Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Totalny upadek kobiet mam dowody

Polecane posty

Moor, prawie idealne:classic_cool: 57-8/87, ale jestem zwyczajnie drobna. I rozwala mnie zawsze pisanie o tych 60/90 bo Monroe to koło tego w życiu nie stała nawet. Chyba, że jej biodra źle zmierzono. A talii o 55cm myślę (bo tyle mam raczej możliwe bez chudnięcia, tylko muszę o mięśnie zadbać).

krwawa daj sobie spokój, chcesz jak wieszak wyglądać? :P Takie wymiary w zupełności powinny Ci wystarczyć.

tak. 0.7 to coś koło tego (ja mam 64/65cm i 89cm). Czy ja wiem czy Monroe koło tego nie stała...ona miała rozmiar 36 (nie 40 jak niektórzy sugerują) i była niska, więc może jak ją odpowiednio długo w gorset wciskali to miała tyle.

Moor, e, no to prawie jak ja masz. U mnie jest rozmiar 34, a spodnie i 32 często. A jestem niższa od niej :P Może na którymś etapie kariery takie wymiary miała, ale jak patrzę na zdjęcia to wątpię że to na stałe było. Dla mnie debilnie się kobietom wcisnęło, te "nasze" wymiary są takie normalne i idealne :P ­ Pavlo ja nie chcę chudnąć :D Ja chcę ćwiczyć :P Ze 2cm to tłuszczyk, a narządy można trochę upchnać dzięki wyćwiczonym mięśniom. Branoc ;)

Jest parę jej zdjęć na których ma taką figurę (i jest już po operacjach i z własnym makijażystą). Przycisnęli ją trochę :P w sumie też powinnam brzuszki robić, ale mi się tak nie chce. Co do rozmiarówek to weź mnie nie denerwuj, dopasowanej sukienki za cholerę sobie znaleźć nie mogę :/

Ja mam ze wszystkim problem, rozmiar 32 czy 34 nie jest zbyt popularny nawet w pl :P I nawet mam wrażenie, że ten 34 się coraz większy robi... Ale dobra, też lecę spać bo co rano zasypiam ostatnio, dobrej nocy :)🖐️