Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

wczoraj i trochę dzisiaj brałam udział w ciekawej dyskusji na temat wyższości (rzekomej) jednej płci nad drugą no i z niewiadomych naprawdę powodów dzisiaj dyskusja ta została skasowana nie wiem czemu, ale podejrzewam, że znów złosliwy admin mnie bojkotuje dyskusja polegała na wymianie poglądów i na pewno nikt nie został w niej obrażony przeze mnie gorzej, że jedna z osób regularnie obrażała i sprowadzała na niziny kobiety jak grupę

Gość gość
bo masz zrytą psychę:D

Gość gość
bo jestes dnem zerem i starą k***ą

Gość ffffffrrr
heloiza,ja p*****le mialam ci to napisac jak cie zobacze a tu sama topic zakladasz i to jaki:)to c**p**do wreszcie powiem co chcialam:)no wiec...JESTES STARA K***A:):):)

Gość gość
Ja tez wstapilam na watek i...watek zginal! Ja sie udzielam jako gosc I wiele "moich" watkow tez nagle znika... Moze zalozmy ciag dalszy dyskusji? / Widzisz? To jest wlasnie mentalnosc :-)

Gość grrrrrrrrrrfdx
heloiza to tania k***wka,stara ale nic z wiekiem nie mądrzeje wręcz przeciwnie:)stare k***isko:)

Gość gość
"gorzej, że jedna z osób regularnie obrażała i sprowadzała na niziny kobiety jak grupęTo oryginalna ja, nie żaden podszyw. " to ty obrażałaś kobiety a nie żaden podszyw, sama się przyznałaś, a raczej przyznałeś, Krzysztofie 🖐️ znam Heloize999 - ona jest tak naprawde facetem , dlatego ma obsesje na punkcie kobiet co po porodzie olewają męża i kochaja tylko dziecko, bo niestety tego sam doświadczył :(

Gość gość
wiedzialam ze heloiza to k****,nie wiedzialam ze do tego chłop,co za dno:(

Gość gość
Gosc powyzej....widac nic nie pojoles z dyskusji I jezdzisz po innych swoja geba. Przykre. twoja kultura lezy I kwiczy :-(

no nie, miałam rację, że przestałam się logować nie warto forum nie ma poziomu żadnego tu tylko wypowiadać mogą się anoonimowe gimg***a bez nicku

Gość tru tru
W sumie dobrze że skasowali ten wątek. Dyskusja była jałowa i denna.

Gość gość
heloiza, w tej sytuacji MUSISZ pokazać łiłę na forume, bez tego zostaniesz uznana za FACETA :(

Gość gość
nie ,heloiza to nie chlop to po prostu stara k***a:( ja tu pisalam kiedys zalamana a ona mnie obrazala z satysfakcja,niewazne dla mnie dno,oby wrocily do ciebie krzywdy ktore innym wyrzadzasz(bo slownie tez krzywdzisz

Iza. Bo w twoich wypowiedyiach jest trochę filozofi i dla tego Cię nielubią bo im się zwoje nagrzewają

Gość gość
alllium i heloiza to prawdopodobnie ta sama osoba,albo tylko k***a taka jak ona:)

allium, cześć odpisałam Ci wtedy nie przejmuję się tym, naprawdę;-) nie lubią mnie, bo ładniej się wypowiadam, a oni stosują puste wyzwiska, niewiadomo kto to jest i co myśli na dodatek kłamią

Gość Endymion
Gdzie mój temat z ponad 350 normalnymi wpisami do k***y nędzy?? Pewnie moje posty wkurzyły jakąś modkę. Widzicie pisałem że kobiety są niezrównoważone emocjonalnie i wyszło na moje. :D ;)

Gość gość
bos jest dnem i innych obrazasz a sama szmatą jestes

Gość tru tru
Heloiza to Iza czy Krzysztof ?

pochlebiasz mi pomarańczo podejrzeniem ,zę jestem heloizą :) niestety , nie jestem . helo- odpiszę albo dizś albo jutro :)

Gość gość
niewazne jakim piszesz jezykiem wazne co piszesz i cale zlo do ciebie wroci

Gość gość
heloiza to twoj idol?wspolczuje:)

o, Arecki, jak miło;-) szkoda, że Cię wczoraj nie było. Była Moorland, Broken i pulchny, byłaby ciekawa dyskusja;-)

Gość gość
heloizo heloizo komu dzis dalas? heloizo heloizo z kim sie przespalas? heloizo heloizo ile dostalas? heloizo heloizo nic nie zlapalas?

cześć endymion dzięki za wczorajszą dyskusję nikogo nie obrażałam, nie wierz im, bo są nienormalni ja nie moge, hahaha allium- mogę powiedzieć to samo, schlebia mi, że ktoś ma nas za jedną osobę na pewno chciałabym kiedyś żyć w długim, prawdziwym małżeństwie i byc kobietą mającą coś do powiedzenia

tak to już jest , że jak coś się dzieje na kafie ciekawego to ja mam roboty po łokcie :D szkoda :)

Gość gość
ale to sie nie sprawdzi heloizo bo nikt takiego starego prochna nie zechce:)