Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pretty kitty

Nie zapraszają mojego synka na party bo jest mulatem

Polecane posty

Gość Pretty kitty

Synuś ma dopiero 5 lat i jeszcze nie rozumie powodu i przykro mu bardzo gdy inne dzieci są zapraszane a On nie :( I tu pytanie do kobiet będących w związkach z obcokrajowcami mieszkającymi w Polsce -czy odczuwacie rasizm Polaków ??

Gość gość
no niestety w Polsce jeszcze długo tak będzie.chyba najwięcej mieszancow jest w stolicy tam lepiej zamieszkac

Gość gość
Ludzie są nie normalni....Mulaciki są śliczne ;) Cieszyła bym się gdyby moja córeczka miała takiego przystojniaka w przedszkolu.

Gość gość
Tu jeszcze jest komuna.Wyjedźcie stąd ze względu na synka.Tu będzie tylko słyszał zewsząd głupie docinki i obelgi.To przykre ale taki jest niestety nasz kraj.

Gość gość
a dziwisz sie? W PL nie chca miec tego co jest w UK, Szwecji Norwegii, Francji. Za niedlugo w Europie po niecalych 100 latach jako takiej wolnosci dla kobiet, znowu kobiety beda zmuszane ograniczyc swoja wolnosc, moze nasz corki I wnuczki beda musialy nosic burki albo nihaby, bo ludzie w Europie to takie tolerancyjne dla tych malp muslinow...

Gość gość
tolerancji w naszym społeczeństwie brak i długa droga do nauki bo więcej w nas zacietrzewienia

Gość gość
na moim osiedlu mieszka kobieta z dziewczynka mulatka- jest sliczna :) ale czasem sobie mysle, co ja czeka w podstawowce, gimnazjum... Az mi jej szkoda, bo slysze niektore komentarze doroslych na jej temat, to co sie dzieciom dziwic.

Gość gość
Ne wierze ze przez kolor skory nie zostal zaproszony na urodziny

Gość gość
w pl jest rasism

Gość gość
dziadosto, banda hipokrytow. biedne dzieci cierpia przez zidiociałych wieśniakow!!!!

Gość gość
ty z 20.12 po prostu w*********j stad bo rzygac się chce jak się czyta te brednie!

Gość gość
Nie brednie wieśniaro tylko rzeczywistość, ponoście konsekwencje swoich czynów a nie zmuszajcie innych żeby was i wasze bachory lubili :D

Gość gość
FU! Biała kobieta ze zwierzęciem? Myślałem, że zoofilia jest karalna!

Gość gość
Na zachodzie w kręgach patologi to normalne, dozwolone przez prawo bo one też nie są uważane za ludzi :-)

Gość gość
Wyobrażam sobie jak muszą się czuć dzieci kolorowe w Pl. Niestety ale Polacy mają żenująco niski poziom tolerancji . Mieszkam w At. Moja córka chodzi do przedszkola w którym normą jest to że są tam dzieci Azjatów, czarnoskórych itd. Wszystkie te dzieciaki są bardzo fajne. Myślę że Pl nie grozi inwazja obcokrajowców bo Pl nie jest krajem atrakcyjnym dla tych ludzi, oni szukają pracy, lepszych zarobków, dobrych warunków socjalnych i poczucia że nie będą jakąś mniejszością której strach wyjść wieczorem z metra do domu. Rasiści nie muszą się niczego obawiać, mogą spokojnie gnić w swoim kraju nie obijając się o ciemniejszą karnację ;)

Gość Pretty kitty
do gość 20.07- może dla Ciebie to nie do wiary ale tak jest !! Zresztą widzę po wiekszości matek ten niesmak :( Synek jest ślicznym i przesympatycznym chłopcem i nie powinien być gorzej traktowany tylko dlatego , że ma ciemniejszą karnację

Gość gość
A w UK pół roku temu chłopiec powiesił się zaszczuty przez kolorowych "kolegów" .Był jedynym białym w klasie . Tak więc działa to w dwie strony .

