Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

nie zamierzam zwracać uwagi :) Kiedyś Twoje posty były strasznie emocjonalne i często nieprzemyślane, teraz naprawdę miło się czyta :)

o kupie? ale w jakim kontekście? że chcą po porodzie zjeść kupę lub by mąż zjadł w dowód wdzięczności? nie rozumiem...

Moorland, dzięki to duży komplement, bo to znaczy, że zrobiłam postęp, jak widać kafe jakoś mi pomogła w takim razie;-) doceniam, że tak piszesz;-) w sumie czuję zmianę, może nie każdy, nie zawsze ją widzi, ale ja ją w sobie czuję, chyba to najwazniejsze chyba wyjaśniłam sobie pewne sprawy a na serio mówiłaś, że jakbym była w birmingham, to bys sie spotkała;-) może będe za jakiś rok;-D najpierw paryż, bo przed 26 rokiem zycia tam sa muzea za darmo ale potem musze odwiedzić kolegę w birmin i jakbyś chciała, byłoby miło ale to perspektywa długich miesięcy, więc spokojnie;-)

Gość adddddddrex
mam zal a raczej mialam do ciebie,bo kiedy szukalam tu wsparcia ty mnie dreczylas i pastwilas sie nade mną,a ze mna bylo wtedy zle,i takie rzeczy sie pamieta.ale juz zalu nie mam bo mi wisisz,zegnam

moor- fajowo by było;-D strasznie byłabym ciekawa, by kogos spotkać, przede wszystkim miło mi, że mnie nie odrzucasz, mimo, że dałam się poznać jako osoba wewnętrznie wzburzona gościu- ok...poszła... ale nie wiem w jakim to było temacie i jakie żale były wylewane oraz kiedy się "pastwiłam nad kims" - brzmi jak poważny zarzut trudne, puste oskarżenie- bez dowodu, bez niczego, więc się nie przejmuję ale jakbyś nic juz do mnie nie miała, to byś tego nie pisała wszystkiego jesteście jeszcze dziewczyny?