Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

dlaczego jestem bojkotowana na tym forum

Polecane posty

Gość gość
Rzeczywiscie,w******jaca jestes

Siemka, siemka. Mam się kiepsko, bo dopadlo mnie zapalenie gardła. No ale raz na rok można coś złapać ;P A u Ciebie co słychać? :)

ale czemu? sorry, ale nie mogę waszej krytyki przyjąć, bo jest jest niczym niepodparta, po prostu nagle chce wam się komuś doj eb ać odnieś się do jakiegoś cytatu, napisz coś normalnie, co Ci się nie podoba i ewentualnie jak sam rozumiesz pewne zagadnienia, a nie rzucasz w ciemno takie obelgi w życiu tu nigdy nie obrażałam w taki sposób;-(

Iza. Tu co piszesz,to zgodzę się że tak rzeczywiście jest. Ale co ty chcesz? Przecież macierzyństwo i miłość wymaga poświęceń. Kto do tego nie dorósł,to lepiej niech w to nie wchodzi.

oj, słabo leki bierz ja się lenię. Dostałam pracę i ją w grydniu zaczynam. Więc teraz mam ostatnią szansę, by się wybyczec. Słucham duzo muzyki, miałam iść na rower, to mi się nie chce. Francuskiego miałam się pouczyć, trochę czytam, ale faktycznie wolno mi idzie. Głównie koresponduję z ludźmi. siedzę na kafe. Aż mnie kolana bolą, wstyd. Serio, jestem calkowicie leniwa, totalnie się rozleniwiłam. Jak się wkurze, to jeszcze pójdę na ten rower mimo wszystko. Mam światła, więc to nic takiego, a jadę ścieżką rowerową, godzinka dobrze by mi zrobiła. Nie mam jednak wyrzuytów sumienia, bo to dosłownie ostatnie dni w moim życiu takie. Potem będzie juz zawsze praca. Tylko praca. Czas wolny będzie uciekał szybko. Będzie na wagę złota. Nigdy już nie wróci do poczucie, że można wypiąć się na świat i być biernym obserwatorem. To dosłownie osttanie dni. Kiedyś takie błogie lenistwo będzie dla mnie egzotyka, niepojętym wspomnieniem i luksusem. W to się nie da wierzyć, że ktoś może mieć tak ja ja teraz. czytać mi sie nie chce i to uważam, za największa porażkę. Dawno książki nie czytałam. horror.

Gość gość
Oczywiście,ty nie obrażasz Ty od razu życzysz śmierci.... Żałosna jesteś......i nie tłumacz się,że przeprosiłaś,bo niesmak pozostał

Gość Cruella gosc
Heloiza , piszesz długie epistoły , zupełny bełkot psychopatki , a już to " że życzylas kobietom zeby im krew ciekła z macicy jak z kranu " to było DNO DNA. Po tym twoim wybryku omijam Cie jak trędowatą ... A ponadto jesteś NUDNA wałkujesz w kółko te same tematy :p

Gość gość
Kobiety piszą coś na facetów to jest to usuwane, sytuacja odwrotna jest akceptowana. Taka kultura.

Arecki- no to własnie nie chcę w to wchodzić. Tj. w macierzyństwo. W związek pewnego dnia tak. Nie wiem czy teraz, bo teraz chyba nie byłabym gotowa. Ale na macierzyństwo jesli już, to będę gotowa dopiero jakoś pod 40tkę- ma to minusy, bo wiem, że teoretycznie kobiety nie powinny wtedy rodzić, ale ja uważam, że dojrzałość psychiczna jest jednak ważniejsza, a Steczkowska powiedziała, że teraz możliwości dbania o zdrowie sa takie, że ona np. 3 poród miała najlżejszy. A urodzila mając 41 lat. Wiem, ma to minusy, ale plusy też, a ja psychicznego g****u sama na sobie uskuteczniać nie będę. Nie będę się zmuszać kiedy nie chcę. A to, że każda miłość to poświęcenia, to wiem. Jednak najpierw wolę dojrzeć do związku, potem go zbudować, dotrzeć się, potem dopeiro pomysleć co dalej. taka prawda. I to najdojrzalsze co na dziś wiem. to, ze nic na siłe.

