Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zlikwidowałem konta na portalach randkowych

Polecane posty

gość-Wiesz co to są szybry? Mam system na przełączaniu na szybrach, a do tego mam system DPG. Ale mało go używam, bo w całym domu nie mieszkam. Zresztą DPG to jest niezdrowe ogrzewanie, wolę akumulację, bo to jest tzw zdrowe ogrzewanie.

Moorland-Byłem w Niemczech. Ale nieważne, net daje wiedzę, skoro ty uważasz że trzeba gdzieś być, aby coś powiedzieć, to znaczy że nie wolno rozmawiać o historii.... Bo nas tam nie było.

ale ty nie rozmawiasz o historii, ty starasz się wmawiać, że wiesz jak teraz jest w krajach po których podróżujesz tylko na google maps.

Gość gość
bardzo lubi wmawiac innym różne rzeczy,i jeszcze upierac sie przy swoim zdaniu

Moorland-Przepraszam cię bardzo, ale Pavlo twierdził że takie dachy są jedynie na przedwojennych filamch, a mieszka w Holandii. Dzięki mnie się dwiedział że takie dachy nadal robią. Pytanie, kto był mądrzejszy, ja czy Pavlo, który mieszka w Holandii i nawet nie miał pojęcia, że w kraju w którym mieszka, są jeszcze dachy, które nadal kryje się trzciną. Więc jak widzisz, to nie wystarczy być w danym kraju, bo to za mało.

jestem pewna, że nikt nie wyburzył przedwojennych domów. Poza tym sugerowanie, że takie domy się buduje jest mylące. To nasuwa skojarzenia z częstą praktyką, z czymś powszechnym, a najwyraźniej tak nie jest skoro człowiek mieszkający w danym kraju tego nie widział.

Nie twierdziłem,że takich dachów wogóle nie ma, tylko,że to nie jest nowa technologia holenderska jaką się teraz stosuje przy czym ty się dalej upierasz jak osioł

Inaczej - w Anglii spotkać można kamienne domki. Takie z wielkich, szarych, zimnych głazów. I co, powiesz, ze się tak buduje? Może są tacy co chętnie taki dom sobie wybudują, ale większość takich chatek jest po prostu stara.

Gość gość
tym razem BSA ma rację. Z Polski sprzedaje się trzcinę na pokrycia dachów do Niemiec i Holandii. Strzecha z trzciny jest pokryciem bardzo drogim, o wiele droższym niż dachówka ceramiczna, więc nie robi się takich dachów dużo i może to umknąc uwadze polskiego emigranta zamieszkałego w bieda gettcie, który przygląda się Holandii z okna furgonetki wiozącej go o świcie do pracy.

BSA ma zawsze rację, takie prawo fizyki :P

no...tylko ja o tym pisałam. Tak się nie "buduje", tak budują niektórzy jak mają takie widzimisię.

tym razem BSA ma rację. Z Polski sprzedaje się trzcinę na pokrycia dachów do Niemiec i Holandii. Strzecha z trzciny jest pokryciem bardzo drogim, o wiele droższym niż dachówka ceramiczna, więc nie robi się takich dachów dużo i może to umknąc uwadze polskiego emigranta zamieszkałego w bieda gettcie, który przygląda się Holandii z okna furgonetki wiozącej go o świcie do pracy. X Ja zanegowałem to,że BSA uważa to za standard budowniczy w Holandii a tak nie jest. To nie jest tak,ze tych domów powstaje od groma jak to sugerował BSA, standardem to nie jest, jak to on ciagle sugeruje. A Tobie polecam nauczenie się czytania ze zrozumieniem wtedy unikniesz nieporozumień. A w gettcie to pewnie sam mieszkasz bo z tego co pamietam każdy ocenia według tego co sam ma ;)

tak, tak. pavlo to prezes korporacji, zarabia setki tysięcy euro, do tego jest największym r****czem Holandii, każdej nocy wyrywa kilka najładniejszch lasek, każe im stawiać drinki, po czym łaskawie je dyma. :D :D. A, i jeszcze do tego miesza w luksusowej wilii :D Czyli typowe życie polskiego imigranta w Holandii :D

Po kolei X "tak, tak. pavlo to prezes korporacji, X Tego NIGDZIE nie pisałem X " zarabia setki tysięcy euro, " X Tego też nie X "do tego jest największym r****czem Holandii," X Tak samo tego x "każdej nocy wyrywa kilka najładniejszch lasek," X Jak i tego X "każe im stawiać drinki, po czym łaskawie je dyma. ." X Tego również nie, pisałem natomiast,ze laskom na jedną noc drinków nie stawiam, a to różnica X A, i jeszcze do tego miesza w luksusowej wilii X Tego też nie pisałem, ale dzięki ,ze mi aż tak dobrze życzysz :)

Gość gość
pavlo ma branie jak śledz w smietanie

bsa, na czym polega twój problem z Pavlo? Zazdrościsz mu czy po prostu boli cię, że komuś może być o oczko lepiej niż tobie?

Jeszcze gejowatego dziadka tu brakowało :O Do BSA się dobrać próbujesz skoro ja c***owiedziałem,że pałki mnie nie kręcą? :D

Gość gość
BSA to taki prosty chłopek ciągle by cos dymał ,a niema

Gość gość
dobrze, że bsa nie dyma, ma więcej sił do ciężkiej pracy

Gość rainbow_dash
ej dajcie se juz spokoj z tymi slownymi przepychankami... temat byl o czyms innym

Gość piotr675i7765567899
A mi wydaje sie ze niektorym z was dobrze jest w samotnosci. Gdybyscie, chociazby przez internet, kogos poznali i sie zakochali, musielibyscie zmienic ogromna liczbe swoich przyzwyczjen. Ja tez jestem sam, mam 24 lata, ale do glowy by mi nie przyszlo pisanie, ze wykasowalem konta na portala h bankowych, poniewaz wstydzilbym sie potem, ze poznalem milosc w necie. To jest jakas kompletna durnota, mowiac w ten sposob pokazujecie, ze bardziej interesuje was to co inni o was mysla, jak na was patrza niz wlasne szczescie. Ja nie mam poki co szczescia w zwiazkach, w duzej mierze jest to moja wina, wiem z jakimi wadami musze walczyc i staram sie o to... Wy sie juz poddaliscie

Gość gość
jak ktos jest nudny nie ciekawy ,nie ma nic do zaoferowania,to co się dziwic

piotr675i7765567899-Zrezygnowaliśmy wtedy, kiedy żeśmy sobie uświadomili że tak naprawdę jesteśmy szczęściarzami, że nie mamy kobiet, małżeństwa itp. Po prostu faceci bez kobiety są szczęśliwisi, mniej muszą, są wolni itp.

Gość BSAznowunawizji
Witaj BSA, Kotuniu, mam na Ciebie ochotę dziś...weźmiesz mojego maluszka do ust?

Gość BSAznowunawizji
Wiec jak Maleńki? O*******esz?

BSA, to czemu idziesz do d****i skoro jesteś szczęśliwszy od mojego faceta?;)

krwawa-dlatego idę do dzifki, bo ty za daleko mieszkasz. Koszt był by tym samym większy.