Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

Gość gość
heloiza999 Jesteś ładna? Jak wyglądasz?

hej pulchny wiem, Ty też jesteś moim idolem kiedyś tak ładnie napisałeś o żonie, że prawie płakałam, serio, aż byś mogł jeszcze coś macie wspólną ulubioną piosenkę? broken- kiedy kończysz studia? jak mam odpowiedzieć czy jestem ładna? skąd mam wiedzieć? ja myślę, że tak, ale to indywidualne, niech każdy sam określa co to znaczy byc ładną

Piosenkę ? My oboje jesteśmy zakochani od lat w Beacie Kozidrak . A z tym idolem to uważaj bo 1. Nie jestem taki idealny i swoje wady posiadam 2. Uderzy mi na dekiel i jeszcze za guru będę się uważał . 3. Jest wiele innych osób bardziej na tę funkcję zaslugujących.

Wad dużo a największa to chyba ta że uparty jestem . A dzieci dwoje córka 25 prawie i syn 23 .Dorośli kurna . No i wnusia 2

Gość gość
heloiza999 Podaj wymiary waga, wzrost, talia, biodra, biust

Gość gość
Heliuza ty jestes troche nienornalna. Wypowiadas sie w topiku o molestowanych dziewczynach za dzieciaka , co prawde jako gosc ale ciebie idzie wszedzie rozpoznac. I z taka agresjji sie zrzucilas ze one uwazaja sie za pokrzywdzone, a ty cierpisz tak samo albo mocniej bo cie tata bardziej kochal. Wmawiasz sobie ze jestes skrzywdzona i stawiasz sie na rowni z gwalconymi dziewczynkami.

pulchny to jestem w wieku Twoich dziec****ewnie jesteś jak mój tata, tzn mniej więcej tyle macie lat moi się nie kochaja, ale wy się kochacie, bo kiedys pisałeś cudownie, że macie wspólne zainteresowania gratuluję Wam czy kochasz wnuczkę bardziej od swoich dzieci? bo taki pogląd też krąży po kafe

nie wypowiadałam msię w topiku o zgwałconych dziewczynach, nie wiedziałam, że taki jest nja kafe

Gość gość
,czy kochasz wnuczkę bardziej od swoich dzieci? bo taki pogląd też krąży po kafe' Ja p*****le

Ja mam 50 więc podejrzewam że Twoi rodzice są starsi .Co zaś dotyczy się wnuczki to kocham ją nad życie . Dokładnie tak samo jak żonę , córkę i syna . Wszystkich jednakowo mocno chociaż każde troszkę inaczej . Dobra dość tej autoreklamy z mojej strony bo pół Kafe nie będzie spać w nocy tylko o mnie rozmyślać a i topik też nie o mnie . Miłych snów .

oj...szkoda, lubię z Tobą gadać, mój tata jest z 60go roku cieszę się, że kochasz rodzinę tak jak piszesz i gościu nie dziw sie, bo ja głupot nie wymyśliłam to na kafe są ludzie, babska, które kochają dzieci bardziej od męża, mame bardziej od męża, ale mniej od dzieci, a wnuki bardziej od dzieci uważasz, że to wymyśliłam???? witaj na kafe. potem mi się dziwicie

Gość gość
Wypowiadalas egocentryczko, w topiku o najgorszych wspomnieniach z dziecinstwa. Jeszcze sie zapierasz

Gość wytrawny gracz
heloizo, wyjdź za mnie, jawisz się być ideałem kobiety! Chciałbym zobaczyć małe heloiziątka!

acha....tamten temat pamiętam myslałam, że jakiś osobny o g****ier bo kuźwa ludzie tylko piszą, że ich rodzice nie kochali a mnie kochali i co? też siedze na kafe cały dzien i boję sie życia miłość rodziców to nie wszystko, rodzice jeszcze siebie nawzajem powinni kochać, to najwazniejsze

Gość gość
Hela to już wiemy że twój tata ma 53 lata a mama ile ma lat ?

Gość gość
ile ?

Gość gość
bo obchodzi :D Mama ma pewnie 50 albo 48 ?

Gość gość
ze co?twoj ojciec heloizo jest z 60 roku?przeciez p**do pisalas ze syn ci wnuki tylko podrzuca itd a teraz jestes mlodka nagle?ja p*****le

hej broken a to jesteś ode mnie rok młodsza, nie wiedziałam no broken ładnie to nazwałaś wczoraj tata jak zwierzę mnie potraktował, bo chciałam się orzytulic po obiedzie, to wzi ął mnie za twarz i pocałował z usta- nie z języczkiem, ale sam fakt, niespodziewanie i w ogóle to nie jest sposób całowania się w ojcem, wkurzyłam się i mu powiedziałam, że mi psyche zrył, mam mu rzuciała ironiczne- pfff....

Gość gość
no odpowiedz heloizo kiedys pisalas o wnukach o synowej i synu teraz masz 24 lata???????????wtf

Gość gość
pamietam wyraznie o czym pisala a pisala jak to jej syn niedobry ze synwą,tylko wnuki podrzucaja,cos o prezentach ze jej nie kupuja czy cos a teraz ona ma 20 lat?

tak, zmieniła się i odmłodziła, pozbyła dzieci i wnuków, ale ten efekt powinien minąć jak będziesz przestrzegać godzin zażywania:O

Gość gość
jestes dnem heloizo