Gość d o ś ć
hela często się masturbujesz? :)

poczytajcie sobie lepiej jakich słów wy na forum używacie i potem mnie oceniajce, phi zdenerwować sie można tak przeprosiłam,a wy przepraszacie? nigdy. za dużo od życia dostałyście męzów, zdrowe dziec***pracę... i licytujecie kto bardziej kochany, komu mniej miłości i uwagi i piszecie bzdury o tym, że fantazjujecie o pasierbach, szwagrach, świetość małżeństwa jest dla was gównem jak wam się na to zwróci uwage, to robicie z siebie ofiary ja uzasadniam czemu ktoś mnie wkurza i czego nie lubię a wy anonimowo i bez uzasadnienia wyzywacie mnie od starych k***w i nigdy nie doczekam się przeprosin więc sorry, nic nie osiągnełas dołując mnie i tak jestem od Ciebie lepsza

Gość gość
heloiza999 Ile masz lat?

Gość gość
Takie komunały idź głosić w hyde parku.....wy...my....oni....one Tak naprawdę jesteś sfrustrowana i chyba bardzo samotna..... Możesztez byc lepsza ode mnie skoro poprawi ci to twoje zrypane samopoczucie,ale na wiekszosc ludzi tutaj działasz jak płachta na byka Przemyśl to w ciszy i spokoju

Gość gość
Heloiza / Szkoda ze poprzedni watek zamknieto ;-( Podoba mi sie co piszesz bo patrzysz na sprawy doglebnie a nie powierzchniowo. Chetnie poprowadzilabym z Toba rozmowy na wiele tematow bo widac ze jestes osoba oczytana, masz swoje zdanie I nieboisz sie go wypowiadac. Tak trzymaj :-)

Gość gość
heloiza999 jesteś dziewicą?

Heloiza - moja mama urodziła mnie w wieku 38 lat, więc nie wiem czemu kobiety miałyby wtedy nie rodzić. Mam z nią doskonały kontakt, a drugą ciąże zniosła lepiej niż pierwszą mimo, że była wtedy 10 lat młodsza. Także to też nie jest reguła. Leki biore. Znaczy dzisiaj zaczne antybiotyk. a co to za praca, jeśli można wiedzieć? :)

Gość gość
Pewnie nikt jej nie ruucha :o

to powiem Ci tak. Idę teraz przytulić i ucałować moją żonkę za to że ona wychodząc za mnie w wieku 21 lat takich wątpliwosci nie miała. Czwórka dzieci odchowanych i trójka praktycznie na swoim,a my jeszcze w wieku takim że możemy zaszaleć. Jakieś wypady na wekend w plener,na rybki,pozwiedzać. Teraz mamy czas dla siebie.

Arecki, gratuluję! ale ja to inna osoba, to bardzo indywidualne, powinieneć wiedziec nie mówię, że każdy powinien być jak ja ja mówię za siebie, tak czuje, że powinnam zrobić- mocno poczekac a wam gratuluje, bo wiem, że na pewno jesteście wspaniałym małżeństwem, inaczej tak bym Cię nie lubiła niegość i inna osoba- dzięki za dobre słowo praca z językami obcymi w obsłudze klienta, ale czekam na zamnknięcejeszcze jednej rekrutacji, to będe miała wybór możesz gościu do mnie napisać jak chcesz pogadac heloiza999@o2.pl

Gość gość
Heloiza skończy jako samotna, zdziwaczała stara panna ! Na 100%

Gość gość
ona już jest zdziwaczała

Pamiętaj Helo, że czasem życie potrafi zmienić się w ciągu jednego dnia i nie da się tego przewidzieć ;)

wiesz co Iza. Myślę że od kąd znieśli zasadniczą służbę wojskową,to prawdziwych i odpowiedzialnych facetów jest coraz mniej. Tam się człowiek uczył życia. A im wiek młodszy,tym łatwiej we dwoje się dotrzeć. Człowiek po 30tce jest już zbyt przesiąknięty swobotą i trudniej mu brać na barki jakąś odpowiedzialność.

Gość gość
jak można tyle pisać, z takimi dziecinnymi emocjami i bez sensu.

Gość gość
Arecki446 mówisz jak mój ojciec o tym wojsku :D

Gość d o ś ć
Heloiza została skrzywdzona w dzieciństwie a kafeteria to forma terapii.

Gość gość
Helga przypomina tę Owieczkę, która tu pisała