Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

Gość gość
chcialabys byc kobieta majaca cos do powiedzenia:)sama sie przyznajesz ze nic do powiedzenia nie masz umiesz tylko innych krzywdzic i obrazac

no witaj Iza. Ostatnio rzadko tu zaglądam. Zajęć mam sporo,a jeszcze wymyślam sobie dodatkowe zajęcia. Pozdrawiam.

Gość gość
masz w sobie coś co ludzi drażni...moze twoja innośc...nie wiem

Gość gość348484
Heloiza jest wysoka jak brzoza i głupia jak koza :D

Gość gość
jaka ona inna?ktos inny to ktos wyjatkowy,a ona jest po prostu zla i glupia:(

Gość gość
heloiza bardzo mnie skrzywdzila i to w momencie kiedy naprawde bylo ze mna zle i na to nie zasluzylam:(ale heloizo takie cos wraca kiedys ktos skrzywdzi ciebie

Gość gość
bo to k***a jest

Gość gość
heloiza to brokeninside87 i allium , ten sam styl pisania,poglądy i wszystko 🖐️

Gość gość348484
Iza :D

Gość gość
jestes odpychająca i tyle w temacie

??? człwoieku nie mam pojęcia o co może Co chodzic, ale jeśli przeżywasz kafe w tak silny sposób, to jesteśmy sobie równe i wtedy nie masz co na mnie naskakiwać nie wiem co we mnie irytującego chyba to, że duzo mówię i dorzeczy wytykając wam wasze słabe punkty takich ludzi nigdy się nie lubi każdy chciałby miec pod sobą cielę przyznające we wszystkim rację, bo wtedy każdy czuje się lepszy mało kto kiedykowlei ze mną rozmawia na zasadzie argumentacji wiekszość tylko odwraca się dupa i wyzywa

heloiza to brokeninside87 i allium , ten sam styl pisania,poglądy i wszystko lapka.gif x jeszcze jestem maćkiem b, edelgastem, bsa, looserem, moorland i owcą

broken, ale Ty mnie tak nie wyzywaj od feminich, tak??? ja jestem umiarkowana uważasz, że gdybym była "feminichą" to miałabym takie poglądy na temat małżeństwa, jakie mam?

helojza - 🌻 nie Ciebie ale jesteś egocentryczna:-p ja myślę, że skasowali ze względu na mnie, bo za dużo napisałam, a komuchowe forum musi cenzurowac.

Iza. Odwracając osoby. Mąż i ojciec. Kogo powinien bardziej kochać? Źonę czy dziecko?

a po co ma kogoś kochać bardziej? czemu zadajesz mi takie głupie pytanie? rodzinę ma kochac, rodzina składa się z tego, że jest małżeństwo i ono daje życie potem trzeba dbać o związek bo on daje trwałoć rodzinie i właściwą atmosfere a o dziecko trzeba dbać, skoro się je sprowadziło na ten głupi świat- dać dach na dgłową, chleb, książki, kochac i rozmawiać wychowywać, by przystosowac do głupiego świata do czego zmierzasz? broken- czemu jestem egocentryczna? bo pomyslałam, że to przeze mnie? lub, że od razu mniej tak nazywasz?;-D hehe, no w sumie tak, od razu winę na siebie wziełam, niepotrzebnie;-)

Arecki.... co to za pytanie... ja je zadaję, bo u mnie takie niekorzystne układ były w domu i byłam tym rozczarowana i byłam ciekawa na ile częste jest to zjawisko no i wiesz... zauważyłam, że ludzie myślą takimi kategoriami i dziwi mnie to, że mają na takie pytania odpowiedzi a ja po prostu uważam, że dbanie o związek jest z korzyścią dla małżonków (ludzie dorośli to też ludzie z potrzebami emocjonalnymi i innymi, oni też byli kiedyś dziećmi i chcą być szczęśliwi), oraz dla całej rodziny, rozwoju dziecka, które sprowadzili na świat itd. po milionie rozmów przeprowadzonych na kafe wnioskuje, ze "bardziej kochanie" wskazuje albo na dysfunkcję albo na ograniczone myslenie, wąski zakres myślowy, brak wyobraźni lub upośledzenie emocjonalne, tudzież zachlyśnięcie się daną miłością a miłość to jest miłość, pragnienie czyjegoś dobra, forma identyfikacji z kimś innym i żywe zainteresowanie drugą osobą i jej dobrostanem dla mnie to kwestia zero-jedynkowa kochasz, albo nie nie ma 'chyba' albo 'trochę' niewątpliwie są jednak różne rodzaje miłosci

nie no. Ja się zgadzam z Tobą w całej rozciągłosci. Już trochę mam stażu małżeńskiego i myślę że ani żona,ani dzieci niezaznali braku miłosci i dbania o rodzinę z mojej strony.

Gość tru tru
heloiza ciągle pisze to samo, wszystko ocenia przez pryzmat negatywnych doświadczeń z domu rodzinnego, cała jej pisanina przypomina bełkot pacjenta szpitala psychiatrycznego

Arecki- wiem, dlatego Cię lubię i jesteś jedną z osób, które napełniają mnie optymizmem;-) gościu tru tru, czy jakoś tam- dziękuję za wypowiedź. Szanuje, ze mie tak postrezgasz, lecz przypuszczam, że skupiasz się tylko na takich moich wypowiedzach , o jakich piszesz, nie na innych, a inne ignorujesz. Jestem tego pewna, że pamietasz tylko to, co chcesz i jesteś stronniczy. niestety.

tru. Poprostu dziewczyna przemyśla te tematy. W ten sposób przygotowuje się do znalezienia odpowiedniego partnera na założenie rodziny

Gość gość
tak.Helga została skrzywdzona za młodu i nic już jej nie pomoże.

A ja się ciesze, że skasowali tamten wątek, bo mnie ten gościu zirytował na koniec. A myślałam, że całkiem poukładany facet z niego, a okazał się zakompleksionym dupkiem ;P

Gość gość
czy naprawde nie macie innych problemow?

Gość d o ś ć
nie

niegość!! siemka jak się masz? heh, wiem, widziałam, że się wkurzyłaś, ale nie ma co sie martwic takim kolesiem;-) są tacy i zawsze będą, bo kiedyś mieli za dobrze, a teraz nie są już takimi królami chciałabym mieć kiedyś dobrego męża, ale powiem szczerze, ze mimo wszystko, mimo wielu pozytywnych wniosków zaczerpniętych z rozmów, jakie prowadziłam na kafe, chylę się jednak ku stwierdzeniu, że raczej nie chcę mieć dzieic bo nawet wierząc, ze macierzyństwo ma wiele cudownych aspektów, to po prostu on o jednak uziemnia kobietę i wtedy dopiero najbardziej widać jakie ona ma prawa ciągle musi biegać do lekarza, w ciąży na kontrolę, po porodzie na swoje kontrolę, daj boże by nie na waginoplastykę, albo z dzieckiem do pediatry, to najczęsciej, urywać sie z pracy, mieć przesrane jako pracownik z tej przyczyny samo życie dziecko jest dla ludzi, których sać na prywatny poród, prywatna opiekę medyczną, prywatne przedszkole i opiekunke, tak by czasem uwolnić się od odpowiedzialności, zasiąsć w domu, wypić kawę i się polenić niestety to moje wnioski z kafe kobiety maja smutne życie, bo w ciężkich warunkach żyją, co wynika zich biologii