Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pretty kitty

Nie zapraszają mojego synka na party bo jest mulatem

Polecane posty

Gość gość
Prowo!

Gość gość
Też myślę że provo... ale zapytam skoro tak lubicie mulatów to czemu nie cierpicie Cyganów? Podobni przecież !

Gość gość
a ja nie cierpie blondynek i co mam zrobic ...takie zycie

Gość gość
a ja nie cierpie blondynek i co mam zrobic ...takie zycie

Gość Pretty kitty
Tak, jesteśmy małżeństwem .Nie wyznajemy islamu ! I przestańcie się podszywać !!

Gość gość
a ja uwielbiam mulatów :) Gdy patrzę na Obamę to mam mokro mmmmmmmmmmmm podnieca mnie

Gość gość
To moze Ty wyjdź z inicjatywą. Zaproś dzieci do siebie :) mądre matki zaproszą później i Was. Powodzenia.

Gość gość
Ja tam chciałam zaprosić kolegę córki m.in. dlatego że jest mulatem. Ot, taka mniej szkodliwa forma rasizmu tzn preferowanie. Inny powód, to taki że kiedyś byli świetnymi kompanami, niestety tylko do końca sezonu na zabawy na podwórku i pójścia do różnych przedszkoli. :) Dodam że nie zauważyłam żeby ten chłopiec czy jego rodzina byli choć minimalnie inaczej traktowani w społeczności osiedlowej.

Gość Pretty kitty
... a My niestety jesteśmy inaczej traktowani. I nie chodzi jedynie o te party ale w różnych codziennych sytuacjach odczuwam te negatywne nastawienie do syna i do mnie również

Gość gość
Pretty -a jak tam z wizą małża? nie obawiasz sie że jak wielu czarnych opuści Ciebie po zalegaliowaniu pobytu?

Gość gość
no i sie zaczelo, zwoza zza granicy nurzynskie i arabskie bachory szmaty polki

Gość gość
Obama to nie mulat, to MURZYN z AFRYKA Ty tepa szmato !

Gość gość
Jak uczyłam w gimnazjum dziewczynka była mulatka raczej jakis docinek nie było alr to byla cholernie inteligentna dziewczyna, może tylko jakaś niechęc ze strony tych ''gorszych'' uczniow ale nie dokuczali jej

Gość Pretty kitty
Męża poznałam na studiach ...Wybrał Polskę bo tu studia nie kosztowały go tyle co w Anglii .Nie obawiam się, ze mnie porzuci bo to porządny i wykształcony człowiek a poza tym ma obywatelstwo brytyjskie .Jego mama jest europejka...

Gość gość
20.34 'I cale szczescie a mowienie o innych rasach ze sa "kolorowi" to nie jest oznaka zbyt wielkiej oswiaty.' - I Taki morał prawi prostak który twierdzi że na całe szczęście dla obcokrajowców Polska nie jest rajem na ziemi :D. Oj debilizm widoczny na każdym kroku.

Gość gość
Ależ określenie "kolorowi" jest właściwie jednym z prawidłowych, nierasistowskich i używane jest nawet w USA gdzie bardzo się na to zwraca uwagę. Nieprawidłowym i obraźliwym określeniem jest: murzyn, czarny, czarnuch, brudas itp ale powiedzieć czarny mężczyzna jest już w porządku a tego względu że to nie czasy kiedy wystarczyło powiedzieć afrykanin bo obecnie czarni mają różne narodowości .

Gość gość
Współczuje Tobie i Twojemu synkowi. Niestety dzieci są strasznie okrutne i jeszcze rasistowscy polacy:/ strasznie mi przykro, ze nasz kraj jest tak zacofany. Chyba faktycznie najlepszym rozwiazaniem byloby sie stad wyprowadzic. Sama mam chlopaka mulata i jesli w przyszlosci bede miala z nim dziecko, powaznie przemysle wyprowadzke. Nie poddawaj sie. Mam nadzieje, ze synek nie bedzie mial problemow przez takie odtracenie w zyciu doroslym.

Gość gość
Polska nie jest miejscem dla kolorowych ! To wstrętny kraj w którym takie dzieci czekają jedynie przykrości i ciągła walka z tym by nie dać się obrażać .

