Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

Gość gość
chyba jej powinien minąć:Pbo najwyrazniej nie wie ile ma lat:Palbo po prostu gubi sie w klamstwach,co i tak swiadczy o niskiej inteligencji:)

Gość gość
mam teraz spedzac czas na szukaniu tematow ktorych tytulow nie pamietam i nie wiem nawet czy nie zostaly skasowane?:Pja ci niczego udawadniac nie musze(zwlaszcza ze podobno jestes nia)ale ja teraz widze co to za osoba,haha raz opisuje swoje bole jako tesciowa,teraz ma 20 lat:(

broken- haha, ale odlot ktoś się pewnie podszywał pode mnie ja mam duzo hejterów tu na forum broken- w styczniu skończę 25 lat, ale jeszcze mam 24 jak to dziwinie brzmi no mam takiego tatę, z jednej strony dobry, ale jednak dziwny trochę sami jesteście dnem ludzie, nawet nie wiadomo jak sie do was zwracać

Gość gość
mam cie heloizo i twoich przydupasów w d***e a za to co mi pisalas mam nadzieje odpowiesz:)

Gość gość
haha podszywal sie pod nia ktos:)a w ogole piszesz teraz z broken czyli ze samą sobą:(dno dno dno

Gość dexxxxxt
No wiedziałam że ona ma z głową:Sprzeciez dlugo pisała jako 50 parolatka teraz jakby nigdy nic ma 20?

helojzo, słyszysz? jestem Twoim alter ego:-P na moje Twój tata jest BARDZO dziwny, no ale cóż. ja nie chcę mieć 25 lat tylko 17:( w ogóle nie identyfikuję się z moim wiekiem z orientacją jaką powinnam mieć (czy nie wiem jak to nazwać) czasem w chwilach największych odlotów nie identyfikuję się z własną płcią i ciałem:O:O:O:O:O

dexxxxxt aka gość aka zjeb k*****a tak, miała 50 a teraz ma 20, chciałbyś tak umieć?:O k*****, po prostu ona tak umie i zrobiła sobie wsteczną aborcję. usatysfakcjonowany?:O

ciekawe czy ty odpowiesz za to co teraz piszesz broken- ja tez nie czuję tego ile mam lat czas będzie teraz zasuwał, zaraz będe miała 30 lat i nie wierzę w to zupełnie

jak ja będę miała 30 to to będzie przypał katastrofa i samobójstwo, bo ja się zachowuję i myślę jak dziecko, nie kobieta:O

Gość gość
Heloiza myślałam że masz max 10 lat.

Gość adddddddrex
za co ja mam odpowiedziec?pamietam tematy w ktorych pisalas o synu o wnukach ale mam to w d***e,mozesz napisac za miesiac ze masz 10 albo 100 lat,bo tak naprawde nie obchodzi mnie to.wypominam ci te klamstwa bo chodzi mi o cos innego.spotkala mnie straszna krzywda pisalam tu i szukalam wsparcia bo bylo ze mną zle a ty sie nade mna pastwiłas,znecalas psychicznie i to nie bylo fair,myslisz ze przez internet wszystko wolno?ja mialam nieszczescie spotkac takie pazerne scierwojady ktore pastwią sie nad juz zgnębionymi ludzmi w realnym zyciu i to mnie bolalo,ale juz mnie nie boli.

broken, ja też czuję się trochę dzieckiem jestem nostalgiczna, więc moze nie do końca...ale mam cos w sobie infantylnego niestety może mi minie no mój tata zachowywał się tak dziwnie, nawet jeszcze dziwniej w przeszłości stąd moja obsesja, wolałabym, by bardziej skupiał sie na mojej mamie kiedyś czytałam wywiad z Manuelą Gretkowską, której Ty oczywiście nienawidzisz, bo to "feminicha", ale on amiała analogiczną sytuacje- wyznała, że wolałaby, by jej tata bardziej na jej mamie się skupił, bo on jej wyznaczył takie standardy wobec mężczyzn, że zaznała przez nie wiele niepotrzebnych cierpień, odrzucała mężczyzn, nikt nie mógł jej sprostać, zyskała opinię zimnej suki i długo nie mogła ułożyć sobie życia polubiłam ją za to zdanie "dziś wiem, że wolałabym, by bardziej skupił się na mojej mamie" w pelni się z tym zdaniem identyfikuję, wtedy ją więc polubiłam

ale w którym to było temacie, ja Cię nie pamiętam w ogóle???kiedy sie tak pastwiłam? może wyolbrzymiasz, pewnie się wypowiedziałam, a Ty urastasz to do 'pastwienia'.

