Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandka

niezaradny zyciowo facet ze wsi

Polecane posty

Gość sandka
gość powiedz ze macie rozne poglady na pewne tematy i nie chcesz go na sile zmieniac ani siebie i tyle dzieki bardzo:) wlasnie tak mu powiem idealnie ujete

Gość sandka
zadzwonilam i mu tak powiedzialam, odparl: " co to znaczy? " :l

Gość gość
ZNAM GORSZY PRZYPADEK: -auta nie posiada -pracować nie pracuje - ubranie też kilka miesięcy to samo -i ulubioną rozrywka jest żulerka koło sklepu i siedzenie na przystanku !

Gość sandka
noo dokladnie na przystanku!

Gość sandka
powiedzialam mu ze nie pasujemy do siebie a on do mnie: " TO fajnie to znajdz sobie kogos kto przypasuje ci jak palec w d***e " jak ja moglam byc z takim chamem :((

Gość Tyriaa87563487
jestem z miasta ponad 400 tys i uważam ze pochodzenie ze wsi nie ma nic wspólnego z brakiem zaradności, na wsi można mieć kawałek ziemi, gospodarstwo rolne i uprawiać swój ogródek, to jest orka od świtu do zmierzchu ale jesteś w stanie samemu się wyżywić. Natomiast Twój facet to przyszły żulik, za rok w waszym związku będzie jeszcze gorzej, po co chcesz go zmieniać? To najgłupsza rzecz jaką robią kobiety...

Gość Tyriaa87563487
no i dobrze zrobiłaś... życie

Gość gość
Sandka na nikogo lepszego nie zaslugujesz

Gość fanka anka
skoro on nie pracuje to skąd ma pieniądze na piwo?? Piszesz że pije codziennie po kilka, w skali miesiąca to całkiem niezla suma się uzbiera. Dobrze zrobiłas że go rzuciłas. Teraz to pewnie boli, ale przestanie, a on jutro pewnie zacznie przepraszac, ale daj sobie spokój.

Gość gość
pieniadze ma z tego ze kiedys, w tamtym roku kradl zlom i uzbieral sobie troche pieniedzy, z trego co opowiadal:l albo wycina drzewo z lasu i sprzedaje na opał czasami...:( dobrze ze go rzucilam, naprawde czuje ze to nie byl ktos do mnie. Najgorszy problem, to abym sie teraz nie ugiela i pomyslala o swojej przyszlosci. Dzieki dziewczyny:)

Gość gość
byłaś z facetem ktory kradł złom i wycinal pewnie nielegalnie drzewo z lasu i to wszystko przepijał z koelgami??

Gość sandka
no niestety.....wiem jak to wyglada :/

Gość fanka anka
bardzo dobrze że go rzuciłaś, a jeszcze lpeiej że ci to powiedział, przynajmniej wiesz z kim byłaś. Swoją drogą nie wiem jak można być z pijakiem, złodziejem