardzo mnie kocha i że chce do konca życia ze mną być zebym nigdy go nie zdradziła nie zostawiła bo kocha mnie ponad wszystko i nie zniósł by tego on troche jest wychowany tradycyjnie wiecie te rozwody i inne dla niego to nie do przyjęcia czasami mi przeszkadza nawet te jego jak ja to nazwam ,, zacofanie,, ale jak ta pomysle o tym jak jest u innych to wiem że mam szczęście w życiu, ze go spotkalam na swojej drodze

Gość Kasiulamamula
No Ulka tak na mnie macieżyństwo podziałało. Zawsze dobrze gotowalam, ale nie miałam na to wiele czasu. A teraz.... 4 rodzaje lecza w spiżarni, gruszki na 3 sposoby, i 100 innych zapraw;) jednak mam teorie na dobre malzeństo: seks i kuchnia. A najlepiej dobra kolacja z czerwonym winem a potem seks w kuchni;)

Gość miesiąc za mną
ale ty ważysz tyle co ja bym chciala kasiula więc czym ty sie zalamujesz kobieto wiesz ile dziewczyn marzy o tym co ty już masz:) szalona