za co ja mam odpowiedziec? x nie co, tylko komu. psychiatrze:O helojza, ale nie zmienisz uczuć swojego taty. ani w ogóle swoich rodziców, swojej przeszłości. możesz tylko siebie zmienić

broken, Manuela G. miała partię kobiet- nieco poroniony pomysł, bo babki nago pozowały;-/ ale jest taki program realizowany przez t v n St y le - 'taka miłość się nie zdarza'- wpisz w net i obejrzyj, są odcinki, bardzo ciekawe, ona tam ze swoim była

broken- chcę: albo nie mieć dzieci albo je mieć i stworzyć rodzinę po swojemu,a le kobiety zapewniają mnie, że to niemozliwe, bo dziecko i tak kocha się bardziej, ot tak, bez uzasadnienia gościu- no byłabym gotowa cię przeprosic, ale czy ty mnie przeprosisz? za to co teraz piszesz? dlaczego wariujesz na punkcie kafe i tak do siebie bierzesz to, co tu jest? nie widzisz, że każdy tu wypisuje, co mu slina na język przyniesie? oraz, że są podszywy? nie mam wnuków, nawet dzieci nie mam, mam 24 lata, ktos się podszył i wypisywał głupoty idź do psychiatry, skoro tyle czasy rozpamiętujesz jakies g******e teksty z kafe może to nie ja cię obraziłam, tylko mój podszyw? bo nie pamiętam ani ciebie ani żadnego tematu, wktórym potencjalnie bym się znęcała nad tobą

Gość adddddddrex
nic nie wyolbrzymiam,to był długi topic a ty namiętnie mnie w nim dręczyłaś,zresztą nie bede z tobą dyskutowac to ze ktos mnie pomęczył na forum to nic w porownaniu do tego co mnie spotkało w realnym zeciu,jednak no cóz pamiec zostaje

wczoraj matki z tego forum (które przeszły same siebie w zezwierzęceniu na pewnym temacie, ale nie będę pisać, bo będzie, że mnie to rusza) pisały, że oczekują większej miłości od ojca dziecka za trud porodu więc miłość macierzyńska= hormony+dowartościowanie się+oczekiwanie większej miłości od faceta+brak pomysłu na życie niczym więcej to nie jest

wiem, feministka, więc jej nie lubisz- ale posłuchaj jak oni o swoim związku mówią....dokładnie taki mi się marzy. dokładnie. lub taki jak u Marii Czubaszek, ona tez tam wystąpiła ze swoim mężem. i inni. piękne rzeczy.

Gość adddddddrex
ale tak sie mi przypomnialo,jakby napisane o tobie,choc na bank cos pomyle bo z pamiec****sze,ale wypisz wymaluj tamta sytuacja: ''który skrzywdziles człowieka prostego śmiechem nad krzywdą jego wybuchając gromadę błaznów kolo siebie majac na pomieszanie dobrego i zlego nie badz bezpieczny poeta pamieta spisane beda czyny i slowa lepszy dla ciebie bylby(tu nie pamietam) i sznur i gałąz od ciezaru zgieta'':)

to ty nie mniej do mnie żalu, tylko do tych w życiu realnym a o czym ten temat był? bo ja nawet nie wiem co mi się teraz zarzuca jaki miałas problem? broken- co pisały? tak od myslników, w dwóch zdaniach, please....

jezu, co ty mi zarzucasz, kobieto, opanuj się!!! jaki miałas problem, bo ja nawet nie wiem o czym mowisz??????? nie wiem kim jesteś, nie wiem co ci jestem winna? jaki miałas problemi co KONKRETNIE ci napisałam? bo póki co jak chora psychicznie się zachowujesz, faktycznie jakbys po traumie była, ale jak dotąd nie wiem co do mnie masz, moze wcale nie do mnie, a szczekasz i mnie obrażasz skieruj ten poemacik do siebie samej

to chyba czesław miłosz ja tu tylko raz na poważnie się wkurzyłam gdy jedna wesoła jagienka zaczęła k***wsko opowiadac, by jej doradzić czy ma zdradzić męża ze szwagrem, bo wytrzymać już nie idzie wtedy pomyslałam, że ku re stwo czy to ty jesteś tą kobietą? i to był twój życiowy dylemat i wielki problem i krzywda i bieda? bo nie wiedziałaś czy się puścić z kimś z rodziny męża? jeśli za to cię zbluzgałam, to podtrzymuję.

cześć Moor a czym są inne od poprzednich?;-) tamten temat usuneli- diabli wiedzą dlaczego tej kobiecie, co z nami jest nie wiem o co chodzi, coś mi wypomina, jakieś znecanie, ale nie chce powiedzieć kiedy i w jakim temacie, możliwe, że ktoś się podszył pode mnie, kiedyś miałam sporo podszywów dopóki mi nie poda sytuacji, to nie zwracajcie na nią uwagi, bo jej nie kojarzę