Gość gość
wiesniara i jej marne wypociny....zal po prostu, ze takie cos po swietej ziemi łazi i zatruwa ludziom powietrze. Rasistko w*********j stad!!!

Gość gość
Pretty a czy tatuś opiekuje sie malcem ,czy jesteś samotną mamą ?

Gość gość
Ja nie wiem gdzie wy mieszkacie. Ja mieszkam w pipidówie 10tys mieszkańców, mamy w mieście raptem troje takich dzieci (wiem, bo pracuję w zespole szkół) i nikt ich nie traktuje inaczej. A tak się składa, że wszystkie to fantastyczne i mądre dzieciaki więc mają mnóstwo kolegów i właśnie bardzo chętnie zapraszane są na imprezy.

Gość gość
wiesniaroooooooo w*******j stad!!! rasistko z******a!!!! q

Gość gość
Rasizm działa w dwie strony, to jest jasne, w końcu kolorowy nie jest ofiarą zakochaną w bieli, im też nie musi odpowiadać blady człowiek :D. Rasizm jest zły , obojętne czy wychodzi od strony białego czy kolorowego.

Gość mmmm25
współczuję ci bo szkoda mi twojego synka. Przecież to nic złego że ma inną karnację. Według niektórych tutaj widzę że biała kobieta nie ma prawa zakochać się i założyć rodzinny z panem innej rasy-to są jakieś kpiny po prostu....

Gość Pretty kitty
Nawet nie wiem kto jest tatą, wiesz jak to jest :-)

Gość gość
Wyobrażam sobie jak muszą się czuć dzieci kolorowe w Pl. Niestety ale Polacy mają żenująco niski poziom tolerancji . Mieszkam w At. Moja córka chodzi do przedszkola w którym normą jest to że są tam dzieci Azjatów, czarnoskórych itd. Wszystkie te dzieciaki są bardzo fajne. Myślę że Pl nie grozi inwazja obcokrajowców bo Pl nie jest krajem atrakcyjnym dla tych ludzi, oni szukają pracy, lepszych zarobków, dobrych warunków socjalnych i poczucia że nie będą jakąś mniejszością której strach wyjść wieczorem z metra do domu. Rasiści nie muszą się niczego obawiać, mogą spokojnie gnić w swoim kraju nie obijając się o ciemniejszą karnację ------------------------------------------------------------------------------------------------------ I cale szczescie a mowienie o innych rasach ze sa "kolorowi" to nie jest oznaka zbyt wielkiej oswiaty.

Gość gość
Ale czego Wy oczekujecie od Polakow, wystarczy spojrzec na wypowiedzi niektrych tu na tym topiku,odrazu widac ze poziom intelektualny siega im do rynsztoka i jak od takich ludzi mozna wymagac tolerancji dla innych jak oni sami dla siebie jej nie maja,a poczucie wlasnej wartosci i godnosci nosza w butach.

Gość gość
Pollacy to debile i tyle w temacie .Skarżą się , że Anglicy traktują ich gorzej z wyższością a sami zachowują się 100 razy gorzej i chcieli by w Polsce samych Polaków .Więc w*********ć z UK do siebie zapite mordy!!!

Gość gość
Wiesz co to jest hipokryzja? Tylko wam wolno ubliżać zupełnie obcym osobom, których na oczy nigdy nie widziałyście tylko dlatego że są Polakami, wolno wam pluć na Polskę a później przyjechać jakby nigdy nic i mieć jeszcze pretensje że jesteście nielubiane, nagle używacie słowa rasizm? :D

Gość gość
A czy wyznajecie islam ? Nosisz pretty chustę ? Może mały nie może jeść pewnych potraw i obchodzić chrześcijańskich świąt?

Gość gość
Szczerze powiem, że dziwi mnie to ;) Znam kilka mulatów z mojego pokolenia i jakoś nie pamiętam wielkiego hejtu. Ba! Pamiętam zachwycanie się urodą ;)