Gość gość
Polska to dno , jaki obcokrajowiec chce tu z własnej woli mieszkać i patrzeć na polaczków z zapijaczoną mordą? I co z tego że białą? czy czerowną od piwska? :D

Gość gość
Ja jestem za tym by trzymać Polskę czystą od muzułmanów i tyle, reszta może tu pracować, mieć własne firmy itp bo nic krajowi nie odbiorą bo państwo i tak nic z siebie nie daje a wręcz wzbogacą tacy obcokrajowcy portfel państwa będąc nowymi podatnikami.

Gość Norwegia Norwegia
na twoim miejscu ze względu na dziecko wyprowadziłabym się ze względu na syna. teraz to nic, ale w gimnazjum będzie miał przesrane :/ taka prawda. być może będzie wzbudzal zainteresowanie dziewczyn ale od chlopakow dostanie mu się podwojnie. jak jeszcze mieszkałam w Polsce jechałam tramwajem w Szczecinie- pol milionowym miescie. stal mulat chłopak z kolegami z klasy, wracal tym samym tramwajem na oko 6 klasa podstawówki. smiali się z niego ze matka go zamyka na noc w solarium :/

Gość gość
Autorko a ja mysle ze ty sama sie nakręcasz.

Gość gość
" jaki obcokrajowiec chce tu z własnej woli mieszkać i patrzeć na polaczków z zapijaczoną mordą? I co z tego że białą? czy czerowną od piwska?" :D W niezlym srodowisku sie obracasz. Patologia na calego. Mezulek ma czerwona morde od piwska? Tatko rowniez? :D Hahahahah! Polaczki, co? :P

Gość gość
to chamskie, ale usmialam sie z tego tekstu o solarium :D jesli to nie prowo, to tez uwazam, ze byc moze sama sie nakrecasz. Poza tym dzieci ogolnie sa okrutne i Twojego syna byc moze obraza, bo jest mulatem, innego bo jest gruby, a jeszcze innego-bo biedny. Powod zawsze sie znajdzie. Wychowaj syna tak, by byl pewny siebie, mial wysokie poczucie wlasnej wartosci, ale i autoironii, i tak, zeby umial sie 'odszczeknac'- a wtedy sobie poradzi doskonale

Gość gość
Dla mnie nie smieszne z tym solarium.Natomiast slyszalam o dzieciach wielu mlynarzy w naszym kraju :D

Gość gość
porazka jak mozna pojsc do lozka z ciemnoskorym mezczyzna a fuj

Gość gość
zachciało się wielkiego fiuta więc rozłożyła nogi :D

Gość gość
Lecz wiecej rozumu ma niz te 2 wpisy wyzej-bo inaczej byc nie moze !

Gość gość
a może to z Twoim dzieckiem coś jest nie tak? znam kilku mulatow i jakoś nikt ich nie obraza. wręcz przeciwnie. jeden chłopak jest w 6klasie podstawówki i ciągle gdzieś chodzi, spotka sie z kolegami, chodzą razem na kosza, judo, basen itd. ma on trójkę rodzeństwa i wszyscy sobie świetnie radzą w szkole/przedszkolu i są dobrze traktowani. kolejna dziewczyna jest już w szkole średniej i też nigdy nie miala problemu żeby rówieśnicy ja zaakceptowani. odkąd pamiętam była lubiana, znajomi chętnie do niej przychodzili jak i zapraszali do siebie.

Gość gość
ja miałam na osiedlu mulata (chodził też do mojej szkoły). Wszyscy go bardzo lubili mimo, że czasy były gorsze pod względem tolerancji. Od siebie powiem tak. Nigdy nie zabroniłabym kolegowac się córkom z mulatami, azjatami, indianami itp. Uczę dzieci, ze każdy człowiek jest taki sam- mimo, ze ma inny kolor skóry czy jest np chory. Jednak w życiu nie zaakceptowałabym związku którejkolwiek z moich córek z osobą innej rasy. Chyba, ze byłby to mulat urodzony w Polsce, mający matke/ojca polaka no i koniecznie musiałby byc katolikiem. inna religia nie wchodzi w ogóle w grę.